Fikirlerinizi bekliyorum.

-İlk sorunuza cevabım ben ilk zamanlarda onu hiç istememiştim sanırım bu durumda olmazdık.
-Geçicimi yoksa kalıcımı bilmiyorumda tek sorunumuz stres yüzünden değil gibi duruyo. kafam çok karışık.
-Çok sert tavrım oldu. ağır uyarılarda bulundum ama dinlemek istemiyor. vurdumduymaz olduğunu düşünüyorum. Belki dinliyo ama ben hiç hissetmiyorum açıkçası.
-Ya dedi gibi. İçme dediğimde babalarımızda içiyo emin ol evlenince hiç biri kalmıcak demişti.

SAYGI YOKSA CİDDEN HUZUR YOKMUŞ HUZURUM KALMADI DEDİM. yüzüne karşı artık sevmiyorum seni dedim. Ama ben seni seviyorum bunlar geçicek diyor. bu konuyu açtıktan sonra ona karşı çok sert çıkışlarım oldu. ve alttan alıyor. kaç gün sürer acaba diye düşünüyorum inanamıyorum artık davranışlarına

Annemin yaninda horul horul uyudu demisin.
Nisanlin sizin evdemi kaliyor?

Doğumgünümde bize geldi sanayide çalışıyo çok yoruluyo. yemekte yedikten snra sızdı kaldı yorgunlukla horladı ama bu onu masum göstermiyo. bana açıklama yapıp evine gidip uyumalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…