Fikirlerinizi merak ediyorum konu bebek bakımı ve kv

Surada torun bakmayan kayınvalideye laf eden herkesin çetelesini tutup 30 yıl sonra görme ihtimalimiz olsa keşke.

yaz benım adımı canım o listeye

kızım 11 yaşında bebegının anneanesi benmişim onun işi varken ben bakacakmışım
tamam mı anne dedi tabiki ben bakacam annemmmmm dedim ,

torun bakmak anneanne görevi olmuş babanneler verin sevim ama ben oğlan everdim büyüttüm
banada bakmak zorundasın diye ortalıkta dolanmakla meşgul ,

ben bu konuda hem çok dertli hem çok doluyum ,
bir tane çocuk dunyaya getirdim onuda burnumdan getiren kv , allaha hesap versin

Geçmiş konunda okudum şimdi; zamanında sen yeni doğum yaptığında evine temizlikte yardımcı olmuş sonra da başına kakmış. O zamandan belliymiş dengesiz birisi olduğu. O yüzden ne kadar uzak az görüşme o kadar iyi.

Bakmasa bakmasın Allah’a şükür muhtaç değilim ama bu onu bencil ve vefasız olduğu gerçeğini değiştirmez ne bir iş yapayım her ay param gelsin keyfim isteyince arayayım rahatsız edeyim istemeyince Allah’ın selamını vermeyeyim kusura bakmayın ama bu hal değil bu sadece karşı tarafı kullanmaktır

yaz benım adımı canım o listeye

kızım 11 yaşında bebegının anneanesi benmişim onun işi varken ben bakacakmışım
tamam mı anne dedi tabiki ben bakacam annemmmmm dedim ,

torun bakmak anneanne görevi olmuş babanneler verin sevim ama ben oğlan everdim büyüttüm
banada bakmak zorundasın diye ortalıkta dolanmakla meşgul ,

ben bu konuda hem çok dertli hem çok doluyum ,
bir tane çocuk dunyaya getirdim onuda burnumdan getiren kv , allaha hesap versin
Maalesef öyle görüyor tam olarak bana bakın ihtiyacımı giderin sizin bişeye ihtiyacınız olursa ben yokmuşum gibi davranın ben kendi kızıma sizden alıp veririm sizi ilgilendirmez bla bla

Arabada olan iki saat başbaşa düğünle aynı mı belki düğünde rast bile gelmeyeceğiz

sizin görmezden gelmeyi öğrenmeniz gerekiyo biraz. takarsiniz kulaklığı müzik dinlersiniz ya da arabada yüksek ses müzik dinlersiniz veya cocukla oynarsiniz...

siz gerilimli ortamdan kacayim derken daha çok gerilim hattinda yasiyosunuz.
kv bakar bakmaz bisey diyemem. para esini de esiniz bilir. vermesk istemiyosa karismayin. en fazla ne diyebilir ki zaten çok yüzyüze gelmiyomussunuz.
bana kendinizi fazla kasiyosunuz gibi geliyo.

bazı insanların sadece kendi çocuğunu büyütecek kadar sabri ve sevgisi oluyo. ki ben de o insanlardanim sanırım. o yüzden baksin bakmasin diyemem. etraftan mi diyolar para veriyosunuz bakmasi lazim falan diye. bu kadar kafaniza taktiniz durumu

Geçmiş konunda okudum şimdi; zamanında sen yeni doğum yaptığında evine temizlikte yardımcı olmuş sonra da başına kakmış. O zamandan belliymiş dengesiz birisi olduğu. O yüzden ne kadar uzak az görüşme o kadar iyi.
Evet zaten o dönem çok sorun yaşadık bu para mevzusunuda o sırada çıkardı ne olduğunu anlamadık ben ve eşim yeni bir bebekle ilgilenirken eşimi böyle bir sözün altına soktu kendi ailesi buna sebep oldu çünkü o zaman kendi ailesinden istiyordu onlarda bizim yakamızdan düşsün de gelini ile oğluna ne yaparsa yapsın diye böyle bir duruma girdik kendi ailesinin de hepsi değil bir iki baskın kişi diyelim

Maalesef öyle görüyor tam olarak bana bakın ihtiyacımı giderin sizin bişeye ihtiyacınız olursa ben yokmuşum gibi davranın ben kendi kızıma sizden alıp veririm sizi ilgilendirmez bla bla

valla senın yerınde olsam kuruş vermem ,
ben kımsenın enayisi değilim , bu hayatta herşey karşılıklı ,

benım çocugum kreşte sefil olsun eee ben sana heray 2000 tl para vereyim sende onu kızına yedir ,

ohh ne ala memleket

sizin görmezden gelmeyi öğrenmeniz gerekiyo biraz. takarsiniz kulaklığı müzik dinlersiniz ya da arabada yüksek ses müzik dinlersiniz veya cocukla oynarsiniz...

