Fikirlerinizi bekliyorum.

kötüymüş cidden nişanı atsan hayrına olur

Tebrikler lisanslı bir öküzün olmuş.Artık tarla işleri ...
Canım benim, bırak bu adamı. He çok merhametliyim diyosan, al karşına ister dinlesin ister dinlemesin böyle devam ederse ben yokum de.
İğrenç...

Büyük bir değişim varmış cidden.
Sorularım var sadece merak ettiğimden soruyorum :) Cevap verip vermemek size kalmış..

Nişanlınız en başında sizi sürprizlere boğan, keyifli, eğlenceli bir adam olmasaydı ve kendisini yine bir şekilde sevdirmiş olsaydı , deli divane sırıl sıklam aşık olsaydınız .. Evlilik yoluna girip devam eder miydiniz.. ?

Şuan bir takım sıkıntıları bahane olarak öne sürüyor , evlilik hazırlığındayım stresini yaşıyorum gibi..
Bu durumun geçici olduğunu düşünüyor musunuz ? Bunun geçici mi değil mi olduğunu anlamakta büyük bir mesele ayrıca.

Nişanlınızın bu hareketlerine karşı tutumunuz nasıldı ? Sizde bir değişme var mı ? Ben eskiden böyle değildim cümlelerini sık kuruyor musunuz bu aralar.. Taviz verdiğiniz veya zamanında tepki koymadığınız konular var mı , keşkeler gibi.. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu nasıl dile getirdiniz ? Hani herkes böyle şöyle aman sen neden böylesin tarzında mı , yoksa gayet anlaşılır hesap sormadan anlayabileceği bir dilde mi konuştunuz ?

Babanızın alkol kullanmasından kaynaklı ses çıkaramadığınızı söylemişsiniz. Nişanlım dediğiniz adama , alkol içmenden rahatsızlık duyuyorum deseniz, sen önce babana bak tarzında bir çıkışı olur mu dersiniz ? Veya oldu mu dersiniz ?

Her çift dışarıdan görüldüğü gibi değil , herkesin kendine göre sıkıntıları var, ama bunu etrafa yansıtıp yansıtmamak önemli olan.Yani çevrenizde görmüş olduğunuz çiftler dört dörtlük gelebilir tabi içlerine girmedikçe bu böyle algılanır.. Bu yüzden çevrenizde ki çiftlerin olumlu veya olumsuz ne yaşadığıyla pek ilgilenmeyin derim , insan etkilenebiliyor..

Son olarak saygının olmadığı yerde huzur ve sevgi olur mu ?

Bu soruların cevabını merak ediyorum
Son olarak şunu yazıp sizin vereceğiniz cevapları bekleyeceğim.

Sen ve onun arasında bir takım problemler var.
Onun kendi ile ilgili problemleri var.
Bütün bu problemlere şahit olan bir aileniz var.
Saygının yok olduğuna şahit olan bir de siz varsınız ..

Hayırlısı diyorum.. Herşeyin eskisinden daha güzel olmasını diliyorum sizin için..
Gerçekte üzüldüm..

Canım ya sen bununla evlenirsen ,hergün kk şikayetlerini yazarsın, biz sana demedikmiki bu adamla evlnilmez
ama dinlemedin diye yazarız hergün ,gene sanşlısınki görmüş oldun evlenmeden

Ayrıl bundan koca---BABA olmaz

İllede bunla evlenicem demiyosun insallah... Rezil bi insan çıkmış içinden hiç hoş değil.

Henüz imza atmadığın için şanslısın günah almak istemem ama ben gelecekte içip içip seni dövecek olan bir koca görüyorum ne yazık ki

saygısı ve heyecanı bitmiş

Dugun stresi filan bahane. Adam ilgisiz hatta belki sevgisiz.. Canta gibi yaninda mi tasiyacaksin bu adami bir omur. Agirlik yapar sana, seni mutsuz eder. Ayril bencede.

Evlilikteki muhabbetler siz de çok erken başlamış. Şimdiden geleceğinizi girebiliyorsunuz. Aslında bu iyi bisey. Ona gore hareket eder karar verirsiniz.

Arkana bakmdan kaç.ben 8 senelik evliyim eşim bu kadar odun değil valla.sizdede mi kalıyor nişanlın?ben mı yanlıs anladım?

Hediyeyi falan geçtim ama davranışları hoş değil. İçkide içiyormuş. Yol yakınken dönün derim ki zaten ailenizde memnun olur anlattığınız gibiyse.
Birde sadece nişan yüzüğünü taktı diye bu denli rahatladıysa,evlenince neler yapar düşünmek dahi istemiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Hiçibir zaman nişanlılık dönemindeki sevgi,saygı,jestler evlenince devam etmiyor.En azından nişanlınız melek rolüne girmemiş,köprüyü geçene kadar iyi davranayım dememiş,dürüst davranmış.Evlendikten sonra değişseydi daha büyük hayalkırıklığı olurdu.Nişanlılık döneminde böyle olursa evlilikte nasıl olur. Yaş durumu bence normal ,onda sıkıntı yok.Ama cimriliği,alkol problemi,ailesinin ilgisizliği,ailenize karşı tutumu hiç hoş değilEvlendikten sonra bu liste uzayıp gider.İyi düşünün doğru karar verin

Bu kadarda rahatlık olmaz ki ne demek annenin karşısında horlamak uyumak birde geğirsin gaz çıkarsın bari zaten evlenincede bunları yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…