Fikirlerinizi alabilir miyim

Kusura bakmayın ben adap usul bilmiyorum. Ev sahibinden istesin bi zahmet. Özellikle de samimi olmadığımız yerde.

İstemesin benden. Kendisi Nasıl çekiniyorsa, bende hoşlanmıyorum tanımadığım insanların mutfağına girmekten. Israr kıyamet gitmek ister ama.

Kusura bakmayın ben adap usul bilmiyorum. Ev sahibinden istesin bi zahmet. Özellikle de samimi olmadığımız yerde.

Zaten ev sahibi hanım o anda salondaysa ve eşiniz size bakıp su istediyse, siz kalkmak için bir hamle yaparsınız, ev sahibi aaa ben getireyim der fırlar yerinden.
Ev sahibi oturmaya devam edip sizi mutfağa yollamaz herhalde.

Zaten ev sahibi hanım o anda salondaysa ve eşiniz size bakıp su istediyse, siz kalkmak için bir hamle yaparsınız, ev sahibi aaa ben getireyim der fırlar yerinden.
Ev sahibi oturmaya devam edip sizi mutfağa yollamaz herhalde.

Eşim bana genelde fısıldayarak söylerdi. Bu durumda da ev sahibi bayanın durumdan pek haberi olmaz.

Eşim bana genelde fısıldayarak söylerdi. Bu durumda da ev sahibi bayanın durumdan pek haberi olmaz.

Sen eşine de ki benden isteyeceksen sesli söyle, kulağına fısıldamasın. Zaten ev sahibi hamle yapar. Bilmiyorum canım, çevremde gördüğüm kadarıyla erkekler misafirlikte de olsa eşlerinden isterler herşeyi, ama ev sahibi bırakmaz.

ben de o mantıktayım .lakin ora gidildimi iş dğişiyor .biz kimseye iş yaptırmıcaz diye uğraşırız orda da bi okadr tersi yaşanıyo.

içimden zerre gelmiyor ki zaten .ama şundan gelmiyor kendiside hiç yanaşmadığı için bişeylere.birlikte yapalım ne olacak veya suyu alma konusunda kalkıp kendi almaya niyetlense ben yine razıyım koşa koşa getiricem.lakin işte karşımda biri benlik taslayınca benimkilerde çıkıyor.

soğuk bi ortam yok alışıldı artık gitmelerle gelmelerle.evin oğlu olarak kalkasında ne mahsur olabilir ki.ben tutupta tabak taşısın hizmet etsin demiyorum ki .ufak tefek ihtiyçlarını kendi görmeyi bilsin böylesi durumlarda.yabancı yer değil sonuçta.ve ben mutfaktayım ,beni görmek bahanesiyle bile su içmeye kalkılabilinir pekala.ama yok

nişanlınızın kalkmak yerine su istemesi normal
ama iftara çağıran size güvenipde mi çağırdı?
ablanıza yıkılması hiç hoş değil
siz misafirsiniz evet ama evin gelini olarak sizden maalesef iş bekleniyor birçok yörede bu buşekilde
yaşlıların kalkmaması normal

ablam kendi yanaştı . o yardım etmeyi sever.benim gibi hesap yapmaz onlar bizde yaptıydı yapmadıydı.ama insanın zoruna gidiyor .erkek tarafının yaptırtmaması gerekirdi ablam iyiliğine yapmak bile istese.

evin kızı var benden küçük.e diğerleride orta yaşta 30unda 40ında.anne bile genç 50.hepsi bi sultan ama .

çok haklısınız.zerre düşünme yok.aldıkları mal sanki .

samimi olmadığı yer değil .evin damadı.ve söz nişan derken sene geçmiş üzerinden .hala yeni gelen misafir gibi olması evde tuhaf.ben oraya gittiğimde niye giriyorum madem mutfaklarına.ben mi enayiyim

Bence sizin tavrınız yanlış ablanız ne alaka hadi tamam onlar bi hata yapmış siz daha büyük yapmışsınız ablanızı niye sokuyosunuz mutfağa sizde yapmak istemiyorsanız sadece masayı toplayıp içeri geçebilirdiniz siz de ben yapmayayım da kim yaparsa yapsın mantığı olmuş nişanlınızın su istemesi mevzusu da çok gereksiz bence ben nişanlımın gözünün içine bakıyorum bişe istesinde yapayım diye ki yaparımda olaylara misillemeli yaklaşmayın lütfen sonra hayatınızı kendi ellerinizle çekilmez hale getirirsiniz ..

Bence misafir olarak gittiğiniz evde bulaşığa girişmeniz çok saçma. Eşiniz de kendi suyunu alabilirdi tabii ama çekinmiştir.

Fakat benimkisi tamamen karşı tarafin kendini düşünucu olmasindan agirdan satmalarindan kaynakli bisey.yoksa tabiki hesap kitap olmaz boyle seylerde.ki ben o gun okadr yorulmusum bi su getiremeyecek degilim,nisanlimin da takindigi tavirlardan ötürü biraz bu hale geldigimi dusunuyorum.samimi bi ortam sonucta, bi su almaya mutfaga gelmek icin 20 yıllik evin damadi degilim diyebilirken ,ben kendimden verici davranamiyorum.

Sizin eve gelen nisanlin su istedi ve bunu abes karsilayip lafini ettin oyle mi? Misafir evinizde, bilmem farkinda misin? Gittiğin yerde oyle yapiliyor diye, kendi evinde kısasa kısas moduna gecmen gerekmiyor..
Sen de yapma madem bidaha gittiginde, bu kadar rahatsiz oluyorsan.. Ama evine gelen insana yaptigin hizmeti konusma lutfen..

En doğrusu da bu zaten. Evde gençler dururken, büyüklerin iş yapması ayıp gelir bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…