Tamam ablasına bırakır gidersiniz eşinizle. Yolculukta yanınızda olsa ne olacak, size ne zararı olacak ki? Sorumluluk yükleyecek kadar küçük değil, tek başına 12 saatlik yola gönderilecek kadar büyük değil. Ablasını özlemiştir yazık gelsin görsün.Sorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım
Sonunda bir kişiyle aynı fikirde olmak mutlu ettiulan herkes eleştirmiş de ben de nedense istemezdim ya ilk başta düşününce
Sorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım
Yaşı küçük olduğu için ben de istemezdim. Sorumluluğu abide gibi dursa da bir şey olsa ilk hesap soracakları siz olursunuz. Ablasına gitmek istiyorsa da sorumluluğu ablası alsınHerkese merhaba aslında bu bir dert değil ama konuyu nereye açacağımı bilemedim
Şöyle ki iki gün sonra eşimle görümcemlere tatile gideceğiz farklı bir şehirdeler otobüsle gitmeyi düşünüyoruz küçük bir görümcem var o da gelmek istiyormuş benimde pek gönlüm yok ne yalan söyleyeyim uzun bir yolculuk olacak 12 saat kadar eğlenerek güzel bir yolculuk geçirmek istiyorum eşimle eşimde gelsin ne olacak falan diyor siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi paylaşır mısınız çok teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?