Fikri olann??

BehhuSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
24
0
36
Manisa
Merhaba,aslında nasıl bir giriş yapayım bilemedim neyse ben direk konuya gireyim en iyisi.İnsanlar sürekli beni eleştiriyorlar hangi konularda mıı?Neden az konuşuyormuşum yok neden gülmüyormuşum çok huysuz suratsız ve de gıcıkmışım.Kitap okurum laf ederler asosyalmişim..Bıktım artık ne yapayım çok ve boş mu konuşayım sürekli sırıtayım mı başkalarını mutlu etmeye çalışırken bir maskeyle mi gezeyim etrafımda zaten çok yalnızım 1 tane bile arkadaşım yok çünkü beni anlayan yok benim yaşımdakilerle nasıl desem uyum sağlayamıyoruz onlar sosyal ağlardan ya da alışverişten hoşlanıyorlar bense kitap okumaktan film izlemekten ve sohbet etmekten.Derdimi paylaşabileceğim hiçkimse yok.İntihar etmek istiyorum kurtulacağımı bilsem anında ederdim.Ailemle de konuşamıyorum bir de onların arasında kalıyorum çünkü ayrıldılar.Sadece düşündüğünüzü yazın fikirleriniz benim için önemli..

Sohbet etmeyi seviyormuşsun cnm o zaman neden konuşmamandan şikayet ediyo etrafındaki insanlar
bence arkadaş edin kendine kurslara filan git bir şekilde uyum sağla onlarla,..kitap okuyomuşsun bu çok güzel bi alışkanlık ama içine kapanma çık gez dolaş.
bu durumun ailenin ayrı olmasından da kaynaklanıyo olabilir,keske seninle konuşup sana zaman ayırsalar
ne olursa olsun intihar kelimesini aklından bile geçirme,ne demek intihar etmek insanlar neler yaşıyolar da yine hayat dolular..
bunlar geçer emin ol sen fazla kafana takma yapılan eleştirileri

Sohbet etmeyi seviyorum evet ama insanlar o kadar saçma şeylerden konuşuyorlar kiiii çok sıkılıyorum kim ne yapmış banane,kurslara katılsam mutlaka biri takıyor bana ama hırslandım yapıcam bir şeyler. Bazen dışarı çıkıp gitar çalıyorum ama bununla da sosyal olunmuyor ki.:/

Acaba sürekli aynı şeyleri yapıyorsun diye olabilir mi ? Benim düşüncem biraz bu.Böyle devam etmek istiyorsan böyle git bir iki daha etkinlik yapmaya çalış 2 3 tane yakın arkadaşın olsun diğerlerini takma.Ayaklarının üstünde durma zamanındasın serbest olcan pozitif olcan.2 3 tane arkadaşın olsun en yakın diğerleriyle normal konuş.Başka lafım yok :)Etkinliklere katılarak arkadaş felanda bulursun 2 3 tane sağlam olsun yeter sana.

Son düzenleme:
canım bu sebeplerden intihar mı edilir:26:kimseyi duyma herkes aynı şeylerden zevk alıcak diye bir kural mı var.bana da sessiz diyorlar az konuştuğumu söylüyorlar bunu mu kafaya takıyımçok konuşup boş konuşana kadar az ve öz konuş daha iyiyaşın küçük sanırım insanları fazla önemsiyorsun ciddiye bile alma mutlu olmaya çalış

Ya mesela ben gezmeyi çok severim sonra spor yapmayı aynı şeyleri yapmıyorum çünkü zaten her şeyden çabucak sıkılıyorum dedim ya bir sürü kursa gittim ya sıkıldım ya da birileri bana taktı.:/ Ama sana uyan birini bulmak çok zor ben kusursuz biri istemiyorum ki elbette benim de kusurlarım var ama hadi gezelim dediğimde of gezemem demesin ya da en azından konuşabilelim seviyelerimiz yakın olsun anlatabildim mi?

İnsanları umursamak demeyelim de düşünüyorum..Neden böyle söylüyorlar diye..Ya intihar bir kaçış yolu gibi görünebiliyor bazen.Evet haklısın küçüğüm ve bu benim een büyük sorunum benden büyüklerle çok güzel anlaşırken yaşıtlarımda sorunlar yaşıyorum.İsteklerimiz ve ihtiyaçlarımız çok farklı.:S

içinden nasıl geliyorsa öle davran bi başkası neden böyle diyeeee huyundan suyundan mı vaz gecilir

Merhaba canım bende aynı durumdan şikaytçiyim..
Seni çok iyi anlıyorum..
Sürekli duyduğum bir laftır buzdolabı gibisin gülmüyorsun,sadece sorulana cevap verip susuyorsun..vs vs..
Çevresi çok geniş olan biri değilimdir her ortamda bir tane iyi arkadaşım olur,kafa dengim olur gerisiyle ine aynıyım
Bende sohbet etmeye,gülmeyedertleşmeye,gezmeye filan bayılırım ama boş olmayacak..
Boş boş gülünmeyecek,boş konulardan sohbet edilmeyecek..Bende buyum işte..
Varsın buzdolabı gibi görsünler,yakın olduğum kişilerde aksine çok sevecen ve sıcakkanlı olduğumu düşünüyorlar,
Onlarda beni tam çözememiş anlaşılan

Neden mutlaka biri sana takıyor ?
Belki sen fazla alıngan davranıyorsun.Belki herkese yapılan şaka tarzı sözleri çok büyütüyorsun.

