Kesinlikle öyle biri ben ne kadar kendimi anlatırsam anlatıyım fayda etmiyorParanoyak bence. kuruyor kurduguna inaniyor
Ben de fake olmasını isterdim inanın..Bunlar nasıl iğrenç muhabbetler, böyle muhabbetlere girilmesine nasıl tahammül ediyorsunuz/ karşınızdakine müsaade ediyorsunuz. Bu zihniyetteki adamla evlenilir mi?
İnşallah konu fakedir, bayramdaki işsiz ergenlerin işidir.
Kesinlikle öyle biri ben ne kadar kendimi anlatırsam anlatıyım fayda etmiyor
Suratına tükürür tekmeyi basar giderdim bu lafı duyduğumdaGeliyorsa iki üç yapışta gelir, gelmiyorsa o... oluyodur bi insan dedi.
Sevmediği için! Kendinizi kandırmayın seviyor diyeBir insan sevdiği birine neden böyle güvenmez
Onu seviyorum ama bu konular açılınca evlilikte ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum ve her geçen gün çıkmaza giriyorum evlenirsem mutlu olamayacağım sanırımaciklama yapmayi birak boşver. otur duygularini dusun sen gerçekten bu adamla evlenmek istiyor musun?
Onu seviyorum ama bu konular açılınca evlilikte ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum ve her geçen gün çıkmaza giriyorum evlenirsem mutlu olamayacağım sanırım
Peki sence Bu adam seni seviyormu? ? Adamın derdi sadece senin bakire olman ve senin kızlığın adamın derdi sadece senden gelecek kan !! Peki bu adam bakirmi ilk sendemi tatmin olup rahatlicak ilk sanamı dokunacak? ?? Bu tür konusan ve gözünü aklını sadece kan bürümüş adamın nesini ve hangi dusuncesini seviyorsun halaa??Onu seviyorum ama bu konular açılınca evlilikte ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum ve her geçen gün çıkmaza giriyorum evlenirsem mutlu olamayacağım sanırım
Normalde çok düşünceli biridir ama bu konular açılınca tam bi canavar oluyor şaka gibi benim sevdiğim adamdan çıkıyor bir andaPeki sence Bu adam seni seviyormu? ? Adamın derdi sadece senin bakire olman ve senin kızlığın adamın derdi sadece senden gelecek kan !! Peki bu adam bakirmi ilk sendemi tatmin olup rahatlicak ilk sanamı dokunacak? ?? Bu tür konusan ve gözünü aklını sadece kan bürümüş adamın nesini ve hangi dusuncesini seviyorsun halaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?