Fikirlerinizi merak ediyorum konu bebek bakımı ve kv

ama şöyle dusunmelisiniz. o evladini yetistirmis kendini bu yüzden haklı bularak ariyo. ama sizin çocuğunuza da bakarsa mesela 2 bin değil 3 bin bekler. çünkü öncesinde aliyomus ayni parayi. o öyle bi insanmis. siz farklı dusunuyosunuz diye degismez maalesef.

siz nasıl ki degisemezsiniz o da degisemez. ararsa analık hakkı der esiniz yapar ya da bu kadarı fazla der yapmaz. sizlik bi durum olmadığını düşünün. yaptıkları istedikleri sizi maddi olarak zorlar evinizin huzuru kacarsa o zaman mudahale edersiniz
Evet ekstra istiyordu bebek baktığı için ayrıca istedi şaka yollu biz şaka yapıyor sandık meğer gerçekten istiyormuş

E goturmuyorsunuz cocugu zaten. Gormek istedigi zaman da gelir gorur veya babasi goturur gosterir. Dedigim gibi ortada bir sorun yok,verdiginiz para gozunuze geliyorsa muhatabiniz esiniz. Konusun anlasin
Eşim onun hakkından gelebilecek biri değil onu ortada bırakmak istemiyorum eşim işi itibarıyla çok yoğun çalışıyor ve ömrü okumakla geçmiş ki hala okuyor ve onunla baş edebilecek bir yapıda değil kv biraz mahalle ağzı ve karşıdakine konuşma fırsatı vermez ve öyle bir durum yaratır ki siz her şekilde suçlu gözükürsünüz buraya da bundan dolayı yazdım ben eşime dedim aman başın gözün rahat olsun ver parasını ama içimden hayal kırıklığına uğradığımı düşünüyorum

bakamamış demek ki çocuğa. olabilir. bence zorunda da değil. gerçekten gencecik anneler kendi çocuklarına bakarken yoruluyor. anneanne-babaanne bakamasa haklı.

parayı zaten ayırıyormuş eşiniz, ki ihtiyacı var vermesi normal. yani sizi sarsmıyor, e o da annesi. bence bunu kadının bu tavrı ile eşleştirmeyin. düzeninizde kurulmuş gidiyor. takılmayın.

kadın bu yaşına kadar çekti etti. eleğini elemiş duvara asmış oh dıyor gezıyor ne güzel derkeenn.
emeklilk maaşı yok mu bağlı.eğerki varsa ben olsam 2 bın lıra gondermezdım.onun yerıne çocuğuma ya iyi bir bakıcı ya da daha iyi şartalrda güzel bir kreşe verirdim.

bakamamış demek ki çocuğa. olabilir. bence zorunda da değil. gerçekten gencecik anneler kendi çocuklarına bakarken yoruluyor. anneanne-babaanne bakamasa haklı.

parayı zaten ayırıyormuş eşiniz, ki ihtiyacı var vermesi normal. yani sizi sarsmıyor, e o da annesi. bence bunu kadının bu tavrı ile eşleştirmeyin. düzeninizde kurulmuş gidiyor. takılmayın.
Hayır ihtiyacı yok eşimi böyle bir sözün altına soktu bebeği de bana getirin bakarım dedi

Ne o sizin cocugunuza bakmak zorunda ne de siz ona para vermek zorundasiniz. Gezmeyi bilen insan, ihtiyaci varsa calismayi da bilir. Madem bu mesafeyi kendisi koymus, siz de vermeyin bes kurus. Herkes ayagini yorganina gorw uzatsin. Kac param varsa o kadar harcarim. Cocugum diye bana para vermek zorunda degil kimse. Elden ayaktan dusmedikce gider calisirim.

kadın bu yaşına kadar çekti etti. eleğini elemiş duvara asmış oh dıyor gezıyor ne güzel derkeenn.
emeklilk maaşı yok mu bağlı.eğerki varsa ben olsam 2 bın lıra gondermezdım.onun yerıne çocuğuma ya iyi bir bakıcı ya da daha iyi şartalrda güzel bir kreşe verirdim.
Çocuğum bulunduğumuz yerin en iyi kreşinde Zaten bakıcıya güvenemiyorum

Ne o sizin cocugunuza bakmak zorunda ne de siz ona para vermek zorundasiniz. Gezmeyi bilen insan, ihtiyaci varsa calismayi da bilir. Madem bu mesafeyi kendisi koymus, siz de vermeyin bes kurus. Herkes ayagini yorganina gorw uzatsin. Kac param varsa o kadar harcarim. Cocugum diye bana para vermek zorunda degil kimse. Elden ayaktan dusmedikce gider calisirim.
Öyle düşünmüyor işte erkek anneleri bana bakmak zorunda ama ben bebek bakmak zorunda değilim

Durumum 2 bin TL verecek kadar iyi ise mese yapmazdım evet kullanmaya çalışıyor işine geliyor vs. Ama esinizin annesi sonuçta ve çok zengin değil para onu rahatlatiyordur ihtiyaçlarını karşılar. Tabi hiç ama hiç ihtiyacı yoksa ve durumu iyiyse daha az verilebilir o ayrı. Bebek için yapacak birşey yok demek içinden o kadarı geliyor zorla değil ya. Size bulaşmasın bebeğe de bakmasın görmese de olur bence

