fikirlerinize sığınıyorum ..

ceren7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
31
0
46
Ankara
ben 22 yaşındayım ve üniversite okuyorum.. annemle hiç öyle arkadaş gibi diilizdir yani.. arkadaşlarımın anneleri kızlarıyla dertleşir,sorar, ama benim annem hiç sormaz.. hatta böyle şeylerin çok fazla lafını bile ettirmez.. şimdi ben erkek arkadaşım olduğunu nasıl söyliycem bilmiyorum.. 1 seneden fazladır beraberiz ve gayet ciddi düşünüyoruz.. ben de öyle pat diye söyleyemem hiç,nasıl lafı oraya getircem nasıl yapıcam bi yardım lütfen.. :1no2:

keşke benim annem de sormasa! her şeyi soruyor, buluştunuz mu görüştünüz mü, elini tuttu mu seni hiç öptü mü vs. vs.
bence önce sevgilisi olan bi arkadaşından konuyu aç. X de evlenicekmiş gibi. sonra aslında anne benim de sana söylemek istediğim bişey var. falan diye gir

aaaaaaaaaaaaakannehir kabus gibi şuan kafamçokkarıştı düşünmesi bile kötü.. sanırım ben bu işi beceremiycem hiç fisfisfis bana sorsa ne güzel.. o diil,büyüdüğümü hissedemiyorum.. çok berbat bi his.. kendime güvenim yok oldu tamamen.. mirmirmirmir

önce okul hayatından başla sonra biraz arkadaşlarından ve sonra sevgilinden

yada
annenle aran mesafeli ise sende çok sıradan birşeymiş gibi benim okulda görüştüğüm birisi var diye başla bence arkası mutlaka gelecektir.

bi de ayrı şehirdeyiz ailemle.. acaba annemin içinde hep şüphe kalır mı diyorum.. ay şimdi acaba onla mıdır,ay acaba nereye götürdü kızımı.. gibi.. diğer kız arkadaşlarımın sevgililerine hiç bişi demiyo.. arkadaşlarıma karşı çok rahat.. ailem çok üstüme düşüyo yaa :bbo: sanki ben 5 yaşında gibiyim.. istiyorum ki yanlış şeyler yapmadan,onların da rızasıyla bilgisiyle yapayım.. böyle gizli saklı görüşmek daha üzüyo beni.. ama söylediğimde de olacakları düşünmek istemiyorum bile yasakkelime:mymeka:

benim annem öğrendiğinden beri, mesela dışardayım okulda falan, sevgilimin yanındayım sanıyor. hemen laf sokuyor gibi bişeyler söylüyor. kafamçokkarıştı

" benim annem öğrendiğinden beri, mesela dışardayım okulda falan, sevgilimin yanındayım sanıyor. hemen laf sokuyor gibi bişeyler söylüyor. "
işte bi de böyle şeyler oluyor.. çok karışık yaaaa :sinifsinif:

eğer okulunuzun bitmesine daha çok varsa hemen söylemyin sizde o zaman.ama az kalmışsa ve evlilik için bir takın gerekliliklerin yapılmasına başlanacaksa mektup yazın yolayın yada msj atın.o arayıncada anne senle aramda bir köprü var gibi geliyordu ve çekiniyordum deyin oda bunun farkında olur ve bundan sonra daha yakın olur size...hiç kızacağını sanmıyorum.kocaman insan olmuşsunuz ne var bunda olacak elbette arkadaşınız.ama dediğiniz gibi daha çok varsa evliliğe annenizi durduk yere şüpheci bir tip haline gitrmeyin .uzak şehirde olduğu için doğal olarak aklı hep sizde kalacaktır.eğer uzun bir zaman varsa önünüzde hem ortalığı bulandırmayın hemde erkek arkadaşınızı iyi tanımanız için ilişkinize zaman tanımış olursunuz....umarım herşey yolunda gider...

bence soyleme... birincisi daha yasiniz cok erken... ne zamanki artik nisan soz yapalim dersiniz o zaman soyleyin. eger arkadas gibi degilseniz erkek arkadas meselesi kafalarini karistiricaktir bence. eger cok da ustunuze dusuyorlarsa muhtemelen hep bu konuyu dusuncekler, acaba napiyorlar? baslarinda biz olmayinca hersey serbest kim bilir nerdeler vs gibi seyler kurabilirler. ne gerek var:? her anne-kiz, arkadas olmak zorunda degil.

çok güzel şeyler yazmışsınız.. bi cesaret gelirse bana bu yolu deniycem.. benneyaptımki inş öyle olur

doğru,zorunda diil ama.. böyle beni bu kadar sıkarak koruycaklarını falan mı düşünüyolar acaba.. oraya gitme bunu yapma şunu yapma.. onlara bişi olsa, ben kendi ayaklarım üstünde duramıycam.. bundan da adım gibi eminim.. ama nişan söz yaparken söylemek de,kadının iice yüreğine inicektir delikafadulden anne baba ben evleniyorum delikafadulden:sm_cool:kafamçokkarıştı

Bence okulun bittikten sonra ilişkiniz ciddiye bindiği zaman söylersin söylediğin zaman rahat hareket edemezsin. Ve söylediğine pişman olursun..

Şimdiden söyleme en iyisi.
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok.
Söylersin ayrılman gerekir sonra onlar bunu sıkıntı yaparlar.
İş ciddiye binince söylersin.

gizlilikten yana olmadım hiç bir zaman.. ama şu da var benim ailem gizli gizli takılmama sebep olcak tutumlar sergilemedi bana karşı.. annemle konuştuğumuz şeyleri duysanız şaşırır kalırsınız..

eğer ki ilişkinize güveniyorsanız,kısa vadede söz nişan gibi bir şey düşünüyorsanız anlatın,gerekirse de tanıştırın.. ama daha çok var diyosanız yavaş yavaş kanına girin.. mesela anne benim bi erkek arkadaşım olsa nasıl olur diye sorun.. ya da mesela bi arkadaşınızın ilişkisinden bahsedin,ne kadar mutlular baksana deyin.. yoluna giricektir elbet zamanla.. kolay gelsin..

ne kadar oyel seyler konusulmaamsısada annen o senını tahmın edıodur aklına getırıyordur bazen bence zamanı geldıgınde soyle ev.karar verdıgınızde falan ısın cıdddıyetını anlayınca tepkısı daha ıyı olur bence

Teyze, hala gibi başka birisine anlat, o gitsin anlatsın annene.
Ama bu defa 3. biri daha duymuş olacak..
Annenle madem hiç dialogun yok, bunu da anlatma veya..
İstemeye geleceklerinde falan söylersin.

[QUOTETeyze, hala gibi başka birisine anlat, o gitsin anlatsın annene.
Ama bu defa 3. biri daha duymuş olacak..
Annenle madem hiç dialogun yok, bunu da anlatma veya..
İstemeye geleceklerinde falan söylersin.[/QUOTE]

süprizzzzz yengem biliyo zaten.. amaannn ben vazgeçtim napalım.. bilmesin.. korkuyorum büssürü tantana.. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…