Fikirlerinizi merak ediyorum

Eger böyle birsey yapacaksam ztn bu şartlarda yapardım 13 yaşında ne çocuk ne büyük kendine bakabilir onun dünyasında geziler çok kıymetlidir
Olay eşinizle yanyana oturmak sanırım
Yahu çocuğun hatri yoksa sahibininde mi yok?

Aslında kastettiğim şey otobüste eğlenmek değil ilk defa böyle yolculuğa çıkıyoruz güzel bir anı kalsın istiyorum belki ben abartıyorum bilemem
15 dakika uzaklıktaki bir yere de gitsek beni de götürün diyor her gittiğim yere çanta gibi taşıyorum zaten daha bayramda görüştüler yani özlemiştir yazanlar olmuş gittiğim görümcemle aynı yaştayız arkadaş gibiyiz aile ziyaretinden çok tatil gibi olacak bizim için nedense istemedim birlikte gitmeyi bir de size sormak istedim üstelik ona da ayrı olarak bilet parasıydı yemeydi içmeydi biz karşılıyoruz ona da verene kadar kendi arabamızla gideriz zaten ben hoşlanmıyorum böyle onu söylemiştim yine de teşekkür ederim yazanlara

Himmm bu kadar ayrintili yazsaydiniz size hak verebilirdim. Ben gorumcenizin yasini da daha buyuk saniyordum size yakin gibi biraz kucuk sadece o yuzden oyle dusundum. Gittiginiz her yere onu da goturmek biraz can sikici tahmin edebiliyorum. Ama siz de birsey diyemiyorsunuz belli ki. Esinize kibar bir sekilde bas basa olsak daha guzel olmaz mi baska zaman gittigimjzde gelsin falan diye bir agzini yoklasaniz ne der acaba

Haklısınız biraz üstünkörü yazmış oldum öyle söyledim zaten ısrar etmiyor ama herkesin beklentisi götüreceğim yönünde olunca

Yarım yamalak yazıp sonra gelen cevaplara kızıyorsunuz. Şu yazdıklarınızı konuya yazmak çok mu zordu? Böyle yazsaydınız zaten herkes size hak verirdi.

Bence eger durum hep boyle nereye gitseniz goturuyorsaniz gorumceniz ve ailesini de buna alistirmissiniz. Gorev gibi olmus sanirim. Bundan sonra gideceginiz yerlere kayinvalideniz de yaninizdayken saka yollu gidecegim yere buyukler gidebiliyor sadece ya da bugun olmaz ben seni baska zaman gotururum gibi cevaplar vererek istemediginizi belli edin.Yoksa isin icinden cikamazsiniz daha kucuk yillarca da yaninizda tasirsiniz

Bu daha başka ama
Kırk yılda bir istemesi başka size dadı muamelesi yapmasi başka

Bir anda konunun içeriği bambaşka bir yöne kaydı. Tepki alınca veya haksız bulununca konuya yapılan eklemeleri ben kendi adıma inandırıcı bulmuyorum.

Bir dahaki sefere söz
bu ilk seyehatimiz başbaşa gidelim dediniz mi mesela

Sorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım

Gittiğiniz yer diğer görümcenizin evi değil mi ? Küçük görümceniz de ablasının yanına gitmek istiyor ; ailesi tek göndermeyeceği içinde abisi ve sizinle gitmek istemiş. Buradaki sorun ne ?

Siz 24 yaşındasınız. Ablası da 24 yaşında demek. 5 yıl sonra küçük görümceniz sizlerle arkadaşlık edecek kadar büyümüş olacak.

4 yıldır evlisiniz , kız da sizi yengeden öte ablası gibi benimsemiş ; merak etmeyin büyüdükçe sevgisinin tek taraflı olduğunu anlar.

Zaten görümceye tatile gidiyormuşsunuz. Yoldaki küçük görümce bunun yanında hiç dert değil bence

Bir anda konunun içeriği bambaşka bir yöne kaydı. Tepki alınca veya haksız bulununca konuya yapılan eklemeleri ben kendi adıma inandırıcı bulmuyorum.

Yalnız değilsiniz.

13 yaşında olup, ayağını yere vura vura tepinen de var ; kimin yanında nasıl davranacağını bilen, yol arkadaşlığından gayet keyif alınan da.

kendi aracınızla gitseniz neyse de otobüste nasıl eğleneceksiniz? gittiğiniz yerde sizi huzursuz edeceğini düşünüyorsanız bilemem tabii..

Ay valla sen de cadı yenge gibisin

Sorumluluk almak istemiyorum ve ilk kez uzun yolculuğa çıkıyoruz küçük dediysem 13 yaşında farklı şehirlere de geçeceğiz eşimle neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım
13 yaşındaki veletle mi uğraşıyorsunuz.ustelik te ablasına gideceksiniz .ne diyim Allah gorumcenize sabır size de akıl versin

Ya şu adamları avucunuza almak bu kadar mı zor evliler? Adama de ki, biz başbaşa gidelim, ilk kez böyle bir tatile çıkıyoruz ve ben ikimiz için çok farklı şeyler hayal ediyorum. Bu tatilde senin aklını başından alıcam tabii başbaşa olursak. Sen bu tatili ömrünce unutamayacaksın ama başbaşa olma konusunda top sende, görümcem gelmesin demiyorum gelsin ama bu defa hayalimi sana yaşatamadığım için mutsuz olabilirim falan de. ama bi dk yaa siz tatile de görümceye gidiyorsunuz, eh ateşli tatil tamamen yalan oldu o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…