Evet ekstra istiyordu bebek baktığı için ayrıca istedi şaka yollu biz şaka yapıyor sandık meğer gerçekten istiyormuş

mesele anlaşıldı :D kadın trip atiyo. babaanne sevgisi saatlik 150 tl falandir belki oyun grubu gibi :D gülüyorum ama sinirim bozuldu ondan kusura bakmayın.

eşiniz de farkindaymis zaten. geri çekilin naparsa yapsın ana oğul aralarında

bu kadınla iyi olma şansınız yok gibi

Kv bu zamana kadar bişey çekmemiş hep kendi gönlünün istediğini kovalamış

mesele anlaşıldı :KK70: kadın trip atiyo. babaanne sevgisi saatlik 150 tl falandir belki oyun grubu gibi :KK70: gülüyorum ama sinirim bozuldu ondan kusura bakmayın.

eşiniz de farkindaymis zaten. geri çekilin naparsa yapsın ana oğul aralarında

bu kadınla iyi olma şansınız yok gibi
Zaten kendimi geri çektim bazen bir his geliyor bu kadın bizi kullanıyor diye oturup üzülüyorum bebek alışmadı kreşe ona üzülüyorum eşim annesinin parayı bu kadar tercih etmesinden dolayı hayal kırıklığı yaşıyor zaten babası vefat etmiş birde böyle olunca ona da üzülüyorum ben kafama takıyorum

Zaten kendimi geri çektim bazen bir his geliyor bu kadın bizi kullanıyor diye oturup üzülüyorum bebek alışmadı kreşe ona üzülüyorum eşim annesinin parayı bu kadar tercih etmesinden dolayı hayal kırıklığı yaşıyor zaten babası vefat etmiş birde böyle olunca ona da üzülüyorum ben kafama takıyorum

hepimizin hayatta bı imtihani var. anneye parayi kesip hakkıyla işini yapan bi bakici bulun olmazsa. bide sizin bütün duygularınızı sünger gibi emiyo çocuk. krese alisamamasinda bu da etkili olabilir. ama çocuğu da hirpalamanin anlami yok. bakici bakmaya baslayin isterseniz ufaktan.

kafanızı bosaltmaniz lazım sizin biraz. fazlaca dolmussunuz. bu durum sizi yıpratır

Hayır tabiki zaten bebeğe bakmak isteyen de oydu . Bebek çok ağladı arkasından bende yarın sana getireyim dedim bişey demedi sabah sekizde evden çıkmış diyebilirdi bir planım var diye . Ağlamasını beklemiyorum ama bebek yokken sürekli bize karışıp ortaya bebek girince paramı alırım ama bebeğe bakmam sizde başınızın çaresine bakın tavrı rahatsız etti. Sürekli gezme tozma peşinde zaten bu kadar bencil olması rahatsız etti diyelim.
Lafın gelişi dediniz sanmış. Planı olduğu için buyur etmemiş. Aramızdaki soğukluktan dolayı bunlar.

Eşim onun hakkından gelebilecek biri değil onu ortada bırakmak istemiyorum eşim işi itibarıyla çok yoğun çalışıyor ve ömrü okumakla geçmiş ki hala okuyor ve onunla baş edebilecek bir yapıda değil kv biraz mahalle ağzı ve karşıdakine konuşma fırsatı vermez ve öyle bir durum yaratır ki siz her şekilde suçlu gözükürsünüz buraya da bundan dolayı yazdım ben eşime dedim aman başın gözün rahat olsun ver parasını ama içimden hayal kırıklığına uğradığımı düşünüyorum
Esinizin annesiyle ilgili siz neden hayal kirikligina ugruyorsunuz ki,varsin esiniz dusunsun. Siz kafanizi yormayin. Madem degistiremeyeceginiz bir durum,o halde takmayin.

eşiniz tek çocuk mu?
başka para yardımı yapan var mı diğer başka çocuğu varsa

siz eve para katmazsanız annesine yinede 2000 tl verebilecek güçte mi?
eğer öyle değilse sizde annenize verin bundan sonra

torun vs bakmamasına kızmadım da çirkeflik edip para istemesine çıkarcılığına kızdım

Kayınvalide ,ahir ömrümde kalan günümü iyi geçireyim derdinde ,
Çocuk ayak bağı olmuş istememiş ,
Ben eşinizin yerinde olsam para vermem madem başka gelirleri varmış ,
2000 tl çok para arasın kreş var zorlanıyoruz desin 500 göndersin

Bu durumu buraya yazmak istememin sebebi ise paylaşacak kimse bulamadığım için gerçekten bana karşı çok saygısızca konuştu anladım ki aradaki ilişkiyi bitirmeye çalışıyor ve bunu aylık aldığı parayı garanti etmesinden sonra yapması beni kullanılmış hissettiriyor
Bu olayın sizinle bir ilgisi yok. Aldiği parayı garanti etmesi demek de beni rahatsız etti açıkçası.
Eşiniz sizden alıp alıp vermiyorsa veya annesine para gönderdiği zaman sizden ve bebeginizden kısmıyorsa karışmayın bence.

Bir de ortadaki bebek sizin çocuğunuzdan önce kayınvalide açısından söylüyorum eşinizin çocuğu. Yaptığı ayipsa, kötülükse veya yanlışsa bunu sizden önce öz oğluna yapıyor. Sizin alinmanizi gerektiren bir durum yok.

Back
X