fikirlerinizi öğrenmek istiyorum..

yaşlar kaç ve ne iş yaparsınız?

Aynen sana katılıyorum beni anlatmışsın.bende tavsiye etmem aynı binayı uzak ol tatlı ol.arada gel kal arada oda gelsin ama en iyisi uzak olacaksın.o sana laf söyler sende ona söylersin ezilmemek için tamam ama arada yıpranan eşin oluyo.çok kötü bi durum.

haklısın, hayırlısı ne ise o olsun. bu hayatta en son isteyeceğim şey bile değildir sevdiğim kişinin üzüldüğünü görmek.

aynı binayı tavsiye etmeyenlerdenim.ne kadar iyi geçiniyor olsanız bile aynı binada zor...sonradan çok yüksek ihtimal sıkıntı yaşarsınız.

öncelikle herkese merhaba, benim sizlere sormak istediğim bazı şeyler çünkü buradaki insanlar bazı şeyleri yaşadığı için birebir fikirlerini duymak isterim. Sevdiğim insan ve ben 2,5 yıldır beraberiz ve birbirimizi çok seviyoruz, herşeyi konuşuyoruz ve kendisi gerçekten muhteşem bir insan. Yaklaşık 2 yıl sonra evleneceğiz kısmetse. Annesi babasıyla tanıştım beni inanılmaz sevdiler hatta bir ara oğullarıyla aralarında bir sıkıntı oldu ve bir süre oğullarıyla aralarında ben köprü vazifesi gördüm. Eskeza 2 tane ablası var biri boşandı ama beni sürekli arar konuşuruz akıl veririm ona falan. Hatta sevgilimin annesi demiş ki ben fenayım ki gerçekten fenadır haksızlığa gelemez falan ama bu kız benden fena diye. Tabi bir de görümce var ki daha tanışmadan bana laf sokmaya kalktı sevgilimin annesi de ona cevabını vermiş. şimdi sorum şu; şu an nerede yaşayacağımız belli değil ancak onlarla aynı apartmanda yaşama durumum olabilir ( bu arada farklı şehirlerdeyiz) en üstte elti ortada kaynana, kayınpeder, görümce, alt katta biz. Yeme içme ayrı olacak ama sonuçta aynı apartman. Bir de görümceler falan benden bayağı büyük yaş olarak, sevgilimi de onlar büyütmüş anneleri çalıştığı için. Sevgilimle konuşuyoruz çok sıkıntı olacağını sanmam ama sonuçta ufak tefek sıkıntılar olabilir. Anneme de soramıyorum çok çünkü zaten gideceğim diye şimdiden üzülüyor bir de böyle şeyler düşünmesin kıyamam :2: Sizce nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım? şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ediyorum.

sevdiğine bukadar güveniyorsan sorun olcağını pek sanmıyorum. Ama daha 2 yıl var 2 yılda çalışıp kendisine ev alabilir küçükte olsa oraya gitmeni tavsiye etmem.... çünkü 3lü gurup var. Elti görümce kaynana birinden olmasada biriyle elbet çok büyük sorunlar çıkacak belkide. Uzak olsanız daha tatlı olur gibime geliyor. Eşin şuan böyle okadar şey duyuyoruz yada görüyoruz ölüp biten adamlar 3 ay sonra evlenince anneci oluveriyorlar kavga dövüşşşş hep ... Her kavganıza şahit olucaklar özel hiçbirşeyniz olmıcak aynı binada

iyi düşün derim

Hayatına karıştırma ve evimin kadını, bilirkişisi benim fikrini yerleştir onlara yeter bence.

sevdiğine bukadar güveniyorsan sorun olcağını pek sanmıyorum. Ama daha 2 yıl var 2 yılda çalışıp kendisine ev alabilir küçükte olsa oraya gitmeni tavsiye etmem.... çünkü 3lü gurup var. Elti görümce kaynana birinden olmasada biriyle elbet çok büyük sorunlar çıkacak belkide. Uzak olsanız daha tatlı olur gibime geliyor. Eşin şuan böyle okadar şey duyuyoruz yada görüyoruz ölüp biten adamlar 3 ay sonra evlenince anneci oluveriyorlar kavga dövüşşşş hep ... Her kavganıza şahit olucaklar özel hiçbirşeyniz olmıcak aynı binada

iyi düşün derim

onunda öyle bir fikri var zaten, kendi evine sahip olmak istiyor ve umarım olacakta.

Değil aynı apartman aynı ülkede bilee yaşanmaz:20:

Annem hep derdı az duran doğan gibi çok duran soğan gibi olurmus dıye

Ne kadar az görüsürseniz ve mesafeli olursanız okadar ıyı olur

Esınız olan kişide sizi ne kadar sevsede ailesi üzülen siz olursunuz

Tecrübeyle sabittir :34:

Bence de aynı ev olmasın.Melek bile olsalar,bir süre sonra göze batar,fazla gelir.
Aynı evde tek sorun birlikte yemek değil.
Bir yere giderken haber vermek,hatta beraber gitmeyi teklif etmek,sonuçta cümbür cemaat yapılan gezmeler...
Onlara misafir geldiğinde mutlaka sizin de gitmeniz,senin akrabaların gelince onları da çağırmak...
Işığınız yanmıyordu nerdeydiniz,gece ışık vardı geç mi yattınız hasta mıydınız demeler...
Bazıları işten dönünce önce annesine uğruyor,veya anne oğluna birşey ısmarlayıp işi garantiye alıyor:)
Beraber yemeyiz deniyor ama aaa bugün sarma pişirdim oğlum çok sever demeler...
Bütün bunları duyup bilmesem,iyiniyetin beni bile etkileyebilirdi,taşının ne var ki diyebilirdim:)

yorumunuz için teşekkür ederim :)

Bence de aynı ev olmasın.Melek bile olsalar,bir süre sonra göze batar,fazla gelir.
Aynı evde tek sorun birlikte yemek değil.
Bir yere giderken haber vermek,hatta beraber gitmeyi teklif etmek,sonuçta cümbür cemaat yapılan gezmeler...
Onlara misafir geldiğinde mutlaka sizin de gitmeniz,senin akrabaların gelince onları da çağırmak...
Işığınız yanmıyordu nerdeydiniz,gece ışık vardı geç mi yattınız hasta mıydınız demeler...
Bazıları işten dönünce önce annesine uğruyor,veya anne oğluna birşey ısmarlayıp işi garantiye alıyor:)
Beraber yemeyiz deniyor ama aaa bugün sarma pişirdim oğlum çok sever demeler...
Bütün bunları duyup bilmesem,iyiniyetin beni bile etkileyebilirdi,taşının ne var ki diyebilirdim:)

kesinlikle haklısınız, önemli olan en baştan beri bir duruş sergilemek. umarım herşey güzel olur.

Back
X