Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

Bu para değil görgü adap meselesi...

kendi tutturdu alışverişe ille ben de gelcem diye ben gerek yok dediğim halde bu seferde sen bize tenezzül etmiyosun dediler ben de ne demek gelin tabi gidelim o zaman dedim. maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmekti belli ki. hadi ben cahillik etmişim o madem çok biliyo kızına mı sahip çıkamamış. saygı karşılıklı olur ki karşılığını almadığım halde verdim. ama artık yok herkes hakettiğini alır benden.

aileni ezme sakin..sana uygun sana layik bir aile degillermis ve ailende bunu anlamis bence onlarin fikirlerine saygi duy...görüncen sana ve ailene küfür ediyoo dogru anladiysam.... o ailede terbiye ve ahlak sinirlari kalmamis gibi..bence gelecege bak...nisanlinda seni gercek birakmak istemiyosa o kacsin sana gelsin:) neden hep erkekler diyo kac gel ailemi sildim 2 ay sonra kizi bir olup disliyolar...bu tabiki senin kararin ama bence olmaz bu evlilik...

bende evliyim severek evlendim ve telli duvaklı evimden çıktım...
ama bana herkes dediki eşimin ailesi için onlar kötüler dediler.kaynanam bedduacının yalancının küfürbazın teki...kayınbabamda işsiz ,evlat parası yiyen , kimseyi düşünmeyen malını mülkünü karı kızla içki de yiiyip bitiren birisi...ama oğulları çok iyiler sanki onların çocukları değiller dediler... ve ailem ve ben sanki aileylemi evleniyoz ben eşimle evleniyorum dedik ama canım inan öyle olmuuuuuyoooorr ...sadece eşinle değil aileylede evleniyorsun...babannem hep şey derdi : otu çek köküne bak derdi gerçekten de haklıymış!!!
yani sana önerim nişanlının ailesi yüzünü göstermiş...bence bırak gitsin ve ailenin sözünü dinle ... eğer kaçarsan hayatının hatasını yaparsın bence ...ha nişnlına kötü demiyorum ama ailenide arkana alarak evlen kaçmayı düşünme canım

allah kahretsin ya o aileden melek gibi bi çocuk çıkmış o da nasip olmuş derken olana bak. ölücem kahrımdan

tek dıyecegım sakın kacma ben kactım lanet olsun keske kacmasaydım aıleme bu acıyı yasatmaya hakkım yoktu cok kötü bısey sakın sakın

ya ben bazen bu anne babaları anlamıyorum..ele alsan mal mülk inan onun hesabı yapılmaz.aman en iyisi olsunda bişi demesinler denir ama iş oğlullarına yada kızlarına gelince bir cimrilik bir cimrilik..neden böyle ki..yabancıya almıyor ki..oğlunun sevdiği kıza alıyor.sizden olumsuz bir davranış görmemişlerse neden size böyle davranıyorlar.?yapabileceğin kadar yaparsın ,yapamazsanda oğlum yada kızım benden bu kadar dersin..çok ayıp etmişler..ablası daha ayıp etmiş..sanki çok büyük olay varmış gibi telefon açıp sövmelerde neyin nesi oluyor...senin ailende haklıı...
inannın bazen aile ile çıkmak bişiler yapmak çok kötü oluyor.insanı pişman ediyorlar..keşke siz kendiniz çıkıp ihtiyaçlarınızı alsa idiniz..zaten şimdiye kadarda öyle yapmışsınız..
vallla artık ne denir bilmiyorum..ailen haklı ama.................zorrr

bencede kaçmayı düşünmeee..bende vermezlerse kaçarım diyorum..hatta aileme sinirlenmiştim bile,onlar evime bişi almasınlar biz çalışırız alırız diyordum..ama inanki evlendikten sonra gördüm ki ,kaçsa idim o zaman çokkkkkkkkkkkkkk üzülürdüm..evliliğim kötü değil,Allaha şükürler olsun çok iyi ama annemi ve babamı üzmüş olacaktım..dost var düşman var..şimdi iyikide onlar vermişlerde ,sorunsuz evlenmişim diyorum..

offf offfff ALLAH yardımcın olsun Umarın en kısa sürede işler yoluna girer

napmalıyım bilmiyorum bi yanda hiç suçu günahı olmayan nişanlım bi yanda ailem. nişanlım hep bana moral vermeye çalışıyo. zaten ailesinden ayrı bekar yaşıyodu yıllardır. benim onlara ihtiyacım hiç olmadı onlar hiç ihtiyacım olduğunda yanımda olmadı. adet yerini bulsun diye istemeye getirdim pişman ettiler. keşke kimsem yok deseydim baban beni yine severdi isterdi diyo. onların yaptığı yanlışı bana ödetmeyin diyo. hele diğer gelinlere neler yapmışlar. ama onların kocası baba eline bakıyo biley diyemiyolar ama bizim evimiz ayrı kapımız ayrı diyo aklım karışık

bence nikahi biraz ertele nisanlin olaylarin sicakligi ile senin yaninda ama zaman gecince nasil bir tavra buruncegini bilemezsin eger o senin yaninda olmazsa sen o ailenin icinde biter tukenirsin benden sana soylemesi..
aceleye getirmeyin ne yapin ne edin ailenizin rizasini alin derim.