siz gerilimli ortamdan kacayim derken daha çok gerilim hattinda yasiyosunuz.
kv bakar bakmaz bisey diyemem. para esini de esiniz bilir. vermesk istemiyosa karismayin. en fazla ne diyebilir ki zaten çok yüzyüze gelmiyomussunuz.
bana kendinizi fazla kasiyosunuz gibi geliyo.

bazı insanların sadece kendi çocuğunu büyütecek kadar sabri ve sevgisi oluyo. ki ben de o insanlardanim sanırım. o yüzden baksin bakmasin diyemem. etraftan mi diyolar para veriyosunuz bakmasi lazim falan diye. bu kadar kafaniza taktiniz durumu
Evet çok kafama takıyorum keşke takmasam ama maalesef bu konuda çok kendime kızıyorum sıfır beklentideyim ona karşı ama her işi düşünce ısrarla aramasından dolayı artık bu hale getirdim kendimi

benım çocugum kreşte sefil olsun eee ben sana heray 2000 tl para vereyim sende onu kızına yedir ,

ohh ne ala memleket
Evet tam olarak durum bu ve ben içinden çıkamıyorum artık

ohh ne ala memleket
Evet tam olarak durum bu ve ben içinden çıkamıyorum artık

Hizmetçilik mi ne alakası var yardımcı olmak hizmetçilik mi oluyor
Evet hizmetcilik
Mesai saati var mi evet
Mesai saati dahilinde cocuga bakiyor mu evet
Bakin o kadin bakmadiginda krese veriyorsunuz cocugu ve cebinizden bir para cikiyor ekstra olarak
Demek ki neymis kvnizi cocuk bakiminda calistirmissiniz

Surada torun bakmayan kayınvalideye laf eden herkesin çetelesini tutup 30 yıl sonra görme ihtimalimiz olsa keşke.
İsmine hizmetcilik dememis de yardimci olmak demis konu sahibi
Yardimci olmak oyle olmuyor,gunde bir saat mecburi durumlarda birakirsin hadi bir derece
Her gun birakirsan o is rutine biner ve bir maddi karsiligi olur.

Evet hizmetcilik
Mesai saati var mi evet
Mesai saati dahilinde cocuga bakiyor mu evet
Bakin o kadin bakmadiginda krese veriyorsunuz cocugu ve cebinizden bir para cikiyor ekstra olarak
Demek ki neymis kvnizi cocuk bakiminda calistirmissiniz
Alakası yok kendi istedi bakmayı kimseyi çalıştırmam zaten , işi gezmesi olunca izin alıyordum topu topu altı ay baktı bir bakacağı bir sene daha vardı yan yattı

Alakası yok kendi istedi bakmayı kimseyi çalıştırmam zaten , işi gezmesi olunca izin alıyordum topu topu altı ay baktı bir bakacağı bir sene daha vardı yan yattı
Sizin su anda bir sorununuz yokken neden durumu kafaya taktiginizi anlamadim. Maddi durumunuz iyi,cocugunuz kreste mutlu. Eee? Mesele nedir?

İsmine hizmetcilik dememis de yardimci olmak demis konu sahibi
Yardimci olmak oyle olmuyor,gunde bir saat mecburi durumlarda birakirsin hadi bir derece
Her gun birakirsan o is rutine biner ve bir maddi karsiligi olur.
O zaman Benim verdiğim paraya ne demeli herşey menfaat olmuş bir enayi beni

Sizin cocugunuza kv bakmayinca rahatsiz oluyorsunuz, maddi durumunuz iyiyse hic beklentiye girmeyin krese verin, kv gelip gorsun.
Mangala gitmesi sizi niye rahatsiz etti
Sizene.
Bence siz, cocuga bakmayacagini soyliyince verdiginiz 2 bn tl yi vermek istemiyorsunuz ama bunuda yapamiyorsunuz.

Sizin cocugunuza kv bakmayinca rahatsiz oluyorsunuz, maddi durumunuz iyiyse hic beklentiye girmeyin krese verin, kv gelip gorsun.
Mangala gitmesi sizi niye rahatsiz etti
Sizene.
Bence siz, cocuga bakmayacagini soyliyince verdiginiz 2 bn tl yi vermek istemiyorsunuz ama bunuda yapamiyorsunuz.
Yok İnan ki ben karşılıklı olarak birbirimize faydamız olduğunu düşünüyordum kafama takıyorum çünkü sadece onun bizden bir menfaati varmış meğer ki

Back
X