fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardım edin lütfen

sözlün sedefe mesafe koyabilecek mi

ailenin tutumu asıl şaşılacak olan aa geline bak bizi nasıl sevio herkesle içli dışlı sıcakkanlı falan öle görüolar tartısma yasadıımız gün ben aynı odada yatma konusunu söleince kaynanam kısım böle şeler konuslmas insalar yanlış anlar adları çıkar ayıptr falan dedi hatanın onlarda farkında ama işlerine gelmio biz aynı odada ytrdık demek kabullenmiolar

Canım beni yanlış anlama kimseninde günahını almak istemem ama sözlüm sedeften korkuyor diyorsun samimiler hayatım diyor diyosun ve hatta sözlüm bana sedefi savunuyor diyorsun:26:acaba sedefin kocası askerdeyken sözlünde bekarken aralarında birşey yaşanmış olabilirmi?Benim okuduklarımdan sonra aklımda bu düşünce oluştu:26:

bir insanın korkması kadar normal bişey olamaz ama !
herşeyin bi adabı ve uygun oplanı vardır...madem korkuyo gitsin kayınvalidesiyle yatsın evli bir kadının bekar adamların opdasında işi ne ...ben anlayamadım ce sence bu ortam ve aileden uzak dur derim ben....

Bana bunlar çok abes geliyor ben böle birşeyi kabullenemezdim ve hatta bırak nişanlanmayı arkama bakmadan kaçardım bu aile çok ilginç geldi sedef ilginç ama sözlünde normal değilki çocuk olsa neyse dicem

bu kadarda olmaz artık:26:

Eşi kötü birşey düşünmemiş olabilir ki

yine de ben bu durumu kaynının genişliğine veriyorum

böyle laçka bir ilişki olamaz

geceleri korkuyorsa k.validenle yatsaymış

2 tane nikah düşen erkekle birlikte niye yatıyor

insan uykuda ne yaptığını,nasıl yattığını bilmez ki

sözlünü kesin bir dille uyar

yakınlık derecesini iyi ayarlasın

aynı sei bana kendi öz ablamda söledi ama sanmıorum öle bişiy olduunu konduramadıımdan deil sözlümün kişiliini bildiimden o kendince abisi askerde olduu için yengesini mutlu etmeye adamıs kendini aman üzülmesn aman abimin emaneti die bide bilinçli bi insan deil sözlüm 18 yasında olmuş bu olaylar suan 25 inde ve ne düşüncemi kestremedn kendi anlattı bana bunları

Bana bunlar çok abes geliyor ben böle birşeyi kabullenemezdim ve hatta bırak nişanlanmayı arkama bakmadan kaçardım bu aile çok ilginç geldi sedef ilginç ama sözlünde normal değilki çocuk olsa neyse dicem

bun olay 18 yasındayken yasanıo yakın zamanda sözlüm yengesini arayıp mesafeli olalım falan die konustu of kafam karıstı iice nefret ettim bu durumlardanda o sedeftende sözlümden bile düşündükçe sinrleniorum

bence bu sedefin yolu yol değilmiş.
.kaynının mezhebi bayağı bi genişmiş...
sözlün olacak da bayaağı bi ..neyse açmicam ağzımı..yengesinin dizinde ne işi var bacım bence sen uzak dur bunlardan.....
senin sözlün bayağı bi safmış ama kaynında ondan safmış güzelim yaaaaa....

ne biçim bi aileymiş bunlar ya...........

nedeni sema nişanlanınca sedefin onu arayıp sürekli fatih (semanın eşi)le böyleydik fatih abim bana sarılır teselli ederdi yok ışıkları kapatr şakalr yapardı falan die anlatması ayrıca bu sedef hanım kayınvalideme demişki zamanında sema ya hediyeler al ne sitiosan yap ama benm gbi sevmeyin onu sevgisinizi kıskanıorum paylaşamam demiş kaynanam anlattı bunu bana hani gör bizi nasıl sevio gbilernden ay deliricem ya benyolarım bu sedefi

sedefin eşi yani kaynın maşallah bayagı geniş meshepliymiş

o nasil oyunmus...
bence evlenince hatta simdiden sedefle sozlun arasindaki mesafeyi korumaya bak...
anlattiklarin cok normal seyler degil...
sedefin yaptiklarida...
acaba hasta rahatsiz falan diemi iyi davranmaya calisiyorlarda sedefte bunu kullaniyor olabilir...
ne yapmaya calistigini anlayamadim ama kocasi dururken kayninin dizinde yatip tv izlemesi, yok gece uyurken ranzadan el ele tutusma oyunu sanki kucuk cocukmus gibi oyle bi oyunmu var el ele tutusma oyunu die sacma sapan tuhaf seyler bana normal gelmedi hic hosumada gitmedi...

Bende eşim askerdeyken eşimin ailesiyle birlikte aynı evde kaldım.Ve bende farklı bir ev olduğu için geceleri korkardım yinede hep yanlız ve her gece kapımı kilitleyerek uyudum.Kayınlarım eşim askerdeyken bana çok olsa yenge bir ihtiyacın varmı diye sorardı ama herzamn mesafeli olduk.O yüzden aynı durumları yaşadığım için bana bunlar çok abes geldi.18Yaş hiçte küçük bir yaş değil gayette aklı erecek yaştaymış bence sözlünüz.Ben sözlünüzdende o ailedende tanımadan soğudum.Üüzlmenizi hiç istemem ama çok iyi düşünün öyle karar verin

Son düzenleme:

sözlüm cidden saf yoksa ben bunca sei yutabilrimiydim emnmki basına ne geliosa saflıından gelio anlayamıo bişileri illa sölicem illa kavga çıkarıcam oda öle bi insan işte:S

yaa saçmalamasın böyle emanetçilik mi olur sözlündede hata var ama asıl ve büyük hata sedefte ve kaynında kaynananların yaptığı da büyük yanlış.......

Sedef hiç normal bir kadın değil

sözlünün ailesi de öyle geldi bana

kusura bakma ama tehlikeli ve ahlak dışı şeyler bunlar

evlenmeden önce çok iyi düşün

sonra çok pişman olma

sözlüm bunlar olurken 18 yaşındaymış diyorsun ama 18 yaş küçük bir yaş değil ki :26:

ben bu yola çıktım çok çabalarla çok şeyler atlatarak geldik bu gnlere fikrlernize saygı duyuyorum elbette ama sözlüm herkesin bırakıp gttii zamanlarda bile vardı her zaman sevgisini hissettim hep güven verdi bana tüm bunlara ragmen ben bu yoldan dönmek istemiorum sadece o sedefe karsı nasıl davranıcaımı nasıl tavır alacaımı bilmek istiorum bu konuda fikrler verrsenz çok sevnirim

yani bir şey sorucam siz sözlünüzle anlaşarakmı yoksa görücü usulümü evleniyosunuz?

Nikah düşecek olan kişilerin aynı odada uyuması
Gece karanlıkta şakalaşmlar
Sarılarak destek olmak
el ele tutuşma oyunları
Hayatım canımlı samimi konuşmalar
Dizinde yatıp tv izlemeler
Mhaşallah abileri askerdeyken yengelerine abilerini hiç aratmamışlar.Her türlü ihtiyacını karşılamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…