Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

canım o zman küfür edeni ikna edip annenin kapısına getireceksiniz o özrünü dileyip ikna ediceksiniz annenin bi suçu yok ikna etmeye çalışmayın nişanlın küfür edeni ikna etsi o çözsün bu işi bozduğu gibi

bildiğim kadarıyla telefon edip özür dilediler ama kabul etmediler özrü...

canım o zman küfür edeni ikna edip annenin kapısına getireceksiniz o özrünü dileyip ikna ediceksiniz annenin bi suçu yok ikna etmeye çalışmayın nişanlın küfür edeni ikna etsi o çözsün bu işi bozduğu gibi

Aile özür dilemiş zaten ama kabul etmemişler ki.

ondan bole cazgır bu kadın bekar olsa bu kadarı olmazdı dıe dusunuyorum..

cnm bugun gene konusmaya calıs duygu somurusunu bızzat sen yap kardesıne soyledıgın lafı sen solesen nasıl olur acaba baktınkı olmuo hıc arkana bakma

dicektim Allah onu kendisi gibi bir kaynanaya düşürsün ama o zaten bulmuş
kendi mutsuzluğunu etrafındakilere de yansıtıyo ne kötü

canım o zman küfür edeni ikna edip annenin kapısına getireceksiniz o özrünü dileyip ikna ediceksiniz annenin bi suçu yok ikna etmeye çalışmayın nişanlın küfür edeni ikna etsi o çözsün bu işi bozduğu gibi[/QU

dedi nişanlım getirip ayaklarınız öptürcem die kabul etmedi. baabsı aradı artık çok geç dediler. teyzeleri geldi ayrı ayrı kovdular. patronu geldi kovdular. arkadaşları geldi dinlemediler bile. görümcem olcak kadın aradı benden de özür diledi ki ben seni allaha havale ediyorum. allah sevenleri ayıranı affetmez nasıl vicdanın rahat dedim. ama yumuşamadı kimse. olmadı naptıksa

Canım sen gönlünü ferah tut bakalım, gün doğmadan neler doğar.
ıyi düşünelim iyi olsun.
Sağlığın gidiverir elden bak Allah korusun, önce sağlık, dikkat et kendine.
Artık ok yaydan çıkmış, oluruna bırak çok harap etme kendini.

ya nişanlın içinde çok zor bir durum kafayı yemek üzeredir herhalde Allah kolaylık versin ve düzlüğe çıkarsın sizleri

ondan bole cazgır bu kadın bekar olsa bu kadarı olmazdı dıe dusunuyorum..

cnm bugun gene konusmaya calıs duygu somurusunu bızzat sen yap kardesıne soyledıgın lafı sen solesen nasıl olur acaba baktınkı olmuo hıc arkana bakma

desem nolur en fazla biraz daha kırılır kalbim ama yumuşarlarsa buna değer yapıcam dicem bakalım nolcak

iş inada binmiş bence. arada olan sizlere oluo off offfffff

gercekten dualarım senınle hadı hayırlısı yrn sabah guzel haberler beklıoruz senden
canım ya cıkıcam mesaım bıttı dedı hla cıkamıo gıt hadı durma yrn konusuruz gene

günaydın arkadaşlar. dün akşam babamla konuşmayı denedim beni tersledi. bağırmalar sindirmeye çalışmlar falan. kendi sesinden beni duyacak halde bile değildi. sonra ağlaya ağlaya odama gittim. uyumuş kalmışım gece uykumdan uyandırmışlar beni rüyamda ağlıyomuşum uyandırmaya çalışmışlar uyanmışım ama oraları hatırlamıyorum bi boşluk var oralarda kendime geldiğimde hastanedeydik. sinir boşalttı demiş doktor. sonra psikolog benle konuşmak istedi izin vermediler. çok yorgun zaten götürelim yarın getiririz dediler doktoru savmak için. ben de sabah kalktım işe geldim kendimi iyi hissedince. evde durmak istemiyorum.

gunaydın cnm..
pekı bu olaydan snra bı yumusama fln hıssettınmı tavırları nasıl ?

cok gecmıs olsun cnm belkı bunda vardır bı hayır blkı bu olaydan sonra annelık ve babalık duyguları agır basar yumusarlar

benim gözlemlediğim kadarıyla yok. içten içe ne düşünürler bilmiyorum. hastanede bile babam uzaktan bakmakla yetindi sadece. aman aman bi ilgi şevkat yoktu. bıktım artık ben ya dayanamıyorum

Of be güzelim yapma bu kadar yaaa.
Değer mi bak sağlığından olacaksın biraz rahat bırak kendini nolursun.
Oluruna bırak ya bi yoluna girecek elbet.
Offf...

sağlığımdan oldum zaten. 3 gündür sol elim ve kolum uyuşuk geziyorum. sağlık personeliyim ben kurum doktoruna gittim. sinirsel olabilir boyun fıtığı da olabilir araştırcaz dedi dün. bugün röntgen falan çektircem bakalım

bak ya neler olmus sol kolda uyuşma fln..
ıhmal etme cnm dusunmede hersey olucagına varır yıpratma kendını daha fazla..
hastane durumlarından haberı varmı nısanlının oda ck uzulmustur sımdı ıyı bıle dayanıo cocuk ya

Back
X