konu şu geçen hafta nişanlımı doğuran istanbula geldi düğün alışverişi yapıcaz diye ama hiçbiey almadı herşeyin parasını nişanlıma ödetti ben orda yakınlarıma mahçup oldum ve bişey demedim. teşekkür ederim zahmet ettiniz o kadar yoldan biz de alırdık bunları dedim. ki nişanımda dahi hiçbişey yapmadılar elini kolunu sallaya sallaya gelip gittiler. nişanlımda duruma tepki gösterdi beni rezil ettiniz 3 kuruşun hesabını yapacaktın madem niye geldin dedi. biz evimizi eşyalarımızı ailelerden yardım almadan yaptık. kimsenin benim ailemde dahil 5 kuruş parasını almadık. sonra nişanlımı doğuran kişi gidip kızına bunları anlatıyo kızı da beni arayıp bi kadının en ağırına gidecek ne kadar söz varsa söylüyo. yetmiyo annemi de arayıp aynı şeyleri söylüyo. kız kardeşimde arayıp sövüyo sayıya ne terbiyesiz insanlarsınız diye. tabi bu arada ben bakırköy ruh ve sinirdeyim. olay olduğundan 2 gün süreye kadar ailem sevgine saygı duyarız ama biz tavsip etmiyoruz derken 1 haftadır ortalığı yıkıyo olmaz da olmaz diye. araya ne hatrı sayılır kişiler girdi ama sonuç olumsuz.
kaç defa konuşmayı denedim ama ikna olmuyolar. canına kıyarım diyorum . öeceksen burda öl o lafları yutup da güldürmem onları kendime diyo babam. delircem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?