Fikirlerinizi Bekliyorum.

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.069
5.238
723
Selam kızlar,

Size bir konuda danışmak istiyorum ben.Eşim izine geliyor bu ayın sonunda. Bana Mart'ın 31'inde geleceğini söyledi daha öncede diyordu sana süpriz yapıcam diye benimde içime sinmedi babamla bugün birliğini aradık 26'sında izine geleceğini söylemiş. Yani bana süpriz yapmak istiyor kocacım :asigim: bende düşündüm kendi kendime bir kaç fikir oluştu kafamda diyorumki o gün çok güzel hazırlanayım ama karşılamaya gitmeyeyim haberim yok sansın eve geldiğinde onu karşılıyım en güzel halimle romantik bir masayla.. Nasıl olur?

Yoksa, hiç birşey yapmayıp haberim yok gibi mi davransam ama davranamamki kaydirigubbakcemile2

Haydi bakalım fikirlerinizi bekliyorum cicişler a.s.

kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum tüm heycanı kacırmısın zaten askerdeyken süpriz gelmeler o kadar güzelki merakınla onu bozmusun bari sen esine süpriz yapta o sasırıp sevinsin garibim bence romantik bir ortam hazırla ve onu hep bekledigini göster kendine

şimdi şöyle bir şey var canm yukardada yazdım sürekli süpriz yapacağından bahsediyordu.. Eğer o bundan bahsetmese benim aklımın ucundan bile geçmezdi dediği tarihte gelecek sanırdım ben ama her konuştuğumuzda diyordu sana geleceğim günü söylemiyeceğim yada 2 3 gün sonrasını söyleyeceğim diye.. Dediğim gibi eşim demese benim aklıma bile gelmezdi dürttüler işte napim -tatlicadiarzu-

banada olmustu aynısı ucaga bınerken bıle gelmıcegını soluodu bende cok gusel gıyındm en gusel halımle kapıda karsılayınca cok hosuna gıtıı ole bısı yap ıstersen sevınır

Benimde aklımdan öyle geçti Zuza. Ya dediğim gibi o hani önceden söylemese benim aklıma gelmezdi böyle birşey inanırdım. Hatta 31'inde uçak saatini bana 13.00 dedi bende baktım internetten 15,35de var söyledim o da farklıdır şimdi internetle burası bir değil deyince ben ona bile inandım:ecrin_bebek: halbuki gerçekten 13.00da uçak yokmuş.. Önceden çıtlatmasa ben bukadar meraklı olmazdım ama..şakkıdı

zaten gelceğimden 2 3gün sonrasını söyleyeceğim diye baya belli etmiş yani

sürprizi azcık bozmuş bari sen yap ta o şaşırsın

Sevdiği yemekleri yap.
Masayı şık bir şekilde hazırla. Gül de dök masaya
İkinizin sevdiği bir parca yada düğününüzde ilk dans müziğinizi ayarla(kısa yazıyorum anarsın ya-tatlicadiarzu-)
Daha sonra sana geldi ,sende şık bir kıyafet giy. Hem şık hemde zeksi bir kıyafet giy.
Kıyafewte uygun makyaj ve sac stiliyle beklemeye koyul eşinia.s.

anladım ben onu cicim -tatlicadiarzu- Dediğin gibi yapayım dimi süper

evet öyle süper olur
sevdiği hoşuna gitçek şeyleride biliosundur
hani böle notlar filan yazılıolar başka bi konuda okumuştum o tarz bişeyde yapabilisin

ayy çok guzel bir olay uzun zamandan sonra kavuşmak,bakışmak,kokusunu duymak. Eşimle flört dönemınde birbirimize çok süpriz yapardık.duygulandım aklıma geldı. Bir keresınde yıne suprız yapacagını anlamıştım ve onu iş çıkışımda camdan gördüm hemen cebıne msj attım keşke yanımda olsan kokunu duysam dıye msj yazdım.o da hemen cevap yazdı o günlerde gelecek bebiş belkı bugun belkı bugunden de yakın yazmıştı. çok guzeldi o suprızler. bence hazırlanmayın bılmıyormuş gıbı davranın benım kı gıbı bır msj atın daha da heyecanlansın. fazla akıllı olmak ıyı degıldır bazen gelecek suprızlerının önunu tıkama derım. sevgıler hihoyyythihoyyyt

evet öyle süper olur
sevdiği hoşuna gitçek şeyleride biliosundur
hani böle notlar filan yazılıolar başka bi konuda okumuştum o tarz bişeyde yapabilisin

Onu yemekten sonra okuması için falan ayarlasa muhteşem olur bence

Elini yıkamak için lavaboya gitti aynada gördü şura gel bura gel vs. diye.
Tigirli değildir umarım enişte. Ne uleynnn bu saklambac mı? oynuoz diye:icecream:
Zılgıt yeme:smiley-cool:

bende bilmiyormuş gibi yap derim onun hevesini kursağında bırakma ama yinede hazırlan onun için gamyoncuiremsu ay ne güzelll bnmde sözlüm askerdeyken çıkıp çıkıp gelip beni kandırr süprizler yapardı :asigim:

[/B][/QUOTE]

aynen bencede çok süper olur
yemez heralde yaw
bide bende sürpriz kaçmasın dicektim
zaten eşi 2 3gün filan die baya bi belli etmiş
farklı oolarak böyle yapabilir

bence de sen larisanın dediği gibi yap çok hoş olur valla.
ayy ne romantik :asigim:

ayy kızlar çok teşekkür ederim kendiniz gibi heyecanlanmışsınız bana ne kadar mutlu oldum.. Larisa'm şekerim kızmaz hatta çok hoşuna gider diyebilirim.. :asigim: aslında bi arada demiştim otogara gidip bekliyim diye ama sonra bu fikrin saçma olduğunu düşündüm-tatlicadiarzu- bütün gün beklemek yerine böyle yapmak daha iyi galiba

çok hoş bişey yaa sağol canım

ah ah benimki askerden gelicek. Kırmızı halı bilem döşerim merdivenlere.
Teeee merdivenlerden başlarım agırlamaya.
Her basamaga bir özlemli sevgili not. Notların yanına gül olmadı bi kaktus:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…