- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum tüm heycanı kacırmısın zaten askerdeyken süpriz gelmeler o kadar güzelki merakınla onu bozmusun bari sen esine süpriz yapta o sasırıp sevinsin garibim bence romantik bir ortam hazırla ve onu hep bekledigini göster kendine
Sevdiği yemekleri yap.
Masayı şık bir şekilde hazırla. Gül de dök masaya
İkinizin sevdiği bir parca yada düğününüzde ilk dans müziğinizi ayarla(kısa yazıyorum anarsın ya-tatlicadiarzu-)
Daha sonra sana geldi ,sende şık bir kıyafet giy. Hem şık hemde zeksi bir kıyafet giy.
Kıyafewte uygun makyaj ve sac stiliyle beklemeye koyul eşinia.s.
evet öyle süper olur
sevdiği hoşuna gitçek şeyleride biliosundur
hani böle notlar filan yazılıolar başka bi konuda okumuştum o tarz bişeyde yapabilisin
Onu yemekten sonra okuması için falan ayarlasa muhteşem olur bence
Elini yıkamak için lavaboya gitti aynada gördü şura gel bura gel vs. diye.
Tigirli değildir umarım enişte. Ne uleynnn bu saklambac mı? oynuoz diye:icecream:
Zılgıt yeme:smiley-cool:
bende bilmiyormuş gibi yap derim onun hevesini kursağında bırakma ama yinede hazırlan onun için gamyoncuiremsu ay ne güzelll bnmde sözlüm askerdeyken çıkıp çıkıp gelip beni kandırr süprizler yapardı :asigim:
ayy çok guzel bir olay uzun zamandan sonra kavuşmak,bakışmak,kokusunu duymak. Eşimle flört dönemınde birbirimize çok süpriz yapardık.duygulandım aklıma geldı. Bir keresınde yıne suprız yapacagını anlamıştım ve onu iş çıkışımda camdan gördüm hemen cebıne msj attım keşke yanımda olsan kokunu duysam dıye msj yazdım.o da hemen cevap yazdı o günlerde gelecek bebiş belkı bugun belkı bugunden de yakın yazmıştı. çok guzeldi o suprızler. bence hazırlanmayın bılmıyormuş gıbı davranın benım kı gıbı bır msj atın daha da heyecanlansın. fazla akıllı olmak ıyı degıldır bazen gelecek suprızlerının önunu tıkama derım. sevgıler hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?