Fikirlerinizi merak ediyorum

jetese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
547
581
103
Herkese merhaba aslında bu bir dert değil ama konuyu nereye açacağımı bilemedim
Şöyle ki iki gün sonra eşimle görümcemlere tatile gideceğiz farklı bir şehirdeler otobüsle gitmeyi düşünüyoruz küçük bir görümcem var o da gelmek istiyormuş benimde pek gönlüm yok ne yalan söyleyeyim uzun bir yolculuk olacak 12 saat kadar eğlenerek güzel bir yolculuk geçirmek istiyorum eşimle eşimde gelsin ne olacak falan diyor siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi paylaşır mısınız çok teşekkür ederim şimdiden

İlk kez tatile gidiyorsam istemezdim. Ama birkaç kaç kez başbaşa gitmişsem gelsin zevkli geçer diye düşünürdüm. Tabii sizin görümcenizle aranız nasıl onu bilemem.

Küçük bir görümce ne kadar küçük?
Yol boyu ve tatil boyu sizin sorumluluğunuzda olacak kadar mı?

Diger görümcenin evine gidiyorsaniz kücügün de gelmek istemesi normal. Sahsen kalabalik tatil sevmiyorum. En fazla yanimda ablamlari veya aile büyüklerden birini götürürüm. Oda konaklama yinede ayri ise. Sizde durum nasil bilmiyorum tabi. Ama ablasinin evine gitmek istiyorsa engelleyemezsiniz
Ek not: 12 saatlik otobüz yolculuk...Allah kolaylik versin..

benim bildigim asil tatilde eglenilir yolculukta degil. e tatili de zaten diger gorumcenizle yapacakmissiniz. cocuk yolculuktaki hangi eglenceye engel olacak onu anlamadim araba da degil yani. cocuk sorumlulugu almak istemiyorsaniz o ayri.

Görünce kaç yaşında kucak bebesi mi? Arabayla gitseniz bir derece anlayacağım da

Gelsin yaziktir o da ablasini gormek istiyordur hazir siz gitmisken sizle gelmek istemistir ne var bunda? Otobusle gideceksiniz herkes kendi koltugunda oturacak size eziyeti ne bunun? Bas basa bir tatile cikicak olup gorumceniz de pesinize takilsa anlicam ama zaten obur gorumcenize gidiyorsunuz.Kocanizin akrabalarinda tatil yapicaksiniz o kiz da gayet gelebilir nolmus

Sorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım
Tamam ablasına bırakır gidersiniz eşinizle. Yolculukta yanınızda olsa ne olacak, size ne zararı olacak ki? Sorumluluk yükleyecek kadar küçük değil, tek başına 12 saatlik yola gönderilecek kadar büyük değil. Ablasını özlemiştir yazık gelsin görsün.

Otele falan gidiyor olsanız anlayacağım da gittiğiniz yer görümce evi.

Zaten görümcenize gidiyormuşsunuz tatile. Diğer görümcenizi de yanınızda götürmenizin bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Ki otobüsle gideceğiniz için eğlenceli vakitleirinizi bozacak bir durum olmaz herhaldee. Farklı bir şehirde geçeceğinizi belirtmişsiniz. Kızı da ablasında bırakırsnız olur biter.

Sorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım

Sorumluluğu siz değil abisi alacak zaten kimsenin almasına da gerek yok 13 yaş küçük değil kendi kendini idare edebilir bir yaş. Ablasına gitmeyecek misiniz eşinizin, öyle yazmışsınız. Bırakırsınız ablasına sonra hangi şehire gitmek isterseniz gidersiniz. Eleştirilmediniz aslında insanlar anlamaya çalışıyorlar otobüste eşinizle nasıl eğleniyorsunuz da görümceniz mani oluyor?

Yaşı küçük olduğu için ben de istemezdim. Sorumluluğu abide gibi dursa da bir şey olsa ilk hesap soracakları siz olursunuz. Ablasına gitmek istiyorsa da sorumluluğu ablası alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…