Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşulacak biri değil hemen beddua ve hakarete geçiyor zaten şu an onunla görülmememin sebebi de bana küfür etmesiydi bunu bilerek yaptı bir daha ona bebeği götümeyeceğimi biliyordu . Eşim ona daha az yollayayım dediği zaman bile apartmanda bağırmışsınız var
Para konusunda çok hassas çok düşkün paraya biz ona sana vermeyeceğiz derse bizi karakola bile şikayet eder o kadar şehri birbirine katar bakkaldan çakkala komşuya akrabaya oğlum bana bakmıyor diye haber çıkarır bunlardan korkmuyorum sadece eşim tanınmış biri olduğu için bunlarla uğraşmasını istemiyorum diye sineye çekiyorum.
O zaman parasını alıp gezmiyordu işte bize hayatımızı burnumuzdan getirmekle meşguldu şimdi ise parasını alıp geziyor , bizim ona işimiz düşünce ortadan kaybolması ve sadece ama sadece kendini düşünmesi bizi sadece işi olduğunda üst üste onlarca kez araması ama biz onu arayınca da eğer işine gelmezse telefona cevap bile vermemesi yada kızına telefonu açtırıp müsait değil dedirtmedi.Anlasmazlik yasamis ve cozum bulmussunuz. Herkes yoluna bakmış.
Tam olarak sorun ne? Kadın önceden soz verdiyse torun arkasından ağladı diye iptal mi etmeliydi? Hic bir yere gitmeyip gozu kapida sizi mi beklemeliydi?
Ayrıca çocuk bu, ağlar.
Biri giderken ağlaması çok çok yaygın zaten, nasil bu kadar buyuttunuz?
Maddi durumunuz iyiyken anneye verilen paranın göze batmasına ise diyecek bir şey bulamıyorum..
Siz o parayı zaten öncesinden de veriyordunuz.
O zaman parasını alıyor geziyor diyor muydunuz?
Üzülmemin sebebi ise bu zamana kadar bizi bu derece kullanması ve bizim bunu iyiniyetle yapmamız onun ise sadece kendi ihtiyaç ve istekleri için yapması
Hayır tabiki zaten bebeğe bakmak isteyen de oydu . Bebek çok ağladı arkasından bende yarın sana getireyim dedim bişey demedi sabah sekizde evden çıkmış diyebilirdi bir planım var diye . Ağlamasını beklemiyorum ama bebek yokken sürekli bize karışıp ortaya bebek girince paramı alırım ama bebeğe bakmam sizde başınızın çaresine bakın tavrı rahatsız etti. Sürekli gezme tozma peşinde zaten bu kadar bencil olması rahatsız etti diyelim.
Ne demek istediğinizi anladım. Sizin meseleniz çocuğa bakmak beklentisi değil aslında, zaten maddi durumu da kötü değilmiş. Sadece ferah bir yaşam sürmek istiyor ama hiçbir fedakarlık da yapmak istemiyor. Siz de bunaldığınız için dertleşmek istiyorsunuz. Neyseki eşiniz bu durumda annesini haklı görmüyor. Bu bile kendinizi iyi hissetmeye değer bir sebep bence. Madem huzurunuzu bozuyor, boşverin yaşam enerjinizi düşürmeyin. Kadın maaşı,kiraları ve sizin verdiğinizle devlet memurlarından daha çok maaş alıyor desenizePara konusunda çok hassas çok düşkün paraya biz ona sana vermeyeceğiz derse bizi karakola bile şikayet eder o kadar şehri birbirine katar bakkaldan çakkala komşuya akrabaya oğlum bana bakmıyor diye haber çıkarır bunlardan korkmuyorum sadece eşim tanınmış biri olduğu için bunlarla uğraşmasını istemiyorum diye sineye çekiyorum.
Öyle değil işte kv çok yaşlı değil birinci olarak ikinci olarak da gezmek istemesi bana batmıyor bana batan bencil olması ve bünün yanında zaten kv her sene en az bir ay yazlıkta tatil yapmış bu zamana kadar dert çektiği olmamış sürekli gezip tizimi ömrü boyuncaBakin kadın yaşını almış, çocuğunu büyütmüş evlendirmiş.
Sizin ona gönül borcunuz eşinizin annesi olması.
O büyüteceği çocuğu büyütmüş zaten..
Sorumlulukları bitmiş.
Hiç gün yüzü gormesin mi?
Şimdi de torun büyütsün
Sonrası zaten hastalık yaşlılık..
