Fikirlerinizi Bekliyorum.

Kızlar,

Bir ricam daha var sizden şöyle ellerimle güzel birde pasta yapayım diyorum bana tarif verebilcek olan varmı a.s.

hazır kek alınır,krem santı ile kaplaır uzerıne çileklerden kalp yapılır. enkolay ve benım yapabıldıgım bu sevgıler cokacimcoook

bozma bence eşinin sürpriz olmayan sürprizini:) Benim erkek arkadaşımda dayanamaz yapacağı sürprizleri ufaktan paylaşır hep,ama büyük bir heyecanlada hazırlar.Bende tahmin etmiyormuş gibi yaparım ,böyle geçinir gideriz:) hevesi kırılmasın yazık

bence evde yokmusun gibi yap once onun tam gelecegi zaman ara ve ben suraya gidiyorum acil de ve cok korksun
sonrada tam umudunu yitirdigi anda cok guzel bir sekilde ortaya cik ve cok sevinsin

Kızlar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum sağolun. Bugün beni aradı annemde kalıyorum ben bi kaç gündür hasta annem. Ne zaman dönersin evimize aşkım dedi bilmiyorum dedim 31'inde geliceksinya aşkım nasılsa dedim 30'unda giderim evimizi toplarım sana hazırlık yaparım dedim. O da dediki: Bitanem eğer annem iyi olursa 26'sından önce dön dedi. Sözde çaktırmıyor işte yerim ben onu yer :asigim:

Asi dediğin fikir çok hoşuma gitti canım​

canım bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim ona hiç unutamayacağı bir sürpriz yap.maden onun sürprizi bozulmuş sen yap o şaşırsın.

gerçekten çok güzel bi heyecan daha 15 gün var ama ben okadar heyecanlıyımki her gün her an ne yapacağımı ne giyeceğimi düşünüyorum CADIARZU

süprizi bozulmasın yazık ne heyecanla planlar yapıyodur şimdi
hevesi kursagında kalmasın
bilmiyomuş gibi yap
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…