valla nişanlı iken sana hakaret edecekler ve sen de kaçıp o aileye gelin gideceksin ..............hiç hoşlanmadım bu senaryodan ......unutma ki aileler asla silinip atılmaz , yıllar sonra bile olsa mutlaka muhatap olman gerekecek ve o hakaretleri unutabilecek misin, hadi diyelim sen unuttun ya senin ailen?

elin kızından bi ton hakaret işitecekler üstelik hak etmedikleri halde ve sen oraya gelin gideceksin, seni nasıl affedecek ailen ? elin yaptığı yine unutulur da senin yaptığını nasıl hazmedecekler ?

zamana bırakın bence ,zaman içinde de ortalığın düzelmesi için elinizden geleni yapın , eğer birbirinizden vazgeçmeyecekseniz aileler bu kararlılığınıza saygı göstereceklerdir elbet ..........

görümcen olacak kız zaten senin ailenin gururunu kırmış hiç değilse onların kırılan gururlarını sen onore et de kaçmak gibi bir delilikte bulunma

bende bi anne nasihati aileni ayaklar altına alma bu işi tatlı lıkla yapın hayırlı evlikler olsun

ya evet.zaten o kadın aileni üzmüş..birde sen kaçıp üzme aileni..hayatta hiçbirşey sebepsiz değildir.bunu unutma..belkide bu sana bir uyarıdır

Bide şu var bak ailesine sırt çeviren sana da çevirir yarın bile diyen densizler var, her zaman yalnız kalırsın yarın kendini yalnız hissettiğinde kapısını çalacak ailen olmaması nasıl bir duygu burda okuyoruz..

tatlıkla yapılacak bi yolu olsa keşke ama denemediğimiz şey kalmadı. çok zor geliyo onca emeğimi silip atmak nşanlımla mutlu olacağıma o kadar inanıyorum ki 2,5 senedir kalbimi kıracak tek söz etmedi bi kez üzmedi beni. ailesi tek engel. keşke olmaz olsalardı diyesim geliyo. mutluluğuma engel oldular allah sorsun hesabını

CAnım bak sana evli kaç bayan asla aileni üzme demiş, bir bildikleri var ki böyle söylüyorlar...Şimdi ailene küfredenler yarın sana neler neler yapar bilemezsin..ayrıca emin ol çook istisnaları hariç erkekler melek değildir, nişanlıyken tahammül gösterdikleri şeyleri, evlendikten sonra başına kakarlar...şimdi anlayışlı davranıyor olması, evlendikten sonra burnundan fitil fitil getirmeyeceği anlamına gelmez.

Sakın!!! aslaaaa babanı karşına alma,, her nerede olursan ol kiminle ne zaman olursan ol ama baban hep senin arkanda olsun....
baba gibi yar olmaz demişler...sen kaç tane koca eskitirsin, atarsın satarsın ama BABA 1 tanedir...asla pişman olacağın bir şey yapma..GErekirse nişanı at ama aileni kaybetme...

bence bu kadar net konuşma..hayır sandığımızda şer,şer sandığımızda hayır olabilir..belkide bu sana bir mesaj.hayatta hiçbirşey sebepsiz değil
bak ben bir yere başvuru yapmak için yola düştüm.bir sürü aksilik geldi..yolda yağmurda bir kadına rastladım,başvuru yapmak istediğim yerde çalışmış,emekli olmuş.bana dedi ki,başvuru zamanı geçti.sabah 10 dan önce yapmalıydın.bende gitmedim.halbuki 5 dk daha yürüsüm ulaşmıştım,güvendim.sonra gittim ,başvuru yaptım.aramadılar.eşimin tanıdığı demiş ki,ben,m tanıdığım var,gitsin başvuru yapsın.peki dedim.gittim bir daha başvuru yaptım.tabii aradan 1 ay geçti...arayan soran yok...güya torpil vardı..geçen gün ne oldu ne biliyonmu..orada patlama oldu ve ölen yaralananlar oldu..ben çok üzülmüştüm olmadı diye..parasıda iyiiydi ama şimdi iyikide olmamış diyorum..o yüzden herşeyi bence zamana bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…