Kadın dersini almış, cekilmis hayatinizdan işte daha ne istiyorsunuz anlamadım ki?O zaman parasını alıp gezmiyordu işte bize hayatımızı burnumuzdan getirmekle meşguldu şimdi ise parasını alıp geziyor , bizim ona işimiz düşünce ortadan kaybolması ve sadece ama sadece kendini düşünmesi bizi sadece işi olduğunda üst üste onlarca kez araması ama biz onu arayınca da eğer işine gelmezse telefona cevap bile vermemesi yada kızına telefonu açtırıp müsait değil dedirtmedi.
Biz ikimizde devlet memuruyuz sadece kariyer memuru olduğumuz için maddi olarak diğer memurlardan bir tık iyiyiz belki. Evet bir memur kadar alıyor ve sürekli olarak kendi keyfinin peşinde hiç bişryden fedakarlık yapmak İstemiyor biz gezmeye gitsek hemen der ben geleyim bebeğe bakayım ama bir menfaat yoksa işin uçunda bize Allah’ın selamını bile vermezNe demek istediğinizi anladım. Sizin meseleniz çocuğa bakmak beklentisi değil aslında, zaten maddi durumu da kötü değilmiş. Sadece ferah bir yaşam sürmek istiyor ama hiçbir fedakarlık da yapmak istemiyor. Siz de bunaldığınız için dertleşmek istiyorsunuz. Neyseki eşiniz bu durumda annesini haklı görmüyor. Bu bile kendinizi iyi hissetmeye değer bir sebep bence. Madem huzurunuzu bozuyor, boşverin yaşam enerjinizi düşürmeyin. Kadın maaşı,kiraları ve sizin verdiğinizle devlet memurlarından daha çok maaş alıyor desenize![]()
Ben laf etmiyorum ki biz bişeylerden kısarak ona para veriyoruz sonuçta birde aylık bir buçuk milyar kreş parası eklendi sonuçta maddi durumumuz fena değil dedim ama Sabancı da değiliz yani biz bişeylerden kısıp ona veriyoruz oda en azında bir sene daha baksaydı ben yıllık ona 25 milyara yakın para veriyorum ve bu bir emek verilerek alınmış bir para değil. Gezsin iki tane evi var biz kiradayız bize alın evimde oturun bile demiyor ki kiramızıda hesaba katarsak zaten aylık kaba giderimizi anlarsınız .
İşte anlatmak istediğim nokta bu durum böyle bir medenice bir konuşmayla olmaz çok çok çok çok ama çok çirkefleşir ben bir kez gördüm bir daha kaldırabilir miyim emin değilimKv nizin iki evi ,eşinden geliri ve başka küçük bir geliri varken bir de sizin 2 bintl ye onu alistirmaniz cok gereksiz olmuş. Tek başina yasayan bir insana yeter de artar bile onun geliri.Ama aliştirmişsiniz önceden.ikincisi bebege bakmak isyemiyor ve zorunda da değil zaten.Mangala önceden söz vermiştir ve sizi kırmak istemediginden sessiz kalmis olabilir.Belli ki mesafe de koymuş.Bence böyle iyisiniz.ama 2 bintl cok icinize oturuyorsa işlerimiz düşük,kredi cekicez ,ev alicaz artik veremiycez deyin yani.hem kirada oturuyormuşsunuz ,kv ye vereceginiz para ile ev ödersiniz.Zaten onun iki tane varmis .bu kadar basit yani
Bugün yaşlı değil, torun baksın, ama yarın yaşlı olacak ve bugün yaşadığı gibi yaşayamayacak.Öyle değil işte kv çok yaşlı değil birinci olarak ikinci olarak da gezmek istemesi bana batmıyor bana batan bencil olması ve bünün yanında zaten kv her sene en az bir ay yazlıkta tatil yapmış bu zamana kadar dert çektiği olmamış sürekli gezip tizimi ömrü boyunca
Biz Vermedik ben bakarım dediği için bende ücretsiz iznimi kesip bebeği verdim bizi ortada bırakan o ilişkiyi koparmak istediÖnce , durumumuz iyi verdiğimiz para da değiliz diyorsunuz sonra da tek meselenin para olduğu mesajlarda ortaya çıkıyor.
Ayrıca ilişkiyi kesip , çocuğu kreşe veren sizsiniz. Ne yapmasını istiyordunuz , para alıyor diye , siz küsünce gelip kapınızda yatmasını mi ?
Zaten öncede eşiniz bütçe ayiriyormus annesine, kadın para için bakmamış yani.
Şu an tek hayalim çocuklar büyüsün mutlu mesut olsun bende kendime gönlümce dolaşayım , dolanayım ortalıkta.
Yaslandigimda , gelinim ya da kızım pat diye bebeği elime verirse bakmam.
