bugün arkadaşım aradı.eşiyle ilgili bir mevzuda canı çok sıkkındı.benden yorum almak istedi.ben de kendimce yorumladım.sonrada dur kadınlar kulübünde bir sorayım sana iletirim dedim.sizden fikir almak istiyorum.şöyle bir olay yaşamış:
arkadaşımın yaşadığı yer küçük bir yer herkes herkesi tanıyor.eşinin durumu iyi.orda şirketi falan var.arkadaşım oraya yeni bir mağaza açılmış.orda tulum falan bakmış beğenmemiş çıkmış.mağazada da 16-17 yaşında bir kız çalışıyormuş.mağazaya bir ay sonra gitmiş yanında da bir komşusu varmış.mağazada çalışan kız demişki abla sen geçen tuluma baktın ama eşin dün arkadaşıyla geldi seninle de telefonda konuştular galiba sana pantolon aldılar.arkadaşım şok olmuş yoo bana almadı ama falan demiş.kız da gaf yaptım galiba deyip gülmüş.yanında komşu olunca da kıza iyice soramamış.sonra komşu gidince eşini aramış sen o pantolonu kime aldın demiş.eşi de arkadaşının ismi ali olsun,ali kız arkadaşına aldı yine ben ödedim demiş.(bu arada bu arkadaşının aldıklarını genelde eşi ödüyormuş.iş yerindeki çalışanı bu kişi ve birşeyler alırken eşi ödüyor maaşından kesiyormuş)arkadaşım da o zaman niye senin telinden aradınız bağırmış çağırmış.sonra ertesi gün mağazaya gitmiş kıza iyice sormuş bu sefer kız tırsmış heralde.ben emin de değilim gibi laflar etmiş.bu sefer aliyi aramış arkadaşım.tama yarın buluşalım hep beraber demiş.arkadaşım gitmiş aliyle kız arkadaşı oturuyor.tabi kız arkadaşını daha önce görmemiş arkadaşım belki de ayarladıkları bir kız diyor.yanlarına gitmiş.kız bağırmaya başlamış.neden inanmıyorsunuz bizi buralara getirtiyorsunuz ali bana bir pantolon aldı suç mu oldu falan demiş.arkadaşımın eşi de baya sinirlendiği için fazla da uzatamamış.şimdi şüphe içinde acaba kandırıldımmı diyor.mağazadaki kız niye emin olmasa bana böyle birşey desinki diyor.siz ne düşünüyorsunuz ve öğrenmek için ne yapabilir.
bugün arkadaşım aradı.eşiyle ilgili bir mevzuda canı çok sıkkındı.benden yorum almak istedi.ben de kendimce yorumladım.sonrada dur kadınlar kulübünde bir sorayım sana iletirim dedim.sizden fikir almak istiyorum.şöyle bir olay yaşamış:
arkadaşımın yaşadığı yer küçük bir yer herkes herkesi tanıyor.eşinin durumu iyi.orda şirketi falan var.arkadaşım oraya yeni bir mağaza açılmış.orda tulum falan bakmış beğenmemiş çıkmış.mağazada da 16-17 yaşında bir kız çalışıyormuş.mağazaya bir ay sonra gitmiş yanında da bir komşusu varmış.mağazada çalışan kız demişki abla sen geçen tuluma baktın ama eşin dün arkadaşıyla geldi seninle de telefonda konuştular galiba sana pantolon aldılar.arkadaşım şok olmuş yoo bana almadı ama falan demiş.kız da gaf yaptım galiba deyip gülmüş.yanında komşu olunca da kıza iyice soramamış.sonra komşu gidince eşini aramış sen o pantolonu kime aldın demiş.eşi de arkadaşının ismi ali olsun,ali kız arkadaşına aldı yine ben ödedim demiş.(bu arada bu arkadaşının aldıklarını genelde eşi ödüyormuş.iş yerindeki çalışanı bu kişi ve birşeyler alırken eşi ödüyor maaşından kesiyormuş)arkadaşım da o zaman niye senin telinden aradınız bağırmış çağırmış.sonra ertesi gün mağazaya gitmiş kıza iyice sormuş bu sefer kız tırsmış heralde.ben emin de değilim gibi laflar etmiş.bu sefer aliyi aramış arkadaşım.tama yarın buluşalım hep beraber demiş.arkadaşım gitmiş aliyle kız arkadaşı oturuyor.tabi kız arkadaşını daha önce görmemiş arkadaşım belki de ayarladıkları bir kız diyor.yanlarına gitmiş.kız bağırmaya başlamış.neden inanmıyorsunuz bizi buralara getirtiyorsunuz ali bana bir pantolon aldı suç mu oldu falan demiş.arkadaşımın eşi de baya sinirlendiği için fazla da uzatamamış.şimdi şüphe içinde acaba kandırıldımmı diyor.mağazadaki kız niye emin olmasa bana böyle birşey desinki diyor.siz ne düşünüyorsunuz ve öğrenmek için ne yapabilir.
