fikriniz nedir bu konuda

bu kadınların şüphelenince direkt konuyu kabak gibi sormaları çok mantıksız azcık pusuya yatıp iz bulmaları gerekirken meraklarına yeniliyorlar

adamlarda ne kadar ipucu varsa bir güzel topluyor artık kadın arasında bulsun aldatıldı mı aldatılmadı mı...

bir patron çalışanının sevgilisine neden pantolon alsın niye onunla beraber mağazaya gitsin sözde yüzleşmek için gelen kız ne haklşa arkadaşına bağırıyor bana hiç normal gelmedi bu durum ama yine de arkadaşın sakinliğini korusun inanmış gibi yapsın ama kocasını kontrol etsin gözlemlesin eğer aldatma varsa emin ol er yada geç ortaya çıkar

ben de bunu söyledim.böyle birşey varsa nasıl olsa ortaya çıkacak.

Aklıma şu noktalar takıldı
1-Bu iki adam madem iyi arkadaş o halde sevgilisi hakkında sürekli konuşması lazım bu hanımı eşiyle di mi?
Pantolonu bile beraber aldıklarında göre..O halde eşi ya karısına hiç arkadaşının sevgilisinden bahsetme di mi
Arkadaşın adı ahmet diyelim işte ahmetin de kızarkadaşı var falan diye ..mümkün değil pek

2-Hadi diyelim bahsetmedi yeni bir ilişki daha hangi erkek sevgilisine başkasının kartından hediye aldığının ortaya
çıkmasını ister.Hele cicim aylarında.Arkadaşınız çok baskı yaptıysa illa karşılıklı konuşacağım falan diye ısrarlara dayanılmamış
olabilir ama erkekler birbirlerini bir kadını önünde zor durumda bırakmaktan çok çekinir.
Bunun yerine karısına bağırıp çağırmalıydı sen bana inanmıyor musun,ben nasıl derim getir sevgilini de bana hediye aldı dedirt diye gibi..

3-Aranızda henüz yeni sevgiliyken hediye olarak pantolon almışlığı olan var mı? Erkeklerin aklına hediye dendi mi iki şey gelir
parfüm,mücevher..Bence o tamamen sipariş edilmişti.Telefonla da teyit ediliyordu.

Son söz yanlış olabilir ama hislerim şunu söylüyor; o pantolon o yüzleşilen bayana alınmıştı ama yüzleşilen bayan maalesef
arkadaşın sevgilisi değildi..Kalan seçenek??? umarım yanılırım ama o noktadan gitmeli arkadaşınız.
Kızla samimi olmaya çalışabilir veya boşverebilir..

yok valla bana hiç hediye olarak pantolon alınmadı ne yeniyken ne de eski sevgiliyken :)

pantolonlarımı hep kendim aldım :)
tek taşımı kendim taktım gibi
nasıl aldırıyorlar anlmadım
acaba altınmı ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…