Bende kendim büyütüyorum çocuklarımı. Hem calışıyorum hem büyütüyorum.
Ben çalışıyorum , iki kuruş fazla kazanacağım diye , ben sosyal olurken buyukanneleri eve mahkum etmeye hakkım yok.
Benim kv aynı milletin yanında ölürüm yoluna canım cicim 5 dakika kucağına aldumı yok terledim yok belim ağrıyor bencilin teki bakmak istemiyor ona giderse evi dağıtır çoçuk ne güzel size görmeye geliyor yemeğinde yiyor siz ona giderseniz rahatı bozulacakMerhabalar fikirlerinizi merak ediyorum bu yüzden danışmak istedim benim kv bebeğime bakıyordu 6 aydır bir ay önce hiç yoktan bir kavga çıkardı ve ben bebeği ona götürmek istemedim çünkü yüzümüze gelmek istemiyordum bunun üzerine bebeği kreşe alıştırdım -bebeğim 1 buçuk yaşında bu arada -bu süreçte hiç arayıp sormadı neden bebeği getirmediniz demedi.
İkinci husus ise eşimin de benimde maddi imkanlarımız çok şükür iyi eşim her ay kv iki bin tl veriyordu ve eşimin babası vefat ettiği için geçimini sağlıyordu o parayla bunu bebeğe bakmadan önce de veriyordu bebeğe baktıktan sonra da devam ettirdi bu konuyu hiç mesele yapmadım. Eşime bebeği kv den aldıktan sonra da parasını yolla dedim geçim sıkıntısı yaşamasın diye eşim de gönderdi. Buraya kadar mesele yok asıl size danışmak istediğim konuya geliyorum ;
Gen gün eşimi aramış bebeği görmek istiyorum diye bizde buyur ettik gelsin torununu görsün geldi yemek yedik çay meyve derken gitti giderken de bebeğim onu çok sevdiği için evden giderken bayağı arkasından ağladı o da yarın bana getir demedi ama bende dedim ki olmazsa yarın sana getiririm cevap vermedi yarın götürmedim velhasıl akşamına beş dakika hacdan gelen birini ziyaret için aynı ortamda bulunmak durumunda kaldık o zaman öğrendim ki kendi abisiyle köye gezmeye mangala gitmişler gayet keyfi yerinde bebek umrunda değil parasını da alıyor kendine geziyor. Bu durum beni açıkçası rahatsız etti yani hiç torununu düşünmez bir insan onun evine girmiyorum çok çok çok mecbur olmadıkça o istediği zaman geliyor görüyor gidiyor eskinden bize çok karışırdı şimdi eğer bir işi varsa arar yoksa aramaz. Eğer işini görebileceği birilerini bulduysa yine bizi aramaz çok da umrumda değil açıkçası ama buna ne ad koymalıyım şaşırdım ve eşimde bu duruma epey içerlemiş kaç zamandır morali bozuk annesinin bencil sadece kendini düşünen biri olduğunu düşünüyor ben çok kafaya takmaktasınız söylesemde galiba bu durum onu üzüyor. Sizin bu konuda önerileriniz fikirleriniz nedir ( hızlıca yazdım , yazım hatası olursa kusura bakmayın )
Keşke kenara çekilse şimdi kardeşinin düğünü var ve uzak bir şehirde bizde katılacağız arayıp sizle geleceğim diyor ama biz hani konuşmuyorduk hani bana küfür etmiştin hani yok işi çıktıya şimdi yüzlere kez arayacakBugün yaşlı değil, torun baksın, ama yarın yaşlı olacak ve bugün yaşadığı gibi yaşayamayacak.
Ayrıca kadın çilekeş olsa mutlu mu olacaktınız, sıkıntı çekmemiş. E ne güzel işte.
Ayrıca evin içini, esini, yatağını bilemezsiniz. Mutlu muydu değil miydi, ne yasadi.
Birlikte yürütmeye çalışmışsınız olmamış.
Şimdi de hayatınıza iyi yada kötü mudahele etmiyor ve kenara çekilmiş.
Doğrusu da bu değil mi?
Evet biz ona gidince öflüyor çünkü ev kirlenecek diye yemek hazırlayacak diye bizi çağırmıyor zaten artık istediğinde o geliyor torununu görüp yemeğimin yiyip gidiyorBenim kv aynı milletin yanında ölürüm yoluna canım cicim 5 dakika kucağına aldumı yok terledim yok belim ağrıyor bencilin teki bakmak istemiyor ona giderse evi dağıtır çoçuk ne güzel size görmeye geliyor yemeğinde yiyor siz ona giderseniz rahatı bozulacak