beni en iyi anlaması gereken onlar kaçarak ailelerini karşılarına alarak evlenmişler. sevmenin ne olduğunu onların bilmesi lazım. bi densiz çıkıp küfretmiş diye ben bunca emeğimi nasıl yıkarım. ki bu kadar çok seviyoken. dedim ki sadece bu evden gelinlikle çıkmama izin verin zamanla mutlu olduğumu görüp içiniz rahat edicek inanın dedim. ölün çıkar diyolar bana ben daha napim.
Benim anladığım kadarıyla senin ailenin asıl takıldığı nokta nişanlının ailesinin içyüzünü görmüş olmak. Yani mevzu görümcenin arayıp hakaret etmesiyle sınırlı değil. Öyle olsa özürlerini kabul etmesini de bilirlerdi. Sadece seni öyle bir ortama yollamak istemiyorlar besbelli. İleride sana yaşatabilecekleri üzüntüleri engellemeye çalışıyorlar. Yani genç bir kız annesi olarak çok da haksız göremiyorum onları açıkçası.
benim ailem yatak odasını ve fırını aldı nişanlım daha fazlasına müsade etmedi benim ailem bişey yapmadığı için mahçup oluyorum dedi bana. ben de aileme gerek yok başka şeylere biz kalanını yaptık dedim. kına yerini nişanlım tuttu masrafları o yaptı ödeşmiş olmak için. onun ailesinin durumu çok iyi olmasına rağmen bişey yapmadılar. kimse niye böyle yapıosunuz diye sormadı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?