- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
Burada bir konu okumuştum mesela, konu sahibinde de kan gelmemiş birkaç yapışta ama bakireyim dedi. Eşi önce Bi afallamış ama sonra demiş ki boşver kanı manı, gel biz işimize bakalım. Malesef benimki bunları söyleyecek kişi değil ve çok canımı acıtıyor bu durum. Kan gelmemesi benim suçum değil kiBen evlendiğimde bakire değildim, eşim de bunu sevgiliyken biliyordu. Kendisinin de cinsel birliktelikleri olmuş benden önce. Ne o ne de ben bunun sorununu yaptık. Eskiyi kesinlikle deşmedik kurcalamadım.
7 senedir beraberiz, 4 senedir evliyiz, bir kızımız var.
Demek ki siz doğru insana denk gelmemişsiniz.
İnşallah bir evlilik yaşarsanız en güzel olur sizin için
Yok düşünmüyorum, kendimi böyle alçaltamamGerçekten bu adamla evlenmeyi mi düşünüyosun? Resmen o olay olmazsa sana o...... diyecek kadar güveni olan bi adamla? Tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum!
Tatlım sen de rahatsızsin ya kusura bakmaBurada bir konu okumuştum mesela, konu sahibinde de kan gelmemiş birkaç yapışta ama bakireyim dedi. Eşi önce Bi afallamış ama sonra demiş ki boşver kanı manı, gel biz işimize bakalım. Malesef benimki bunları söyleyecek kişi değil ve çok canımı acıtıyor bu durum. Kan gelmemesi benim suçum değil ki
O gücü kendimde bulamıyorum malesefeski konularina baktim. psikolojisi sağlam degil belli... bir ömür bunu kaldirabilecek misin
Burada bir konu okumuştum mesela, konu sahibinde de kan gelmemiş birkaç yapışta ama bakireyim dedi. Eşi önce Bi afallamış ama sonra demiş ki boşver kanı manı, gel biz işimize bakalım. Malesef benimki bunları söyleyecek kişi değil ve çok canımı acıtıyor bu durum. Kan gelmemesi benim suçum değil ki
NedenTatlım sen de rahatsızsin ya kusura bakma
Onu ben de düşünüyorum, ama oldum olası güvensizlik içinde zatenEğer ki ayrılmayı düşünüyorsan ... buna karar verdiğinde ve söylediğinde seni onun tabiri ile “ bir haltlar yemiş “ olmakla suçlayacaktır diye düşünüyorum ... buna hazırlıklı ol
Ben onu tanıdığımda o kadar düşünceli biriydi ki gerçekten bu sefer buldum demiştim ama malesef fos çıktıGüzel kızım bu adamdan hemen kaç, uzaklaş.
Ne çirkin muhabbetler bunlar...
İlk üç ilişkide kan gelmezse o kişi o..... olurmuş? Böyle çirkin zihniyet sahibi birinden kimseye hayır gelmez.
Bu adamdan size eş ve hayat arkadaşı olmaz.
Dünyada evlenecek adam mı kalmadı?
Çok mu aradın bu lüzumsuz tipi?
Hadi bir şekilde buldun, nesini sevdin?
Evlerden ırak...
Yol ver gitsin şuna güzel çocuğum.
Aaa sizi şimdi hatırladım.Ben onu tanıdığımda o kadar düşünceli biriydi ki gerçekten bu sefer buldum demiştim ama malesef fos çıktı
Biliyor musunuz aynen de öyle olacak bence, zaten şu anki kavgalarda bile o fotoğrafı bahane edip türlü türlü şeyler söylüyorSize güvenmiyor ve sevmiyor. Ayrıyeten laflarıyla da size karşı saygısızlık yapıyor. Evet bunlar evlilikte olması gereken temel şeylerdi, hiçbiri sevgilinizde yok. Ayrılıp biraz üzülün, sonra hayatınıza bakın.
Zira evlenirseniz konu burada bitmeyecektir eski ilişkiler göze sokulup, o çocukla olan fotonuzu hatırlatıp her kavgada sen zaten şusun busuna gidecektir. Ayrılın.
Igrenc zihniyetli cahil herif. Bu gibi adamlarla evlenmeyin yahu.Geliyorsa iki üç yapışta gelir, gelmiyorsa o... oluyodur bi insan dedi
Önceden yapmış oluyomuşum öyle olunca, esnek mesnek kabul etmiyor yani yaftalamak hazırIgrenc zihniyetli cahil herif. Bu gibi adamlarla evlenmeyin yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?