Fikriniz benim için önemli LÜTFEN YARDIM

Mercaans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
104
0
26
Hatay
Selam kızlar, yarın benim için önemli bir gün ve bulunduğum şehirden başka şehre uçacağım sabah 10:00 da. Modadan vs. pek anlamam beğendiğim bir elbise var siyah uzun saten ve üzerinde iri gümüş rengi çiçekler. Boyundan bağlamalı sırt straplez ön dekolte. Size sorum şu olacak bu elbise abes kaçar mı bilemedim nooooolur yardım.

Arkadaşım yine eksik yazmışsın gündüz ne için uygun mu?
Mesela pazara gitmek için uygun değil.

Son düzenleme:
tarif ettiğiniz gibi elbiseyi şöyle gözümde bir canlandırdım da pek uygun değil gibi? resmini koysanız elbisenin daha iyi fikir verilebilir aslında :26:

parlak kumaş gündüz için pek tercih etmem sen anlatırken gözümde ben resmen abiye canlandırdım başka ihtimallerin varsa onlara yönel bence

yani saten üzerinde gümüş çiçekler var falan diyince abiye bir elbise gözümün önüne geldi :26:

:) beceremedim gitti. K.Çekmece de kahve içip gezeceğiz İstanbul un bazı yerlerini. Bİr de uçakta tuhaf bakarlar mı acaba bilemedim :)

Kesinlikle çok abartı.Gezmek için normal bir pantolon ve şık bir bluz yeterli olmaz mı? Hele bir de uçakta da bu şekilde gideceksiniz hiç olmaz.

gezip tozmaya gidiyorsun yani .. ben olsam spor giyinirim boynumada fotg. makinaı takarım ooohhh... rahat rahat gezeri.. yok dekolte boyun bagı vss.. uğraştırır insanı yaa

bence bu elbise abartılı.abiye gibi.bir pantolon bir bluz yetmez mi?birde gezecekmişsin .en iyisi spor ol.

Kalıplı olunca fzla seçenek bulamıyorum bir elbise daha var alt astar üst siyah şifon gögüs altı kemer dekoltesi fazla değil elbise de geniş bi kesim kemer orantılıyor... giyinmekten pek anlamam kilodan dolayı

Havalar soğuk resmini eklediğin elbise seni gezerken zor durumda bırakabilir.

Dar paça bır kot üstüne şık bir gömlek daha iyi olmaz mı ?
Gezmeye pek uygun değil ve abartı eklediğin elbise.

bir gündüz buluşması için çok ama çok abartılı bence. daha sade bir elbise tercih etseniz? ya da pantolon tişört filan? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…