Acaba sürekli aynı şeyleri yapıyorsun diye olabilir mi ? Benim düşüncem biraz bu.Böyle devam etmek istiyorsan böyle git bir iki daha etkinlik yapmaya çalış 2 3 tane yakın arkadaşın olsun diğerlerini takma.Ayaklarının üstünde durma zamanındasın serbest olcan pozitif olcan.2 3 tane arkadaşın olsun en yakın diğerleriyle normal konuş.Başka lafım yok :)Etkinliklere katılarak arkadaş felanda bulursun 2 3 tane sağlam olsun yeter sana.
canım bu sebeplerden intihar mı edilir:26:kimseyi duyma herkes aynı şeylerden zevk alıcak diye bir kural mı var.bana da sessiz diyorlar az konuştuğumu söylüyorlar bunu mu kafaya takıyımçok konuşup boş konuşana kadar az ve öz konuş daha iyi yaşın küçük sanırım insanları fazla önemsiyorsun ciddiye bile alma mutlu olmaya çalış
içinden nasıl geliyorsa öle davran bi başkası neden böyle diyeeee huyundan suyundan mı vaz gecilir
Sohbet etmeyi seviyorum evet ama insanlar o kadar saçma şeylerden konuşuyorlar kiiii çok sıkılıyorum kim ne yapmış banane,kurslara katılsam mutlaka biri takıyor bana ama hırslandım yapıcam bir şeyler.Bazen dışarı çıkıp gitar çalıyorum ama bununla da sosyal olunmuyor ki.:/
Merhaba canım bende aynı durumdan şikaytçiyim..
Seni çok iyi anlıyorum..
Sürekli duyduğum bir laftır buzdolabı gibisin gülmüyorsun,sadece sorulana cevap verip susuyorsun..vs vs..
Çevresi çok geniş olan biri değilimdir her ortamda bir tane iyi arkadaşım olur,kafa dengim olur gerisiyle ine aynıyım
Bende sohbet etmeye,gülmeyedertleşmeye,gezmeye filan bayılırım ama boş olmayacak..
Boş boş gülünmeyecek,boş konulardan sohbet edilmeyecek..Bende buyum işte..
Varsın buzdolabı gibi görsünler,yakın olduğum kişilerde aksine çok sevecen ve sıcakkanlı olduğumu düşünüyorlar,
Onlarda beni tam çözememiş anlaşılan
Neden mutlaka biri sana takıyor ?
Belki sen fazla alıngan davranıyorsun.Belki herkese yapılan şaka tarzı sözleri çok büyütüyorsun.
Arkadaşlarla oturup her zaman kitaplardan,sanattan,bilimden konuşulmaz ki...
Arada sen de kendini bırak,biraz rahat olmaya çalış.
Günü ve anı yaşamaya çalış.
Kitap okumak güzel ama hayat "sadece" kitaptan öğrenilmiyor.
Dışarıda akıp giden bir hayat var.Türlü türlü insanlar var.Hepsinden öğrenebileceğin şeyler var.
Bazı insanla sadece laklak yaparsın,bazısıyla sinemaya gidersin,film eleştirisi konuşursun.
Hepsi ayrı bir renktir.İllaki huyu huyuna uygun birini bulmak zor.[/QUO
Alınganlık yapmıyorum ön yargılı davranıp hemen ne düsünüyorlarsa yapıştırıyorlar üstüme arkadasım sen bi gel konus benimle sonra ne düsünüyorsan söylersin..Haklısın her insanla farklı zaman gecirmek önemli tabi bulursam.Dısardan cok soğuk görünüyorum galiba insanlar cekiniyor olabilir.:/
hemen hemen aynı durumlar bende de var.ama bence seni ne mutlu ediyorsa onları yap.sonuçta kimse kimseye benzemek zorunda değil
benzer durumu ben de yaşıyorum. üstelik öğretmenim ve eşimin işi dolayısıyla tayin çıkıyor sürekli. gittiğim okullarda önce beni çok havalı bulurlar, soğuk derler. bir iki tane yakın arkadaş edinirim onlar ne kadar sıcak olduğumu söyler dururlar. ama çok önyargılı insan var. ben sessizim, fazla konuşmayı sevmem ama soğuk da durmam. buna rağmen ayy sen ne kadar sessizsin der dururlar. bi kere o benim hanfendiliğimden zerafetimden eheheh:) hiç takma canım. ben kafama uyan insanlarla gezip tozup sosyalleşiyorum. beni kıskanan soğuk bulanlara da kapak olsun diyorum ahahah
Benim babam da polis bu yüzden sürekli il ve okul değiştryrm şimdi 9.okuluma başlıycm umarım yine beni havalı bulup dıslamazlar.:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?