fikirlerinizi bekliyorum.

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
Arkadaslar ben 7haftalik hamileyim ama ciddi dusuk riskim var.ayaga kalkmam yasak sanirim 3ay kadar yaticam.1.5haftadir yatiyorum.nasil zaman gecirebilirim?bana fikirleri olan yazabilirmi? Ne bileyim begendiginiz filmler kitaplar belgeseller sinemalar olur.internet siteleri olur.cok zor zaman gecmiyor.aglamakli oluyorum hep.buraya yazdiklarjnizi takip edicem arkadaslar .tesekkur ederim.....

Arkadaslar ben 7haftalik hamileyim ama ciddi dusuk riskim var.ayaga kalkmam yasak sanirim 3ay kadar yaticam.1.5haftadir yatiyorum.nasil zaman gecirebilirim?bana fikirleri olan yazabilirmi? Ne bileyim begendiginiz filmler kitaplar belgeseller sinemalar olur.internet siteleri olur.cok zor zaman gecmiyor.aglamakli oluyorum hep.buraya yazdiklarjnizi takip edicem arkadaslar .tesekkur ederim.....
Yabancı dizilere baslayin isterseniz hem süreleri çok kisa hem de kaliteliler..

Friends, dexter, game of thrones, shameless, house bunlar benim sevdiklerim siz de yabancı dizi listelerine bakip secebilirsnz

Film izleyin, dizi izleyin. Kitap okuyun, puzzle yapin. Moda dergisi, kadin dergileri alin.

Ben youtubedan defile izlemeyi severim mesela:

Yapacak baska isim olmadiginda Galiano tasarimlarina saf saf bakarim :KK76:

Anenniz, teyzeniz varsa ziyaret gelip dedikodu yapsin :KK56:

En guzel vakit sevdiklerinle gecer annen yakininda degil mi ya da samimi oldugun arkadaslarin
Cok haklisin annem genelde yanimda ama cok az oturuyor yanima.evi temizliyor yemek yapiyo utu derken cogu zaman ben tek basima yatiyorum odada.arkadasim bbir iki tane onlarda calisiyirlar haftasonu yanimdalardi sagolsunlar.

merhaba ,
evde 3 ay yatıcksan sabah 10 da müge anlı ile güne başlıycaksın 1 e kadar sürükleyici gerçi üzülebileceğini düşünerek izlemesen belki daha iyi olur .. 13 de evleneceksen gel çok komık tıpler var gülersin .. biraz benim stilim e geçiş yaparsın ordan esra erol a bağlanırsın biraz daha gülersin bakmıssın akşam olmus .... bunun yanı sıra kitap okumayı eviyorsan ve okummaıssan GRange in kıtaplarını okumalısın ... aysekulın mutlaka okumalıısn ....ahmet ümitte tabikii... ben son filmşerden mucizeyi cok begendim int.izleye bilirsin ..olur olur Alper kulun filmi ondada güzl esprıler var ..inş. bu sureci güzel ve bebeginle atlatırsın

QUOTE="cenkez, post: 40149798, member: 441808"]merhaba ,
evde 3 ay yatıcksan sabah 10 da müge anlı ile güne başlıycaksın 1 e kadar sürükleyici gerçi üzülebileceğini düşünerek izlemesen belki daha iyi olur .. 13 de evleneceksen gel çok komık tıpler var gülersin .. biraz benim stilim e geçiş yaparsın ordan esra erol a bağlanırsın biraz daha gülersin bakmıssın akşam olmus .... bunun yanı sıra kitap okumayı eviyorsan ve okummaıssan GRange in kıtaplarını okumalısın ... aysekulın mutlaka okumalıısn ....ahmet ümitte tabikii... ben son filmşerden mucizeyi cok begendim int.izleye bilirsin ..olur olur Alper kulun filmi ondada güzl esprıler var ..inş. bu sureci güzel ve bebeginle atlatırsın[/QUOTE]
Tum yazdiklarini not ediyorum cok sagolasin.guzel fikirlermis :)

Hamile olduğundan ötürü, yabancı dizi olayı mantıklı ama öyle korkunçlu gerilimli şeyler izleme sen, zaten hormonlar fora olacak. Komîkli diziler izle, Frîends buna en uygun dizi. Veya Cheers veya Office. Bunlar klasikler tabi sadece.
9gag'de takılabilirsin, blog yazabilirsin, gebelik günlüğü filan. Bol bol roman al, oku.
En olmadı duvara çetele çiz, sayılı gün çabuk geçer.

