Fikriniz benim için önemli LÜTFEN YARDIM

Biraz abartı değil mi? Yolculuk bu sonuçta acil bir yere yetişmeyecekseniz spor giyinmek daha rahat olur.Bu elbisenizi de yanınıza alın giymek isterseniz indikten sonra giyersiniz.

şuna benzer bir elbise düşünmez misiniz? yani bunun gibi sade rahat ama şık bir kıyafet daha uygun olur gibi geldi bana.

fotoğrafını koyduğunuz elbise yanınızda taşıyıp yemekte giymek için bile uygun değil. onu ancak düğünde giymek uygun olur. yemekte bütün gözler üzerinize çevrilir bence onu sakın giymeyin,naçizane tavsiyem.bu fotoğraftaki elbise modeli gibi olmayabilir ama sadelik açısından buna benzer şeyler daha iyi diye düşünüyorum.ben olsam öyle yapardım.

bu arada fotoğrafını koyduğum elbise Mango'dan :)

Canım kesinlikle çok abartı. Yemeğe de gidecekseniz kumaş pamtolon ve kilo dolayısıyla şık bir tunik kombini yapabilirsin. Açmasana sırtını falan madem kiloyu dert ediyorsun. Yani ben açınca rahat etmiyorum o bakımdan dedim yanlış anlama sakın :)

bizde yarın beş çayına roma'ya gidicez

kusura bakma belki iş dolayısıyla filan gidiyosundur ama söylemeden duramadım :)

Canım sen romaya böyle bir elbiseyle gidebilirsin. Romalılar parlak kumaşları severler. Bak Sezar hep öyle giyiniyor.

Yazan: Galyalı Mantar

bence de olmaz...akşam yemeği için de olmaz o göğüs dekoltesi inanılmaz fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…