- 8 Mayıs 2012
- 103
- 2
- 318
- Konu Sahibi mevlanasenkalevlatdedi
öncelikle herkese merhaba, benim sizlere sormak istediğim bazı şeyler çünkü buradaki insanlar bazı şeyleri yaşadığı için birebir fikirlerini duymak isterim. sevdiğim insan ve ben 2,5 yıldır beraberiz ve birbirimizi çok seviyoruz, herşeyi konuşuyoruz ve kendisi gerçekten muhteşem bir insan. yaklaşık 2 yıl sonra evleneceğiz kısmetse. annesi babasıyla tanıştım beni inanılmaz sevdiler hatta bir ara oğullarıyla aralarında bir sıkıntı oldu ve bir süre oğullarıyla aralarında ben köprü vazifesi gördüm. eskeza 2 tane ablası var biri boşandı ama beni sürekli arar konuşuruz akıl veririm ona falan. hatta sevgilimin annesi demiş ki ben fenayım ki gerçekten fenadır haksızlığa gelemez falan ama bu kız benden fena diye. tabi bir de görümce var ki daha tanışmadan bana laf sokmaya kalktı sevgilimin annesi de ona cevabını vermiş. şimdi sorum şu; şu an nerede yaşayacağımız belli değil ancak onlarla aynı apartmanda yaşama durumum olabilir ( bu arada farklı şehirlerdeyiz) en üstte elti ortada kaynana, kayınpeder, görümce, alt katta biz. yeme içme ayrı olacak ama sonuçta aynı apartman. bir de görümceler falan benden bayağı büyük yaş olarak, sevgilimi de onlar büyütmüş anneleri çalıştığı için. sevgilimle konuşuyoruz çok sıkıntı olacağını sanmam ama sonuçta ufak tefek sıkıntılar olabilir. anneme de soramıyorum çok çünkü zaten gideceğim diye şimdiden üzülüyor bir de böyle şeyler düşünmesin kıyamam :2: sizce nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım? şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ediyorum.