Fikrinize gerçekten ihtiyacım var

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
18
29
Merhaba hanımlar. Konularım okuyanlar ne gibi bir piskoLojik şiddete maruz kaldığımız bilir çocuğum ve benim. Ben de yeni bir sayfa açtım ve bir markette Reyon gorevlisis olarak çalışmaya başladım . Çok kafam dağılıyor ve cok mutluyum . Şuanda annem bakıyor ama izinli olduğu için. Çalışacak oda yakında. Çocuğum 2 yaşında psikolojisi kavgada gurultu den çok etkilendi çok Asabi bir cocuk. Hayırlı olacağını dusunerekten kreşe vereceğim . Bir kreşle anlaştım ama vicdanım ne bileyim rahat değil hep acaba korkusu var. Sizce yaşı çok mu küçük . Yoksa psikolojisi daha da mı bozulur diyor bir tarafım . Siz ne diyorsunuz gerçekten bilgili hanımların fikrine ihtiyacım var. Şimdiden tesekkurler

Başka bir seçeneğiniz var mı? 2 yaş kreş için bana da erken geliyor ama şartlar bunu gerektiriyorsa yapacak birşey yok... allah pişman etmesin inşallah... hayırlısı olsun...

Başka çocuklarla kaynaşması paylaşmayı öğrenmesi daha iyi olacaktır Eminim disiplin altında. Allah muaffak etsin yolunuz zor.
Teşekkür ederim ama kreş iyi olacaktır değil mi hemde birikim yaparım burada kreş fiyati uygun en kral kreş 700 lira . Her ay bir çeyrek yapsam yeter bana

Başka bir seçeneğiniz var mı? 2 yaş kreş için bana da erken geliyor ama şartlar bunu gerektiriyorsa yapacak birşey yok... allah pişman etmesin inşallah... hayırlısı olsun...
Teşkkur ederim maalesef yok. Ancak Çalışmayacağım ama o zamanda bunalımdan cikamayacagiz

Teşekkür ederim ama kreş iyi olacaktır değil mi hemde birikim yaparım burada kreş fiyati uygun en kral kreş 700 lira . Her ay bir çeyrek yapsam yeter bana
Çalışan anneler en iyi ihtimalle 2 yaşında veriyor kreşe, gayette iyi büyüyorlar.
Tabi yanında olmanız çok daha iyi olurdu ama o bunalımla çocuğa ne kadar verimli olabilirdiniz ki.
İyi bi karar vermişsiniz ilk zamanlar zorlanır ama alışır.

Çalışan anneler en iyi ihtimalle 2 yaşında veriyor kreşe, gayette iyi büyüyorlar.
Tabi yanında olmanız çok daha iyi olurdu ama o bunalımla çocuğa ne kadar verimli olabilirdiniz ki.
İyi bi karar vermişsiniz ilk zamanlar zorlanır ama alışır.
Birbirimizi çok kiriyoruz önüne geleni dovuyor gerçekten o derece . Eğer şimdi vermezsem biraz büyüdüğnde hiç önüne geçemem diyorum ve hiç bir yer kabul etmez

Birbirimizi çok kiriyoruz önüne geleni dovuyor gerçekten o derece . Eğer şimdi vermezsem biraz büyüdüğnde hiç önüne geçemem diyorum ve hiç bir yer kabul etmez
Aynen iyi düşünmüşsünüz. Birde orda böyle çocuklarla çok karşılaşıyorlardır yol yordam bilirler. Ama güvenli iyi biryer mi araştırdınız mı?

Aynen iyi düşünmüşsünüz. Birde orda böyle çocuklarla çok karşılaşıyorlardır yol yordam bilirler. Ama güvenli iyi biryer mi araştırdınız mı?
Evet kastamonu da oturuyorunbzaten toplasan iz 10 kreş anca var zamanında staj yapmıştım sahibi sürekli öğretmenleri kamera ile izliyordu çok dsiplinliydi

Şartlarınız evde bakmaya uygun değilse verin bence, hem alışmış da olur. Belli şeyleri öğrenir, belki ona da ortam değişikliği daha iyi gelir, sorunlu bir ortamdaymış zaten bunalmıştır.

Şartlarınız evde bakmaya uygun değilse verin bence, hem alışmış da olur. Belli şeyleri öğrenir, belki ona da ortam değişikliği daha iyi gelir, sorunlu bir ortamdaymış zaten bunalmıştır.
Hemde nasıl kendini internetteki çizgi filme televizyona verdi bütün gün yaptığı tek sey

Hemde nasıl kendini internetteki çizgi filme televizyona verdi bütün gün yaptığı tek sey

Bence verin kreşe, daha iyi olur gibime geldi. Birkaç gün zorlanır, triplenir de siz düzgünce onu karşınıza alın "Sana istediklerini alabilmemiz için benim para kazanmam lazım, para kazanmak için de işe gitmem lazım" diye açıklayın. Böyle böyle alışacaktır o da, her an annesi yanında olamaz zaten ona yapışık gezemez.

Bence verin kreşe, daha iyi olur gibime geldi. Birkaç gün zorlanır, triplenir de siz düzgünce onu karşınıza alın "Sana istediklerini alabilmemiz için benim para kazanmam lazım, para kazanmak için de işe gitmem lazım" diye açıklayın. Böyle böyle alışacaktır o da, her an annesi yanında olamaz zaten ona yapışık gezemez.
Bana çok bağımlı bir çocuk değil inş alışır eğer alışmaz ise işe giremem ve lanet kaynanamin triplerini çekmeye devam ederim

Bana çok bağımlı bir çocuk değil inş alışır eğer alışmaz ise işe giremem ve lanet kaynanamin triplerini çekmeye devam ederim

Alışır annesi, sen güzelce anlatırsan ona durumu anlar. Birkaç gün zorlar seni en fazla, pes etme. Çocuklar tahmininizden daha akıllıdır. :)

Gerçekten mi nereye baş vura bilirim
İkametkahınızın bağlı olduğu okula gelir belgenizle başvuru yapıyorsunuz. Orda göndereceğiniz okulu seçiyorsunuz. Bu konuda size müdür yardımcı oluyor. Sonra çıkıp çıkmadığını internetten kontrol ediyorsunuz. Ağustosta başlıyor başvurular. İnternetten araştırın. Birde teşvik veren okul olması lazım!

Back
X