Satılan pantolon kaç bedenmiş.. Kız ortalama kaç bedendi ona bakardım ben önce..
Birde önceden öğrenirdim aldıkları pantolonu kıza tek başına sorardım hangi renk nasıl bişi diye..
Erkekler pek bu ayrıntılara dikkat etmez şansımı denerdim..
Ben Ayşe'nin erkek arkadaşına hediye pantolon alacaksam niye Ayşe değil de ben konuşayım erkek arkadaşıyla? Telefonda kim konuştu emin olunmalı.
Hepsini geçtimde, o zilli niye bağırıyormuş kadına?
Sen buraya yüzleşmeye mi geldin, bana akıl vermeye mi? güven konusunda ders vermeye mi? deseymiş kadın..
kıza bak ya, bacak kadar boyuyla, koskoca kadına hayat dersi veriyor!
Hadi kalkın hepiniz defolun, gözüm görmesin sizi, hade yallah yallah, deseymiş ya kadın !!!
ne o suçu bastırmak için yapılan üste çıkma çabası gibi bağırıp sinirlenmeler..
Anlamak içinse, sinsice pusuya yatsın arkadaşınız, varsa bi durum, illaki başka açık verecektir eşi, helede karısının şüphe duymadığına emin olursa, rahatlar ve tedbir seviyesi düşer
ben inanmadim , bir patron iscisiyle niye magza magza dolasip onun sevgilisine pantolon alsin??birde telde konussun?? ali paravan olarak kullaniliyor
sanki cok hayat memat meseleside patron pantolon almaya gidicek.benim bildigim patronlar maasini alinca ne istiyorsan git al sevgiline der , yada en fazla al su parayi git ne aliyorsan al der. sanki ali patron , asil patronda isci alinin pesinde dolaniyo , isi gücü yok mu
kizda iyimis he , hem sevgilisine pantolon aldiriyo hemde bi ise kendin beceremiyon diye aliye bagiriyo
ya birakin , kim inanir bu palavralara, hepte ben degil arkadasimin yalanini söylüyor bu erkekler, ufuklarini genisletip yeni yalanlar bulsunlar, yemiyoruz artik bu yalani
takip etsin kocasini
Kafam karıştı; bir ay önce pantolon bakıyor, bir ay sonra kız pantolon baktığını hatırlayıp geçenlerde kelimesini kurup eşinin dünkü durumundan söz ediyor ?
....
Herkesin herkesi tanıdığı öyle bir yerde zaten eşi birşeyler yapıyorsa ortaya çıkar yakında.
Bu kadar çok göz önünde kurcalamamalı arkadaşınız, yoksa birşey ilişki zarar görüyor, varsa ispatlayamadığı için daha kötü oluyor. Biraz uzaktan izlemeli.
Benim aklıma takılan, kızın bağırıp çağırması. Neredeyse hiçbir kadın şüpheli olan bir kadına asla öyle bağırmaz, açıklama yapmak için uğraşırdı.
Suçlu mu ki öyle agresif davranmış ?
Neden parasını vermiyor, magaza magaza pantolon bakıyor. Bedenini,zevkini nasıl biliyormuş peki ?
Bu kadar çok kurcalanamaz ama madem o kızı ve Ali'yi çağıracak kadar sorun olduysa,
Acaba o Ali ile sevgilisininin sevgili olduğuna dair fotoğraflar var mı eski tarihlere ait?
Aldıkları pantolonun bedenini öğrensin birde.
O gün o saat telefonda kimle konuştuğunu dökümlerde görür bakarsa eğer madem konuşmuş bir kadınla.
Eşler arasında gizliliğin kötü yanları. Ölür müsün sanki arkadaşına pantolon aldığını sohbet esnasında anlatsan !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?