Fikirlerinizi bekliyorum...

Burada bir konu okumuştum mesela, konu sahibinde de kan gelmemiş birkaç yapışta ama bakireyim dedi. Eşi önce Bi afallamış ama sonra demiş ki boşver kanı manı, gel biz işimize bakalım. Malesef benimki bunları söyleyecek kişi değil ve çok canımı acıtıyor bu durum. Kan gelmemesi benim suçum değil ki

Tatlım sen de rahatsızsin ya kusura bakma

Fake hesap olma ihtimalini es geçerek cvp yazıyorum.Bu kişiyle evlilik fln düşünme hatta aynı sokakta bile yürüme net..

Senin ondan önce cinsel ilişki yaşamış olsan bile suç değil, sadece yaşasan ve yaşamadım desen hoş olmaz o ayrı.

Sevgilim tam bir cahil. Lütfen ayrıl ondan. O da senin hakkında ne düşünürse düşünsün

Eğer ki ayrılmayı düşünüyorsan ... buna karar verdiğinde ve söylediğinde seni onun tabiri ile “ bir haltlar yemiş “ olmakla suçlayacaktır diye düşünüyorum ... buna hazırlıklı ol

Eğer ki ayrılmayı düşünüyorsan ... buna karar verdiğinde ve söylediğinde seni onun tabiri ile “ bir haltlar yemiş “ olmakla suçlayacaktır diye düşünüyorum ... buna hazırlıklı ol
Onu ben de düşünüyorum, ama oldum olası güvensizlik içinde zaten

Ben onu tanıdığımda o kadar düşünceli biriydi ki gerçekten bu sefer buldum demiştim ama malesef fos çıktı

Ben onu tanıdığımda o kadar düşünceli biriydi ki gerçekten bu sefer buldum demiştim ama malesef fos çıktı
Aaa sizi şimdi hatırladım.
Siz benim yorumuma cevap yazdıktan sonra fark ettim kim olduğunuzu.
Önceki konularla birleşince içinde bulunduğunuz durum zihnimde iyice netleşti.
Bu adamla boşuna zaman harcamayın.
Hayat kısa, vakit çok değerli...

Size güvenmiyor ve sevmiyor. Ayrıyeten laflarıyla da size karşı saygısızlık yapıyor. Evet bunlar evlilikte olması gereken temel şeylerdi, hiçbiri sevgilinizde yok. Ayrılıp biraz üzülün, sonra hayatınıza bakın.
Zira evlenirseniz konu burada bitmeyecektir eski ilişkiler göze sokulup, o çocukla olan fotonuzu hatırlatıp her kavgada sen zaten şusun busuna gidecektir. Ayrılın.

Biliyor musunuz aynen de öyle olacak bence, zaten şu anki kavgalarda bile o fotoğrafı bahane edip türlü türlü şeyler söylüyor

Böyle paranoyak bi el en sonunda katil olur Allah korusun
Rn iyi ihtimalle sana hayatı zindan eder
Yol yakınken kaç kurtar kendini bu yarın öbür gün sokakta gayri ihtiyari göz göze geldin diye bi adamla kavga çıkaracak bi tip

Nasıl yani şimdi bildiğiniz adamla yok ilk yapışta gelecek gelmezse şüphe duyarım yok daha önce yapmışsınızdur diye muhabbet mi ettiniz. Oldukca mide bulandırıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…