Arkadaşlarla oturup her zaman kitaplardan,sanattan,bilimden konuşulmaz ki...
Arada sen de kendini bırak,biraz rahat olmaya çalış.
Günü ve anı yaşamaya çalış.

Kitap okumak güzel ama hayat "sadece" kitaptan öğrenilmiyor.
Dışarıda akıp giden bir hayat var.Türlü türlü insanlar var.Hepsinden öğrenebileceğin şeyler var.
Bazı insanla sadece laklak yaparsın,bazısıyla sinemaya gidersin,film eleştirisi konuşursun.
Hepsi ayrı bir renktir.İllaki huyu huyuna uygun birini bulmak zor.

Aynen ya kesinlikle beni satmadan önce cok yakın bir arkadasım vardı dısardan kendini beğenmiş cok havalı ve duygusuz görünüyorsun en basta senden nefret ediyordum ama seni tanıyınca cok sevdim demişti.Zaten hep öyle diyorlar bu kadar önyargılı olmasalar.:/

hemen hemen aynı durumlar bende de var.ama bence seni ne mutlu ediyorsa onları yap.sonuçta kimse kimseye benzemek zorunda değil

benzer durumu ben de yaşıyorum. üstelik öğretmenim ve eşimin işi dolayısıyla tayin çıkıyor sürekli. gittiğim okullarda önce beni çok havalı bulurlar, soğuk derler. bir iki tane yakın arkadaş edinirim onlar ne kadar sıcak olduğumu söyler dururlar. ama çok önyargılı insan var. ben sessizim, fazla konuşmayı sevmem ama soğuk da durmam. buna rağmen ayy sen ne kadar sessizsin der dururlar. bi kere o benim hanfendiliğimden zerafetimden eheheh:) hiç takma canım. ben kafama uyan insanlarla gezip tozup sosyalleşiyorum. beni kıskanan soğuk bulanlara da kapak olsun diyorum ahahah

Benim babam da polis bu yüzden sürekli il ve okul değiştryrm şimdi 9.okuluma başlıycm umarım yine beni havalı bulup dıslamazlar.:/

Yani sen farklısın..

İnsanlar normal olanı kendilerine benzeyenleri severler, isterler etraflarında. Farklı olanlar onların eksikliklerini, yanlışlarını fark etmelerini sağlar. Normal nedir tartışılır. Çoğunluğun dediği oluyorsa çoğunluk normaldir değil mi?

İnsanların seni sıradanlaştırmalarına izin verme. Dünya aynı şekilde düşünen, aynı şekilde giyinen, aynı müziği dinleyen sıradan insan yığınlarından ibaret. Onlar gibi olmadığın için yalnız kalabilirsin dönem dönem. Özellikle 10 lu 20 li yaşlarda. Bu yaş guruplarında sürü psikolojisiyle hareket etme güdüsü hakimdir çünkü. Ama unutma huzurlu bir yalnızlık lüzumsuz kalabalıklardan çok daha iyidir.

Kendin olmaya devam et.
Bahsettiğin özelliklerin bir süre sonra senin gibi insanların bulunduğu ortamlara ulaşmanı sağlayacaktır.

Benim babam da polis bu yüzden sürekli il ve okul değiştryrm şimdi 9.okuluma başlıycm umarım yine beni havalı bulup dıslamazlar.:/

kaç yaşındasın canım? benim babam da asker çocukluğum da okul değiştirmekle geçti, biraz sıkıntılı oluyor yeni ortamlara alışmak.
ama dediğim gibi bir iki tane yakın arkadaşın olsun gerisi çok önemli değil. ben de anlamıyorum insanları.. ben saygıda kusur etmem, selam veririm hal hatır sorarım herkese.. okul müdürüm de çok sever beni. bu yüzden bi kere bile uyarı almadım. ama beni soğuk bulan bikaç densiz müdürümün bana iyi davranmasını eşimin subay olmasına bağladı. konuştu da konuştular. yok torpilliymişim yok çok havalıymışım kimseyle konuşmazmışım. amaaan salladım gitti hepsini. beni tanıyan tanır diyip geçiyorum. sen de öyle yap

yazdıklarınız çok tatlı çok masum bir probleminiz var aslında siz "mış gibi" yapmıyorsunuz...herkesin taktığı o maskeleri takmıyorsunuz.kendinize zaman ayırabiliyor, en basitinden kendi dünyanıza çekilip bi kitabın sayfalarına gömülebiliyorsunuz.yalnızlık da aslında problem değil bence sizin için.arkadaş konusunda da gerçek arkadaşlar, dostlar değilse bahsettiğiniz, varlıkları yoklukları bir inanın, olmasa da olur.yani bir probleminiz yok, hiç hem de.sizi tanısaydımm çok da iyi arkadaş olurduk belki =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…