Kitap oku, kitap oku, kitap oku. :)

Dünyanın en en en güzel şeyi...

Hint filmleri izle, 3 saatin gitti bile. :) Sıkılırsan dans bölümlerini atlarsın ama ben sıkılmıyorum. Hint filmleri eskisi gibi değil artık çok güzel.

My Names Khan, 3 İdiots ile başlayabilirsin mesela, daha istersen yazabilirim.

Kitap önerisine gelirsem karar veremem. Ama Sarah Jio Mart Meneşekleri 'ni oku, ben orada ki annelik dygusundan çok etkilenmiş ağlamıştım. :) Bir sürü kitap önerisinde de bulunabilirim.

Kitap oku, kitap oku, kitap oku. :)

Dünyanın en en en güzel şeyi...

Hint filmleri izle, 3 saatin gitti bile. :) Sıkılırsan dans bölümlerini atlarsın ama ben sıkılmıyorum. Hint filmleri eskisi gibi değil artık çok güzel.

My Names Khan, 3 İdiots ile başlayabilirsin mesela, daha istersen yazabilirim.

Kitap önerisine gelirsem karar veremem. Ama Sarah Jio Mart Meneşekleri 'ni oku, ben orada ki annelik dygusundan çok etkilenmiş ağlamıştım. :) Bir sürü kitap önerisinde de bulunabilirim.
Ay canim hint filmlerine bayilirim yalniz iklediklerim bu yazdiklarin dahil olmak uzere 3-5tane.baska hint filmi onerilerin varsa yazarsan cok sevinirim.sarah jio nun o kitabini gecen ay yegenim istedigi icin alip hediye etmistim.okuyunca banada versun bende okiyim ozaman.

Hamile olduğundan ötürü, yabancı dizi olayı mantıklı ama öyle korkunçlu gerilimli şeyler izleme sen, zaten hormonlar fora olacak. Komîkli diziler izle, Frîends buna en uygun dizi. Veya Cheers veya Office. Bunlar klasikler tabi sadece.
9gag'de takılabilirsin, blog yazabilirsin, gebelik günlüğü filan. Bol bol roman al, oku.
En olmadı duvara çetele çiz, sayılı gün çabuk geçer.
Haklisin arkadasim komikli seyler izlemem dogru olur :) dedigin dizileride not ettim.cok sagolasin

benimde hamilelikte ilk aylarım yatarak geçmişti. seni çok iyi anlıyorum. yabancı dizi seviyorsan breaking bad, dexter izleyebilirsin. onun dıışında izlemediğin kült sinema filmlerini izleyebilirsin. örneğin imdb top 250 film listesi var. oradan dikkatini çeken filmleri izleyebilirsin. ben birde kitap okuyarak da zaman geçiriyordum sevdiğim için. inşallah düşük tehliken geçer.

benimde hamilelikte ilk aylarım yatarak geçmişti. seni çok iyi anlıyorum. yabancı dizi seviyorsan breaking bad, dexter izleyebilirsin. onun dıışında izlemediğin kült sinema filmlerini izleyebilirsin. örneğin imdb top 250 film listesi var. oradan dikkatini çeken filmleri izleyebilirsin. ben birde kitap okuyarak da zaman geçiriyordum sevdiğim için. inşallah düşük tehliken geçer.
Sagol canim cok zor durumdayim ve kafami dagitmak zorundayim.fikirlerin icin tesekkurler bunlarin hepsini not aliyorum.

modern family diye bir dizi var şu an 6. sezonda mükemmel sıcak samimi komik bir dizi tavsiye ederim. birde ben the big bang theory yi çok seviyorum o da 8. sezonunda doktorasını yapan inek tipler ve sarışın bir kız komşular yaşadıkları falan diyim spoiler vermeden ama çok kaliteli bri komedi. birde eski ama married with childeren benim favori dizilerimdendir. böyle beynimi dinlendirip moralimi yükseltmek istediğimde baştan baştan izlediğim dizilerden

X