Ulan ??ulan herkes eleştirmiş de ben de nedense istemezdim ya ilk başta düşününce
bazen kıro olabiliyorumUlan ??
Sorumluluğu siz değil abisi alacak zaten kimsenin almasına da gerek yok 13 yaş küçük değil kendi kendini idare edebilir bir yaş. Ablasına gitmeyecek misiniz eşinizin, öyle yazmışsınız. Bırakırsınız ablasına sonra hangi şehire gitmek isterseniz gidersiniz. Eleştirilmediniz aslında insanlar anlamaya çalışıyorlar otobüste eşinizle nasıl eğleniyorsunuz da görümceniz mani oluyor?
Himmm bu kadar ayrintili yazsaydiniz size hak verebilirdim. Ben gorumcenizin yasini da daha buyuk saniyordum size yakin gibi biraz kucuk sadece o yuzden oyle dusundum. Gittiginiz her yere onu da goturmek biraz can sikici tahmin edebiliyorum. Ama siz de birsey diyemiyorsunuz belli ki. Esinize kibar bir sekilde bas basa olsak daha guzel olmaz mi baska zaman gittigimjzde gelsin falan diye bir agzini yoklasaniz ne der acabaAslında kastettiğim şey otobüste eğlenmek değil ilk defa böyle yolculuğa çıkıyoruz güzel bir anı kalsın istiyorum belki ben abartıyorum bilemem
15 dakika uzaklıktaki bir yere de gitsek beni de götürün diyor her gittiğim yere çanta gibi taşıyorum zaten daha bayramda görüştüler yani özlemiştir yazanlar olmuş gittiğim görümcemle aynı yaştayız arkadaş gibiyiz aile ziyaretinden çok tatil gibi olacak bizim için nedense istemedim birlikte gitmeyi bir de size sormak istedim üstelik ona da ayrı olarak bilet parasıydı yemeydi içmeydi biz karşılıyoruz ona da verene kadar kendi arabamızla gideriz zaten ben hoşlanmıyorum böyle onu söylemiştim yine de teşekkür ederim yazanlara
Haklısınız biraz üstünkörü yazmış oldum öyle söyledim zaten ısrar etmiyor ama herkesin beklentisi götüreceğim yönünde oluncaHimmm bu kadar ayrintili yazsaydiniz size hak verebilirdim. Ben gorumcenizin yasini da daha buyuk saniyordum size yakin gibi biraz kucuk sadece o yuzden oyle dusundum. Gittiginiz her yere onu da goturmek biraz can sikici tahmin edebiliyorum. Ama siz de birsey diyemiyorsunuz belli ki. Esinize kibar bir sekilde bas basa olsak daha guzel olmaz mi baska zaman gittigimjzde gelsin falan diye bir agzini yoklasaniz ne der acaba
Yarım yamalak yazıp sonra gelen cevaplara kızıyorsunuz. Şu yazdıklarınızı konuya yazmak çok mu zordu? Böyle yazsaydınız zaten herkes size hak verirdi.Aslında kastettiğim şey otobüste eğlenmek değil ilk defa böyle yolculuğa çıkıyoruz güzel bir anı kalsın istiyorum belki ben abartıyorum bilemem
15 dakika uzaklıktaki bir yere de gitsek beni de götürün diyor her gittiğim yere çanta gibi taşıyorum zaten daha bayramda görüştüler yani özlemiştir yazanlar olmuş gittiğim görümcemle aynı yaştayız arkadaş gibiyiz aile ziyaretinden çok tatil gibi olacak bizim için nedense istemedim birlikte gitmeyi bir de size sormak istedim üstelik ona da ayrı olarak bilet parasıydı yemeydi içmeydi biz karşılıyoruz ona da verene kadar kendi arabamızla gideriz zaten ben hoşlanmıyorum böyle onu söylemiştim yine de teşekkür ederim yazanlara
Aslında kastettiğim şey otobüste eğlenmek değil ilk defa böyle yolculuğa çıkıyoruz güzel bir anı kalsın istiyorum belki ben abartıyorum bilemem
Aslında kastettiğim şey otobüste eğlenmek değil ilk defa böyle yolculuğa çıkıyoruz güzel bir anı kalsın istiyorum belki ben abartıyorum bilemem
Sorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım
Bir anda konunun içeriği bambaşka bir yöne kaydı. Tepki alınca veya haksız bulununca konuya yapılan eklemeleri ben kendi adıma inandırıcı bulmuyorum.
kendi aracınızla gitseniz neyse de otobüste nasıl eğleneceksiniz? gittiğiniz yerde sizi huzursuz edeceğini düşünüyorsanız bilemem tabii..Herkese merhaba aslında bu bir dert değil ama konuyu nereye açacağımı bilemedim
Şöyle ki iki gün sonra eşimle görümcemlere tatile gideceğiz farklı bir şehirdeler otobüsle gitmeyi düşünüyoruz küçük bir görümcem var o da gelmek istiyormuş benimde pek gönlüm yok ne yalan söyleyeyim uzun bir yolculuk olacak 12 saat kadar eğlenerek güzel bir yolculuk geçirmek istiyorum eşimle eşimde gelsin ne olacak falan diyor siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi paylaşır mısınız çok teşekkür ederim şimdiden
Ay valla sen de cadı yenge gibisinAslında kastettiğim şey otobüste eğlenmek değil ilk defa böyle yolculuğa çıkıyoruz güzel bir anı kalsın istiyorum belki ben abartıyorum bilemem
13 yaşındaki veletle mi uğraşıyorsunuz.ustelik te ablasına gideceksiniz .ne diyim Allah gorumcenize sabır size de akıl versinSorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?