Fikirlerinizi bekliyorum...

Bu nasıl muhabbet, hiç normal değil. bahaneler uydur ordan uzaklaş. Çokkkk pişman olursun

Bu nasıl bir zihniyet? Sana böyle sözler söylemesine nasıl müsaade edersin? Kendine hiç mi saygın yok Allah aşkına?Bugün buna takan yarın takacak başka şey bulur. Adam paranoya mıdır nedir. Kaç kurtar kendini. Çok hadsiz biri. Ayrıca kadınları aşağılayan,güvensiz biri. Böyleai kadın kıymeti bilmez. Seni aşağılamak için fırsat da kollar.

Kusura bakmayın ama ben sizi de hatalı buldum. İlk gece kanama olmazsa bakire olmadığını düşünürüm, seni boşarım diye adamı anında kapı dışarı etmelisin. Adam sana güvenmiyor. Sözüne itibarı yok. Seni o anki duruma göre değerlendiriyor. Adamın sana saygısı da yok ,sana kıymet de vermiyor. Çok açık konuşup kırdıysam kusura bakma ama birileri bu gerçeği sana söylemeli. Bu adamla evlensen bin beterini yaşayacaksın gibi görünüyor. İyisi mi bu sözler üzsün seni de kendini ateşe atma.Kaç kurtar kendini. Ayrılmak istesen ,bu adam "kendine güvenemedi de ayrılmak istedi" bile diyebilir. Hiç takılma. Sen kendini kurtardığına şükret. Güvenin olmadığı bir ilişkide olmak istemiyorum de ,o da kalakalsın.

Karşınızdaki insanın sizinle böyle konuşmasına nasıl müsade ediyorsunuz gerçekten, senin gibi cahil, hiçbir şeyden haberi olmayan, insanları böyle yaftalayan karaktersiz biri ile evlenemem deyip tekmeyi neden basmadiniz?

Gerçekten bazen surda okuduğum konularda , insanlar nasıl bu kadar cahil olabiliyor diyorum? Hala kan gelecek yoksa biter diyecek kadar nasıl cahil olabiliyor insanlar , açıp bı araştırıp okuyup öğrensin madem o kadar önem veriyormuş, önem verdiğim şey neymiş neyin necisiymis diye. Okumak araştırmak kendini geliştirmek yok, kulaktan dolma geçmişten gelen saçma sapan bilgilere göre yaşamak var . Ayrılın şöyle adamlardan yahu, cahil insanlarla ugrasmayin.

Kendisi bir de okumuş meslek sahibi biri gerçekten okumakla adam olmuyor cümlesinin tam kanıtı

Kendisi bir de okumuş meslek sahibi biri gerçekten okumakla adam olmuyor cümlesinin tam kanıtı
Meslek sahibi olmakla cehalet gitmiyor ne yazikki kendini geliştirememis, zihniyeti sığ bir insan. Bence yol yakınken dönün, bu adamla çok uzulursunuz.

Güvenmemesinin sebebi de şuymuş, o fotoğrafı gördüğünde demiş ki, arkadaşına nasıl böyle şeyler yapabilir neden bu kadar yakın olur, güveniyorum diyor ama belli güvenmediği apaçık ortada

Hala evlilik düşüncen mi bunun gibi yobaz biriyle

Hayattaki tüm ilişkilerde güven en önemli ayrıntıdır.Sizi bir kandan ibaret gören sözünüze itimat etmeyen o damızlığı salıverin gitsin.
h
Hayatınızın içine etmeyin lütfen

Midem bulandı şu muhabbetten, siz böyle tipleri yanınızda sevgilim/nişanlım diye gezdirip sonra da sizi insan yerine koyup değer vermesini bekliyorsunuz. Sanki sevgilisinden değil 2 yıl garantiyle aldığı bir maldan bahsediyor. Esnek zarlıysan ne yapacaksın, seni iade mi edecek ailene? Bekaret raporu mu alacaksın gidip? Leş leş muhabbetler, tiksindim.

Sanki esnek zarlıysam ben yaptım onu, benim suçum. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…