bi de ayrı şehirdeyiz ailemle.. acaba annemin içinde hep şüphe kalır mı diyorum.. ay şimdi acaba onla mıdır,ay acaba nereye götürdü kızımı.. gibi.. diğer kız arkadaşlarımın sevgililerine hiç bişi demiyo.. arkadaşlarıma karşı çok rahat.. ailem çok üstüme düşüyo yaa :bbo: sanki ben 5 yaşında gibiyim.. istiyorum ki yanlış şeyler yapmadan,onların da rızasıyla bilgisiyle yapayım.. böyle gizli saklı görüşmek daha üzüyo beni.. ama söylediğimde de olacakları düşünmek istemiyorum bile yasakkelime:mymeka:
eğer okulunuzun bitmesine daha çok varsa hemen söylemyin sizde o zaman.ama az kalmışsa ve evlilik için bir takın gerekliliklerin yapılmasına başlanacaksa mektup yazın yolayın yada msj atın.o arayıncada anne senle aramda bir köprü var gibi geliyordu ve çekiniyordum deyin oda bunun farkında olur ve bundan sonra daha yakın olur size...hiç kızacağını sanmıyorum.kocaman insan olmuşsunuz ne var bunda olacak elbette arkadaşınız.ama dediğiniz gibi daha çok varsa evliliğe annenizi durduk yere şüpheci bir tip haline gitrmeyin .uzak şehirde olduğu için doğal olarak aklı hep sizde kalacaktır.eğer uzun bir zaman varsa önünüzde hem ortalığı bulandırmayın hemde erkek arkadaşınızı iyi tanımanız için ilişkinize zaman tanımış olursunuz....umarım herşey yolunda gider...
bence soyleme... birincisi daha yasiniz cok erken... ne zamanki artik nisan soz yapalim dersiniz o zaman soyleyin. eger arkadas gibi degilseniz erkek arkadas meselesi kafalarini karistiricaktir bence. eger cok da ustunuze dusuyorlarsa muhtemelen hep bu konuyu dusuncekler, acaba napiyorlar? baslarinda biz olmayinca hersey serbest kim bilir nerdeler vs gibi seyler kurabilirler. ne gerek var:? her anne-kiz, arkadas olmak zorunda degil.
bi de ayrı şehirdeyiz ailemle.. acaba annemin içinde hep şüphe kalır mı diyorum.. ay şimdi acaba onla mıdır,ay acaba nereye götürdü kızımı.. gibi.. diğer kız arkadaşlarımın sevgililerine hiç bişi demiyo.. arkadaşlarıma karşı çok rahat.. ailem çok üstüme düşüyo yaa :bbo: sanki ben 5 yaşında gibiyim.. istiyorum ki yanlış şeyler yapmadan,onların da rızasıyla bilgisiyle yapayım.. böyle gizli saklı görüşmek daha üzüyo beni.. ama söylediğimde de olacakları düşünmek istemiyorum bile yasakkelime:mymeka:
aaaaaaaaaaaaakannehir kabus gibi şuan kafamçokkarıştı düşünmesi bile kötü.. sanırım ben bu işi beceremiycem hiç fisfisfis bana sorsa ne güzel.. o diil,büyüdüğümü hissedemiyorum.. çok berbat bi his.. kendime güvenim yok oldu tamamen.. mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?