Fikirlerinizi Merak Ediyorum...

Yürü be. Cok haklısın.

Bunlarla hemfikir olmayana hemen terörist demeyi pek severler zaten. Bu nasıl bir şerefsizliktir anlamiyorum.
Mune Mune bu üye bana alenen hakaret etti, iki gün ban alıp sonra aynı teraneye devam edecek mi yani bu mudur? Size özelden de yazacağım, bu kadının bilgilerine hukuki haklarımı kullanmak için ulaşmak istiyorum.

Yani arkadaşlar bizi savunun savunun deyip duruyorsunuz kimse çıkıp da bu kadına sen napıyosun demedi. Ama ben hayır diyecek olsam ve de bu kadın evet diyenlerden olup bu kelimeyi kullansa linç edilirdi. Bu iki yüzlülük değil midir? Samimiyetine nasıl inanayım ben o kadar kendimi ifade etmeye çalıştığım insanların?

Ama sana siyaset yakışıyor git bence yine sinirin kaldırırsa tabii

Yok bu aralar az gerginliğe ve morale ihtiyacım var. kv kp aldatma konuları bile geriyor. Girmicem diyorum gene de dayanamıyorum. Hani o konularda kkyı kapatınca unutabiliyorum da, referandum konusu benim geleceğim. Çocuklarımın geleceği. Dayanamıyorum.

Yok bu aralar az gerginliğe ve morale ihtiyacım var. kv kp aldatma konuları bile geriyor. Girmicem diyorum gene de dayanamıyorum. Hani o konularda kkyı kapatınca unutabiliyorum da, referandum konusu benim geleceğim. Çocuklarımın geleceği. Dayanamıyorum.

Bir çoğumuz uzak durmaya çalışıyoruz siyasetten. Ama gelip buluyor yine bizi.

evet daha öncede olmuştu anayasa referandumu idi ve evet çıktı bir dolu hakim savcı atadılar, kendileri atadı yani, sonra kendi atadıkları ocu bucu kandırıldık diye işten attılar, şimdi çıkıp bağımsız yargı için evet diyolar, yahu yargıyı siz şekillendirdiniz, bunca zaman taraflı idiyse tarafı kimdi, hüküm giyen mahkumlar ne kadar sağlıklı yargılandı diye sorarlar adama

Yapan kendileri şikayet eden kendileri

sonrada kandırıldık demiyorlar mı milleti salak yerine koymayın artık diyorum

Mune Mune bu üye bana alenen hakaret etti, iki gün ban alıp sonra aynı teraneye devam edecek mi yani bu mudur? Size özelden de yazacağım, bu kadının bilgilerine hukuki haklarımı kullanmak için ulaşmak istiyorum.

Yani arkadaşlar bizi savunun savunun deyip duruyorsunuz kimse çıkıp da bu kadına sen napıyosun demedi. Ama ben hayır diyecek olsam ve de bu kadın evet diyenlerden olup bu kelimeyi kullansa linç edilirdi. Bu iki yüzlülük değil midir? Samimiyetine nasıl inanayım ben o kadar kendimi ifade etmeye çalıştığım insanların?

Size mi şerefsiz demiş yoksa hemfikir olmayanlara terörist yakıştırması yapanlara mı demiş bir inceleyeceğim.

destekleyip desteklemediğini sormadan bilemezsiniz
çünkü ekmek parası sunum yapması gerekiyor yapacaktır....

siyasi şeylerde her türlü tartışmaya karşıyım
olan sana bana oluyor herkes sağ-sol koltuklarında oturuyor
bu yüzden insanlığıyla ilgilen senin düşüncelerine ne kadar muhalefet onunla ilgilen
çünkü bazıları gerçekten uç noktalarda siyaseti yaşıyor
bu aile içine zarardan başka şeye sebep olmaz

edit: mesajımı silecektim vazgeçtim
konu bambaşka yerlere gitmiş :KK51:

Son düzenleme:
Dün baya tatlı tatlı BDVye yakışır ilerletiyorduk muhabbeti. Evet ve Hayır kelimelerini kullanmadan, kenarından geçerek anlatmaya çalışıyorduk, nerde koptu konu anlamadım.

Buraya gelmemesi mümkün değildi.
Burda bile birbirimizi yiyip hakaret etmeye başlıyoruz. Aynı evin içinde iki farklı görüş nereye kadar sakin kalır bilmiyorum.

Bunlara ver başörtüsü gerisini koyver.

Devletimi soymuş ,göçük altında yüzlerce adammı ölmüş

Masum kişilermi ölmüş

Teröristlerle işbirliğimi yapmış.

Tecavüzcüleri bile korudu bu hükümet ona bile ses yok.

Bugün a dediğine yarın b mi demiş umursamaz her denilene kafa sallar

Görmez duymaz işitmez.Ne bitmez kinmiş.

Adama padişah gibi her hakkı verin rahatlayın.

Bıktım bu ikiyüzlülükten.
kinden bahsederken üslübunuza dikkat ettinizmi
biraz sakin olun bence emin olun sizin kadar herkes ülkesini ve vatanını seviyor ve siz katılırsınız veya katılmassınız insanlar demokratik hakkını kulanıyor

Biz de birbirimize tamamen zıt parti destekliyoruz. Ben şuan tüm yandaş kanalları falan izlemiyorum nefret ediyorum hepsinden. Her zaman tartışıyoruz konu açılınca. Tavrını net belli et. Valla sinirlendim.

