ben bu yola çıktım çok çabalarla çok şeyler atlatarak geldik bu gnlere fikrlernize saygı duyuyorum elbette ama sözlüm herkesin bırakıp gttii zamanlarda bile vardı her zaman sevgisini hissettim hep güven verdi bana tüm bunlara ragmen ben bu yoldan dönmek istemiorum sadece o sedefe karsı nasıl davranıcaımı nasıl tavır alacaımı bilmek istiorum bu konuda fikrler verrsenz çok sevnirim
Sedef hiç normal bir kadın değil
sözlünün ailesi de öyle geldi bana
kusura bakma ama tehlikeli ve ahlak dışı şeyler bunlar
evlenmeden önce çok iyi düşün
sonra çok pişman olma
sözlüm bunlar olurken 18 yaşındaymış diyorsun ama 18 yaş küçük bir yaş değil ki :26:
ben bu yola çıktım çok çabalarla çok şeyler atlatarak geldik bu gnlere fikrlernize saygı duyuyorum elbette ama sözlüm herkesin bırakıp gttii zamanlarda bile vardı her zaman sevgisini hissettim hep güven verdi bana tüm bunlara ragmen ben bu yoldan dönmek istemiorum sadece o sedefe karsı nasıl davranıcaımı nasıl tavır alacaımı bilmek istiorum bu konuda fikrler verrsenz çok sevnirim
siz iki, eltinizede resmiyet koyun en başı nasıl başlarsa ölede gider sözlünüzü elde edin benim eltim öle yaptı şimdi ben de resmi duyuyorum hadi bakalım nasıl olursa ama siz eşinize sırtınızı dyayın iki eltinizede güven meyin özelliklede sedefeben bu yola çıktım çok çabalarla çok şeyler atlatarak geldik bu gnlere fikrlernize saygı duyuyorum elbette ama sözlüm herkesin bırakıp gttii zamanlarda bile vardı her zaman sevgisini hissettim hep güven verdi bana tüm bunlara ragmen ben bu yoldan dönmek istemiorum sadece o sedefe karsı nasıl davranıcaımı nasıl tavır alacaımı bilmek istiorum bu konuda fikrler verrsenz çok sevnirim
Nikah düşecek olan kişilerin aynı odada uyuması
Gece karanlıkta şakalaşmlar
Sarılarak destek olmak
el ele tutuşma oyunları
Hayatım canımlı samimi konuşmalar
Dizinde yatıp tv izlemeler
Mhaşallah abileri askerdeyken yengelerine abilerini hiç aratmamışlar.Her türlü ihtiyacını karşılamışlar[/QUO
size katılıyorumbence bu ilişki hep acabalarla mücadele edecektir dilerim öyle olmaz......
konu sahibesi,
bugün bu ilişkiler içinde bulunan hanım yarın olurya senin sözlünle ilişkimiz vardı diye ortaya çıkarsa o zaman ne yapacaksın bu sözlü bu aile ve bu eltiyle evlilik yürümez evlendiğinde hep acabalar ve ön yargılar olucaktır kafanda sürekli huzursuz olabilirsin kafanda sürekli bu olayları düşünerek ne kadar mutlu olabilirsinki......
haklısınız 18 yaş tabiki küçük bi yaş deil ben sadece bunlarn hangi zamnada yasandıının bilinmesi açısından yazdım eleştriler herseye okey bende olsam sizin tepkilerinizi verrdim ama benm suanda bu kadına karsı nasıl bi tavır alacaım konusunda yardıma ihtiacım var aynı ortama geldiimizde kaynana ve kayınpedern dibinden ayrılmıcak yalakalık yapıp hep önplanda tutcak kendini ben nasıl davranıcam öle zamanlarda sonra sözlüme samimi bi hareketi yada bitanem vs yne aynı seklde bi hitabı olursa nasıl tepki vercem çnkü ben çok sinirli bi insanım agresif bi yapım var haklıyken haksız duruma düşürebiliorum kendimi
haklısınız 18 yaş tabiki küçük bi yaş deil ben sadece bunlarn hangi zamnada yasandıının bilinmesi açısından yazdım eleştriler herseye okey bende olsam sizin tepkilerinizi verrdim ama benm suanda bu kadına karsı nasıl bi tavır alacaım konusunda yardıma ihtiacım var aynı ortama geldiimizde kaynana ve kayınpedern dibinden ayrılmıcak yalakalık yapıp hep önplanda tutcak kendini ben nasıl davranıcam öle zamanlarda sonra sözlüme samimi bi hareketi yada bitanem vs yne aynı seklde bi hitabı olursa nasıl tepki vercem çnkü ben çok sinirli bi insanım agresif bi yapım var haklıyken haksız duruma düşürebiliorum kendimi
