Fikirlerinizi bekliyorum...

sese45

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
88
37
288
Merhaba hanımlar, eski konularımı bilenler bilir kafaya takık bir erkek arkadaşım var. Öncelikle şunu söyleyim cinsellik konusunda çok cahilim erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ve dün konuşurken bana dedi ki aşkım ilk gece kan gelecek, gelecek aşkım dedim, gelsin bakalım dedi. Ki bu konulara önem veren biri ve bana ilk gece ilk yapışta kan gelmezse şüphe duyarım demişliği var malesef.. Ben de internetten öğrendiklerim kadarıyla bildiklerimi anlattım esnekliğini, bunun kişiden kişiye değiştiğini, ilk yapışta değil birkaç yapışta yırtılabileceğini, doğumda bile yırtılanların olduğunu söyledim. Birkaç yapışta gelmezse önceden yapmışsındır bana yalan söylemişsindir kim olsa öyle düşünür dedi. Benim yaptığım bişey yok ama sen böyle boşanırım deyince ben de araştırıyım dedim sonuçta kızlık zarı esnekse bu benim suçum değil dedim. Kan gelmezse ben yapamam şüphe ile evlilik yürümez dedi. Araştırmışsın Bi de bişeyden korktun sandım içime kurt düşürdün yok ilk gece olmayabilirmiş yok sonra olabilirmiş kendinden şüphe duyuyorsun dedi. Geliyorsa iki üç yapışta gelir, gelmiyorsa o... oluyodur bi insan dedi. Sonra yine kavgalar başladı eski defterleri açtı her zaman yaptığı gibi, benim önceden yakın bi erkek arkadaşımla fotomuz vardı fotoğrafta elimi onun omzuna atmıştım onu görmüştü, kardeş gibiydik ama öyle olduğumuza bir türlü inandıramadım onu aramızda önceden bir şey olduğunu düşünüyor yine o konuları açtı falan.
Sonuç olarak çok dertliyim, özellikle cinsellik konusunda ne yapacağımı şaşırdım sonuçta bu kişi benim evlilik düşündüğüm biriydi ve her geçen gün bu cümleleriyle kendinden soğutuyor..Bir insan sevdiği birine neden böyle güvenmez

Ben de fake olmasını isterdim inanın..

aciklama yapmayi birak boşver. otur duygularini dusun sen gerçekten bu adamla evlenmek istiyor musun?
Onu seviyorum ama bu konular açılınca evlilikte ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum ve her geçen gün çıkmaza giriyorum evlenirsem mutlu olamayacağım sanırım

Onu seviyorum ama bu konular açılınca evlilikte ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum ve her geçen gün çıkmaza giriyorum evlenirsem mutlu olamayacağım sanırım

eski konularina baktim. psikolojisi sağlam degil belli... bir ömür bunu kaldirabilecek misin

Peki sence Bu adam seni seviyormu? ? Adamın derdi sadece senin bakire olman ve senin kızlığın adamın derdi sadece senden gelecek kan !! Peki bu adam bakirmi ilk sendemi tatmin olup rahatlicak ilk sanamı dokunacak? ?? Bu tür konusan ve gözünü aklını sadece kan bürümüş adamın nesini ve hangi dusuncesini seviyorsun halaa??

Ben evlendiğimde bakire değildim, eşim de bunu sevgiliyken biliyordu. Kendisinin de cinsel birliktelikleri olmuş benden önce. Ne o ne de ben bunun sorununu yaptık. Eskiyi kesinlikle deşmedik kurcalamadım.

7 senedir beraberiz, 4 senedir evliyiz, bir kızımız var.

Demek ki siz doğru insana denk gelmemişsiniz.

İnşallah bir evlilik yaşarsanız en güzel olur sizin için

Tut ki kan gelmedi.
Ne olacak?
Resmen güvenmiyorum söylediğine demiş.
Kan gelmezse ayrılırım demiş.

Ki gelmeyebilir yani.
Herkesten öyle kan falan gelmiyor
Artık bunu devlet bi kamu spotu falan mı yapsa ya.
Bir kazısak milletin beynine iyice.

Normalde çok düşünceli biridir ama bu konular açılınca tam bi canavar oluyor şaka gibi benim sevdiğim adamdan çıkıyor bir anda

Güzel kızım bu adamdan hemen kaç, uzaklaş.
Ne çirkin muhabbetler bunlar...
İlk üç ilişkide kan gelmezse o kişi o..... olurmuş? Böyle çirkin zihniyet sahibi birinden kimseye hayır gelmez.
Bu adamdan size eş ve hayat arkadaşı olmaz.
Dünyada evlenecek adam mı kalmadı?
Çok mu aradın bu lüzumsuz tipi?
Hadi bir şekilde buldun, nesini sevdin?
Evlerden ırak...
Yol ver gitsin şuna güzel çocuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…