Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

sabah söyledim konuşamadı bile. artık sabrım kalmıyo acımasızlıkları karşısında diyo. babanı arıcam bugün tekrar gerekirse yanına gitcemdövcekse sövcekse de umrumda değil diyo. o benden daha çok mutsuz elim kolum varmıyo bi şey yapamıyorum diyip duruyo

Başınıza gelen olay kötü, ama anladığım kadarıyla ailenizin bu işe olur vereceği yok.
Zamanında ailesinin sözünü dinlemeyip evlenen biri olarak size tavsiyem, lütfen ailenizi dinleyin, sizin göremediğiniz çok şeyi onlar görmüştür.
Zaten telefon açıp küfürler savuran bir aileye kaçarak neden gidesiniz ki, iki gün sonra size "kaçtın geldin, biz mi istedik seni, oğlumuzun peşinden ayrılmadın" gibi kırıcı laflar söyleme ihtimalleride çok fazla.
Bence bir an önce unutmaya çalışın.

ah şu görümceler yok mu
insanı deli eder
her bi moku bildiklerini sanırlar
ay çok sinirlendim
bu görümcesimler grubu her şeye karışır
hep kıskançlıktan hasetlikten
ben evli değilim ama arkadaşımdan biliyorum
arkadaşımın yeni evindeki halıyı sormadan değiştirmiş
düğün günü mevlütlü gün olucaktı o gün pasta bile aldırmamış neymiş iki gün önce doğum gününde pasta aldık ya gerek yok demiş
böle görümceleri ben napayım tam dövmelik
uzak durulası cinsler
kaldıki küfrediyor
ne kadar banal ne kadar seviyesizmiş
onun ağzını burnunu kırmak lazım
tabi yapacağımdan değil ama onu hakediyor !!!

senin babanda çok abartmış cnm olayı

küfür eden nişanlın degil ya ona niye kinleniyo

görümcenin yaptıgı terbiyesizligin cezasını siz niye çekiyosunuz

öfff cok snir bozucu

sende keşke kayınvaldene o lafı etmeseydin

bak ne güzel herşeyi kendimiz yaptık diyosun bırak dügün alışverişinide nişanlın yapsın ne olucak

para pul işleri girdimi araya ztn kesin bi problem çıkıyo

hele aileler birbirini sevmiyosa gelin kaynanayı kaynana gelini sevmiyosa

işte böyle davetiyeler elde kalıyo

nediyelim hakkında hayırlısı neyse o olsun insallah

bu layda kabahti olmayan iki kişi var o da nişanlım ve ben. nişanlım yine aramış babamı az önce bu sefer biraz daha sakinmiş. bu işin olur tarafı yok uazatma artık kapadık biz bu defteri diyomuş. çıldırmamak elde değil

Başınıza gelen olay kötü, ama anladığım kadarıyla ailenizin bu işe olur vereceği yok.
Zamanında ailesinin sözünü dinlemeyip evlenen biri olarak size tavsiyem, lütfen ailenizi dinleyin, sizin göremediğiniz çok şeyi onlar görmüştür.
Zaten telefon açıp küfürler savuran bir aileye kaçarak neden gidesiniz ki, iki gün sonra size "kaçtın geldin, biz mi istedik seni, oğlumuzun peşinden ayrılmadın" gibi kırıcı laflar söyleme ihtimalleride çok fazla.

unutmak istemiyorum ki. yüreğimi soğutacak bi sebeb yok nişanlımla. onun en ufacık bi yanlışı olsa kesinlikle düşünmem. ben evlendikten sonra görüşmeyeceğimizin garantisini aldım nişanlımdan. eğer böyle bi söz duyarsam haddini bildiririm bu sefer herkese.

atık sıktım sizleri de derdimle biliyorum. ben kararımı verdim allah nasip ederse gidicem nişanlıma. bunu kaçmak saymıyorum da ben. biz zamanlar allahın emriyele verdik dedikleri adama gidiyorum.

sizin pişmanlığınız ne yönden oldu acaba

sıkılmak dgl kesınlıkle lutfen bole dusunme işin içinden çıkamam sadece sen anlat tabı cozum bulmaya calısıoruz

ecrinim çözüm olsa keşke olsa ama yok ki. bugün öğlen arası nişanlım geldi daveticiye gittik ilk davatiyeleri bastırdığımız yere. dedik bize 100 tane davetiye lazım böyle böyle oldu dedik. sipariş verdik ama ailelerimizin adı da yok soyadlarımızda sadece kendi adlarımız. kimsesiz gibi hissettim kendimi. kadın herkese ve herşeye rağmen diye başlık atalım dedi olur dedik. galiba herşeye ve herkese rağmen.. olacak...

Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın umarım gittiğin yoldan asla pişman olmazsın daima mutlu olursun

günaydın arkadaşlar. dün akşam babamla konuşmayı denedim beni tersledi. bağırmalar sindirmeye çalışmlar falan. kendi sesinden beni duyacak halde bile değildi. sonra ağlaya ağlaya odama gittim. uyumuş kalmışım gece uykumdan uyandırmışlar beni rüyamda ağlıyomuşum uyandırmaya çalışmışlar uyanmışım ama oraları hatırlamıyorum bi boşluk var oralarda kendime geldiğimde hastanedeydik. sinir boşalttı demiş doktor. sonra psikolog benle konuşmak istedi izin vermediler. çok yorgun zaten götürelim yarın getiririz dediler doktoru savmak için. ben de sabah kalktım işe geldim kendimi iyi hissedince. evde durmak istemiyorum.

kıyamam sana ya o kadar üzüldümkü okuyunca..en telaslı en heyecanlı gecırmen gereken gunlerı buyuk ımtıhanlarla gecırıyosun keske olmasaymıs bunlar hayırlı ışe şeytan cok gırermıs sızınde boyle bı talıhsızlık gelmıs basınıza ama bu kadar bırakma kendını hersey duzelır tatlım.sana cok dua edıcem..:a015:

kaçan kız evin eşiğinden çıkarken pişman olurmuş daha...sakın sonradan keşke diyebelicegin şeyler yapma..herşeyin bi oluru vardır muhakkak..

ALLAH yardımcınız olsun ne kadar zor bir durum :(
bence zamana bırakın . yanı şu sinir durumu yatışsın , insanların gerginliği ailenizin haklı kızgınlıgı biraz durulsun .. siz nişanlınızdan nişanlınız da sizden vaz geçmesin bu zaman zarfında. aradan belki zaman gectikten sonra ( zaman derken bi kaç ayı kastetmiyorum belki yıl ) ne onun ne de sizin başka kımseyı ıstemedıgını gördüklerinde kabul edebilirler..

son durumda zerre gelişme yok. bu zaman zarfında biraz bu konuyu unutturayım konuşmayım dedim annem benle konuştu cumartesi günü gayet ılımlı ve anlayışlı yengenle konuşmuşsun görümcen aramış seni ne konuştunuz falan dedi ben de dedim özür diliyodu yengene ben nikah gününü bekliyorum demişsin o ne demek dedi ben de mucize bekliyorum dedim. istiyosun yani dedi ama o kadar samimiydi ki ben de evet dedim bu sefer başladı bağırmaya çağırmaya ağzımdan laf almak içinmiş o samimiyet meğerse ben şok oldum. kız kardeşimi kenara çekmişler dün akşam da o da unutmaya çalışıo bence üstüne varmayın dedi die sen de ablan taraftasın aynı kafadasınız die bağırmış babam. bugün müdürümden izin alcam salı itibariyle izne ayrılıp nişanlımın yanına gidicem. artık ailemden soğudum resmen. bu kadar inat bu kadar gurur yapılmaz bak biz ne dersek o olur tavrındalar. görecekler ben şimdiye kadar onlar neistediyse onu yaptım hayatımda ilk defa kendim ne istersem onu yapcam.

son durumda zerre gelişme yok. bu zaman zarfında biraz bu konuyu unutturayım konuşmayım dedim annem benle konuştu cumartesi günü gayet ılımlı ve anlayışlı yengenle konuşmuşsun görümcen aramış seni ne konuştunuz falan dedi ben de dedim özür diliyodu yengene ben nikah gününü bekliyorum demişsin o ne demek dedi ben de mucize bekliyorum dedim. istiyosun yani dedi ama o kadar samimiydi ki ben de evet dedim bu sefer başladı bağırmaya çağırmaya ağzımdan laf almak içinmiş o samimiyet meğerse ben şok oldum. kız kardeşimi kenara çekmişler dün akşam da o da unutmaya çalışıo bence üstüne varmayın dedi die sen de ablan taraftasın aynı kafadasınız die bağırmış babam. bugün müdürümden izin alcam salı itibariyle izne ayrılıp nişanlımın yanına gidicem. artık ailemden soğudum resmen. bu kadar inat bu kadar gurur yapılmaz bak biz ne dersek o olur tavrındalar. görecekler ben şimdiye kadar onlar neistediyse onu yaptım hayatımda ilk defa kendim ne istersem onu yapcam.

Canım okurken gerçekten çok üzüldüm.bir yandan çok şanslısın seni bu denli seven bir insan var karşında sana laf getirmeyen ama bir yandan da kendi aileni düşündüğümde içim sızladı.Bu kadar inat gurur gerçekten yapılmamalı.Ya bu durumda kalsam allah korusun ne yapardım gerçekten bilmiyorum.Olayların içinde olup yaşamadan yorum yapmak ne kadar doğru olur onuda bilmiyorum.Ama umarım seçtiğin yol senin için en hayırlı olandır...İnşallah hiç pişmanlık yaşamazsın ve hayatının sonuna kadar mutlu olursun...

Back
X