canım kayınpederin lafla peynir gemisi yürütmeye çalışırken atı alan üsküdarı aşmasın sakın yanlış anlama ama el ele tutuşmakla el ele tutuşmak arasındaki farkıda hal ve hareketler belli eder ki senin yazdıklarına göre bayağı bi fark varmış ......kayınpederimin bana söledii şey eltndir mrb mrb bu kadar ve bana güven el ele tutusmak vardr elele tutusmak vardır bakmak vardır bakmak vardır alinin senin elini tutusyla yenegsinin elini tutusu arasında fark var eer o fark olmasaydı acımam koyardım kapıya sen güven bana sende kısımsı oda kısım falan dedi
İnşallah mutlu olursun tabi biz sadece dışarıdan bir göz olarak fkirlerimizi belirtebiliriz karar senin.Ama sedefe karşıda tek başına tavır alamazsın sözlünde bu konuda senin arkanda olmalı bu evlilikte sedefe tavır alırsan doğal olarak sedefin eşiylede aranız bozulacak kaynana kayınpeder şimdiden tavrını belli etmiş sözlün ailesiyle görüşmemen konusunda sana ilerde destek olacakmı bunu öğren mutlaka çünkü bunlar yaşanacak olan şeyler
bu kadın senin yanında sözlüne yakın davranırsa ya da kocasıymış gibi hitap ederse
sözlüne iş düşüyor burada
ya yengesine çekip bir kenara konuşacak
güzel ya da sert bir dille uyaracak onu,artık hangisinden anlıyorsa
ve mesafesini belli edecek
sen kendi konumunu herkesin gözünde belirle
madem sedefe bu kadar düşkünler
tepki veripte kötü olan sen olma
szölünde bitiyor bu iş
o koyacak tepkisini
kayınpederimin bana söledii şey eltndir mrb mrb bu kadar ve bana güven el ele tutusmak vardr elele tutusmak vardır bakmak vardır bakmak vardır alinin senin elini tutusyla yenegsinin elini tutusu arasında fark var eer o fark olmasaydı acımam koyardım kapıya sen güven bana sende kısımsı oda kısım falan dedi
yengesi abisi canıma tak etse bile sözlüm bana kalırsa bisiyle grsmeye devam edr anne babasına gelnce hep derki senn ailen benm a...da etse ben yne götrrüm seni kendimde giderim anne baba yaslı insanlar ne kadar yasarlar belli deil sendende aynısını istiorum der yani ana babasıyla kavgada etsek grsmeye devam ederis emnm sedefe karsı tek basıma deilim sema ve semanın kocası grşmüyo onunla yaptıkları yznden tabiki bu bana destek deil ama belirtmek istedim sözlüm bana destek oluo söz verdi mesafeli olucam hersey istediin gbi olcak dedi ama sözlümde ne kadar kızarsa kızsın masaya yumruunu vurup yeter dien tiplerden deil anca tatlı dille anlatmaya çalışır sonunda yne olan bana olur offffffffffffff
,Arkana bakmadan kaç canım.
Sözlünü sevebilirsin ama onun için dert küpüne dönmen anlamına gelmez.
Ne terbiyesiz kadın.
Valla kaç kurtar kendini.
sevmek yetmiyor boşver boşver.
nedeni sema nişanlanınca sedefin onu arayıp sürekli fatih (semanın eşi)le böyleydik fatih abim bana sarılır teselli ederdi yok ışıkları kapatr şakalr yapardı falan die anlatması ayrıca bu sedef hanım kayınvalideme demişki zamanında sema ya hediyeler al ne sitiosan yap ama benm gbi sevmeyin onu sevgisinizi kıskanıorum paylaşamam demiş kaynanam anlattı bunu bana hani gör bizi nasıl sevio gbilernden ay deliricem ya benyolarım bu sedefi
haklısınız hepiniz haklısınız ya normalde melek olan kaynanam ve kayınpederim önmde dönen kızı gbi kollayan bu insanlar söz konusu yasemin oldumu bi ayrımcılıktr gidior deli olucam düşün düşün kafaı yedim kimse umrumda deil farkındayım sözlüme işdüştüünün elnden gelenide yapıcak biliorum ama elinden gelen bizim için yeterli olacakmı onu kestremiorum 1 ay sonra nişanım var büyük bi nişan yapıcaz salonumuz falan tutuldu nişanlanırkende yengesiyle aliyi gözleyememki ama tedrginim nişan gnümde bile sedef yapıp edip mutlu olurken ben oturup aglıycam die düşünüorum yada iice paranoyakmı oldum bilmiorum bildiim sinrlermn harab olduu hadi normal zamanda iş sözlüme düştü ya nişanda nabcaz biz kendi mimi düşüneym akrabalarım nasıl kınar samimi olursa onumu düşüneim şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?