hayatım ailesinin durumunun çok iyi olması bütün masrafları üstlenecekleri anlamına gelmez ki
neticede senin baban da evladını evlendiriyo onun babasıda
ben hiç anlamıyorum bu "onun tarafı zengin daha fazla şey yapmak zorunda" mantıgını
kına kız tarafına aittir ayrıca
nişanlın yada ailesi karışmaz ki
yani bizde öyle tabi sizin adetlerinizi bilemem...
tek dıyecegım sakın kacma ben kactım lanet olsun keske kacmasaydım aıleme bu acıyı yasatmaya hakkım yoktu cok kötü bısey sakın sakın
hepinize selamlar. Sıkıntımı paylaşmaya akıl almaya çok ihtiyacım var çünkü artık ağlamaktan bişey düşünemez oldum. Ben 7 aydır nişanlıyım. 1,5 yıl da flört dönemimiz oldu nişanlımla. Severek isteyerek nişanlandık hala da seviyoruz birbirimizi ama onun ablasının ettiği bi küfür ailemin bu nişanı bitirmesine sebep oldu. Bunun yanısıra ane ve baba barıştırmak için yeterli gayreti göstermedi ve netice de bu iş koptu. Ailem nuh diyo peygamber demiyo. Nikahıma 13 gün var şurda evim eşyalarım gelinliğim herşeyim hazır. Ve ben nişanlımı çok seviyorum. Nişanlım kaç gel ben ailemi sildim sadece sen varsın diyo ama ben aileme bunu nasıl yaparım bilmiyorum.
valla nişanlı iken sana hakaret edecekler ve sen de kaçıp o aileye gelin gideceksin ..............hiç hoşlanmadım bu senaryodan ......unutma ki aileler asla silinip atılmaz , yıllar sonra bile olsa mutlaka muhatap olman gerekecek ve o hakaretleri unutabilecek misin, hadi diyelim sen unuttun ya senin ailen?
elin kızından bi ton hakaret işitecekler üstelik hak etmedikleri halde ve sen oraya gelin gideceksin, seni nasıl affedecek ailen ? elin yaptığı yine unutulur da senin yaptığını nasıl hazmedecekler ?
zamana bırakın bence ,zaman içinde de ortalığın düzelmesi için elinizden geleni yapın , eğer birbirinizden vazgeçmeyecekseniz aileler bu kararlılığınıza saygı göstereceklerdir elbet ..........
görümcen olacak kız zaten senin ailenin gururunu kırmış hiç değilse onların kırılan gururlarını sen onore et de kaçmak gibi bir delilikte bulunma
tatlıkla yapılacak bi yolu olsa keşke ama denemediğimiz şey kalmadı. çok zor geliyo onca emeğimi silip atmak nşanlımla mutlu olacağıma o kadar inanıyorum ki 2,5 senedir kalbimi kıracak tek söz etmedi bi kez üzmedi beni. ailesi tek engel. keşke olmaz olsalardı diyesim geliyo. mutluluğuma engel oldular allah sorsun hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?