Fikirlerinizi merak ediyorum konu bebek bakımı ve kv

Her evlat anne babasına bakmakla yükümlü yani ona verilen meblağın karşılığını beklemek bence bencillik bu. Bana anormal bi durum görünmedi almış kreşe vermişsiniz niye bana getir desin ki. Buna koyulacak bi ad yok. Torununu özlüyo, geliyo görüyo gidiyo.
Bakıma muhtaç biri değil bizden daha zengin gayrımenkulleri var

muhtemelen ben de torun falan bakamam herhalde hic güvenmiyorum kendime bu konuda. cocuklarla ilgilenirken bile bir yerden sonra bunaldıgımı hissediyorum. Anneme hep derim sen olmadan napardım ben senin gibi tahammül edemezdim diye. o da zorlanıyor ama sevgisi herseyin üstesinden geliyor
Ne güzel gerçek sevgi olunca böyle oluyor demek ki

Aslından en basından bebegı alıp krese vermeseydınız

Para yollamayin o durumda cirkeflik yapar diyorsaniz ki hakki yok miktari yariya dusurun. Kres masrafi cikti diye. Olsun bitsin

Açıkçası hiç umrumda olmamasından dolayı verdiğin para gözüme battı dün akşam

Bizde yıllardır eşimin ailesine yardım ediyoruz, kayınpederim de hayatta. Çünkü biz para göndermezsek sıkıntı yaşarlar, para mevzusu onlarla aramızda olan yakınlıktan bağımsız. Ben ailelerin ihtiyacı var ve imkânda varsa para yardımının yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Eşiniz tek çocukta değilmiş, görümceniz ve diğer kaynınız neden yardım etmiyor? Kayınvalide değil eşiniz buradaki muhattabınız aslında sizin. Eşiniz para gönderme işini tek başına değil kardeşleriyle beraber yapabilir.

Ama bunlar demek değil ki kayınvalideniz gezmesin, para gönderiyorsunuz diye çocuğunuza baksın. Daha önceleri hayatınıza müdahale ediyormu öyle böyle olması daha iyi değil mi? Size küfreden kayınvalideyle görüşmek istememeniz lazım zaten.

O zaman ek olarak ekonomik destek vermeye neden ihtiyaç duydu eşiniz
Çünkü sürekli olarak istedi orataya insanları koydu eşim de bir defa böyle bir şey vereceğim demiş oldu zaten ondan önce bütün faturaları falan eşim ödüyordu aylık bir miktarda veriyordu ama bana yetmiyor bu para diye sürekli olarak olay çıkardı çirkeflik yaptı kendi ailesine Dadandı kendi ailesi de para vermemek için eşimi mecbur bıraktı

Bizde yıllardır eşimin ailesine yardım ediyoruz, kayınpederim de hayatta. Çünkü biz para göndermezsek sıkıntı yaşarlar, para mevzusu onlarla aramızda olan yakınlıktan bağımsız. Ben ailelerin ihtiyacı var ve imkânda varsa para yardımının yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Eşiniz tek çocukta değilmiş, görümceniz ve diğer kaynınız neden yardım etmiyor? Kayınvalide değil eşiniz buradaki muhattabınız aslında sizin. Eşiniz para gönderme işini tek başına değil kardeşleriyle beraber yapabilir.

Ama bunlar demek değil ki kayınvalideniz gezmesin, para gönderiyorsunuz diye çocuğunuza baksın. Daha önceleri hayatınıza müdahale ediyormu öyle böyle olması daha iyi değil mi? Size küfreden kayınvalideyle görüşmek istememeniz lazım zaten.
Kv kızından istemez bizden alıp ona verir kaynımda maddi durumu ancak kendine yeten biri diye ondan da istemiyor

Ay canim inan cocuk bakmak cok zor.
Simdi onun gezip tozma yasi o buyutmus cocuklarini is guclerini ayarlamis evlendirmis e simdi onunda hakki gezsin tozsun.
Ben de valla ilerde torun falan bakamam kendi cocuklarima zor bakiyorum.
Bosver takilma hic.
Ama yerinizde olsam o parayi vermezdim cunku zaten geliri varmis e sizinde cocugunuz var.giderleriniz var bence para yardimini yariya indirmeyi teklif edin bir anda kesmektense.

Kv kızından istemez bizden alıp ona verir kaynımda maddi durumu ancak kendine yeten biri diye ondan da istemiyor
Gerçekten ihtiyacı olsa yine yardım edilir ama gayrimenkulleri var zengin demissiniz, geçinmeyip kendi ailesinden para istemiş sonrasında, imkanı varken ayda 2000 TL göndermeyi baştan kabul etmek dogru değil.

İnsan parası varken niye ortalığa para diye düşer pek anlaşılır değil.

Eşime gitmek istemediğimi belirttim o gelmemi istiyor bende bu durumda onu yalnız bırakmak istemiyorum zaten ben düğündeki iki saatten bahsetmiyorum bizimle gelmek istiyor araba ile düğüne gitmemiz iki saatlik yol ve kapalı ortam iki saat Yanyana olmak istemiyordum eşim zaten görüşmememe saygı duyuyor

Bakin demek istediğim de bu zaten.
Ne sis yansın ne kebap derseniz sürekli böyle olur.
Siz görüşüp görüşürken de o iki saat olmasın ama bu iki saat olsun diyemezsiniz. Cünkü tek tarafli değil.
Belki kayinvalide de arabadaki iki saati istiyor düğünde sizinle aynı masada oturmayacak?
Herkes kendi isine geleni secme egiliminde, sürekli karşı karşıya gelirsiniz.
O yüzden ya gitmezsiniz, oğlu ile gider, yada aynı arabada gidersiniz ki farklı bir şehirdeki aynidl dugune oğlunun arabası gidiyorken kadının yalnız gitmeye çalışması çok abes olur..

Torununa bakmak istemiyor,sadece torununu sevmek istiyor ki gayet hakli. Kim ister hizmetcilik yapmak? Siz olsaniz ister miydiniz kendinizi kvnin yerine koyun

yanı o kadr kucuk cocugu krese verılmesıne gönlu razı
oglundan para almaya da dvm edıyır vermezsenız ortalıgı ayaga kaldıracak
ne denir ki....

Bakin demek istediğim de bu zaten.
Ne sis yansın ne kebap derseniz sürekli böyle olur.
Siz görüşüp görüşürken de o iki saat olmasın ama bu iki saat olsun diyemezsiniz. Cünkü tek tarafli değil.
Belki kayinvalide de arabadaki iki saati istiyor düğünde sizinle aynı masada oturmayacak?
Herkes kendi isine geleni secme egiliminde, sürekli karşı karşıya gelirsiniz.
O yüzden ya gitmezsiniz, oğlu ile gider, yada aynı arabada gidersiniz ki farklı bir şehirdeki aynidl dugune oğlunun arabası gidiyorken kadının yalnız gitmeye çalışması çok abes olur..
Arabada olan iki saat başbaşa düğünle aynı mı belki düğünde rast bile gelmeyeceğiz

yanı o kadr kucuk cocugu krese verılmesıne gönlu razı
oglundan para almaya da dvm edıyır vermezsenız ortalıgı ayaga kaldıracak
ne denir ki....
Ne denir İnan bilmiyorum bu kadar bencil olması sözde düşünür gibi yapması kendimi üzmek istemiyorum ama düşünmemek de elde değil

Back
X