Size mi şerefsiz demiş yoksa hemfikir olmayanlara terörist yakıştırması yapanlara mı demiş bir inceleyeceğim.
Yapma allah aşkına canınfıstığı ya, kendisine sorsan böyle kıvırır ama sen yapma bari. Ama niyeyse hoş görülüyor yaptığı çünkü o hayır diyecek ben demeyeceğim.

Sadece bu konuya bakarak bile bizim ülkemizde farklı şeyler olmadığını görürsün, bak olay başörtüsüne gelmiş ben öğle arasındayken, ama evet makbulü senin dediğin,siyaset ve din ayrı olmalı, ne yazık ki burası Türkiye, siyasi partilerin söylemi dini bi kere,bu ülke Kuran-ı kerimin miting meydanında sallandığını gördü

Kullanılmayan bir şey kalmadı ki.Her türlü sömürü yapılıyor.Ondan sonrada adaletten haktan hukuktan bahsediliyor.

Seçim yapılıyor iki seçenek var benim dediğime evet demezsen sende teröristsin bile denildi.:KK57:

Son düzenleme:
Yapma allah aşkına canınfıstığı ya, kendisine sorsan böyle kıvırır ama sen yapma bari. Ama niyeyse hoş görülüyor yaptığı çünkü o hayır diyecek ben demeyeceğim.

Baktım alıntılardan böyle görünüyor, banlanır büyük ihtimalle. Neden hoşgörülsün. Sen alıntılayana kadar farketmemiştim bile. Yönetim de gerekeni yapacaktır. Böyle düşünme rica ediyorum. Bize her gün kaç kere terörist, vatan haini ve hatta şeytan deniliyor biliyor musun? Onu da hoş gören evetçiler var. Ne diyim ben o zaman. Bütün evetçiler aynısınız mı diyeyim.

Biz eşimle aynı görüşlerdeyiz. Aslında ilk başta ikimiz de farklı görüşteydik, şöyle diyeyim zaten asla bir parti tutmam körü körüne bağlanmam eşim de öyle sadece fikirlerimiz farklıydı, bir şeyi konuştuğumuzda tartışıyorduk sesimiz yükseliyordu. Sonra tabi ortak paydada buluştuk.
Kendi çıkarları için bir parti yandaşı olmayı da aklım almıyor. Zaten bu yüzden etrafta çalışan herkes vasıfsız vs.
Neyse hadi farklı bir partiden olursun tamam yine anlaşırsın ama referandum farklı bir olay yani aklım almıyor açıkçası.

Sanırım ciddi bi fikir ayrılığı olduğu için soğuma ihtimalim çok fazla olurdu.
Desteklediği parti neyse ama bu bana göre ülkenin kaderiyle ilgili bi fikir olduğu için çok ciddi düşünürdüm. Ama düşüncesinde net değikse konuyu açardım uzlaşmaya çalışırdım çünkü bu ileri de ciddi konularda nasıl tepki vereceğine dair de şifreker barındırabilir diye düşünüyorum

Baktım alıntılardan böyle görünüyor, banlanır büyük ihtimalle. Neden hoşgörülsün. Sen alıntılayana kadar farketmemiştim bile. Yönetim de gerekeni yapacaktır. Böyle düşünme rica ediyorum. Bize her gün kaç kere terörist, vatan haini ve hatta şeytan deniliyor biliyor musun? Onu da hoş gören evetçiler var. Ne diyim ben o zaman. Bütün evetçiler aynısınız mı diyeyim.

fakat hayır diyerek şimdiye kadar zarardan başka şey görmediğim bir kanat ile bir de teröristlerin yanında olmam mümkün değil

Bu ifade kendisine ait, ben mi yanlış anlıyorum acaba diye defalarca okudum

Siyasette bunun topiğinde uzun uzun tartışıldı. Madde madde neden hayır dediğimiz belirttik. Evet denilmesinin sebebi olarak hızlı karar alınamaması ve el kol bağlanması söylendi. En mantıklı gerekçe bu. Kimse lütfen bana falanca hayır diyor o zaman biz evet diyoruz mantığı ile gelmesin kalbini kırarım. Çünkü bunu ciddiye alıp tartışmak bile istemiyorum artık. Hızlı karar = doğru karar değil dedik. Belki dedim en hızlı karar alınan yönetim biçimi padişahlık, o zaman halka soralım padişahlık gelsin mi diye, %51 evet derse kabul mu edelim. Hızlı karar alınmasını engelleyen şey çok seslilik ve demokrasi. Başka insanların sesinin kısılması kabul edilemez. Bir insan hemen karar verecek diye tüm güç ona verilemez. Güçler ayrılığı bozulamaz. Bunların da hangi maddelerle bozulacağını anlattık. Artık lütfen sadece düşünün. Hayır diyin demiyorum ama lütfen düşünün. Çocuklarımın geleceği için oy veriyorsunuz çünkü. x evet dedi ya da hayır dedi diye verilecek bir oy değil bu.

Back
X