- 23 Ağustos 2012
- 51.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.962
- 898
- Konu Sahibi Uzgun melek37
Bence açılır çocuk
Yaşıtlarıyla oynar ohhh ne güzel habası değişir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben özel kreşe vereceğim 2 yaş olduğu için devlet anaokullari kabul etmiyorİkametkahınızın bağlı olduğu okula gelir belgenizle başvuru yapıyorsunuz. Orda göndereceğiniz okulu seçiyorsunuz. Bu konuda size müdür yardımcı oluyor. Sonra çıkıp çıkmadığını internetten kontrol ediyorsunuz. Ağustosta başlıyor başvurular. İnternetten araştırın. Birde teşvik veren okul olması lazım!
Ne güzel konustunuz içim rahatladıBence açılır çocuk
Tamam özel kreşe vericeksiniz. Ama devlete başvuru yapıyorsunuz, teşvik nafakası için.Ama ben özel kreşe vereceğim 2 yaş olduğu için devlet anaokullari kabul etmiyor
Ne güzel konustunuz içim rahatladı
Çok tesekkur ederim içimi rahatlattinizTebdili mekanda ferahlık vardır derler
2 yaş normal bence kreş için
Çok saol canım allah razolsunKreşe vermekle kendin de çalısmaya başlamakla en doğrusunu yapmışsın evladın için Endişe etme kreş onun için en doğru seçim olmuş sevgini esirgeme üzerinden bundan sonra da hersey gönlünce olsun
kastamonudaki kreşler hakkında bilg verebilir misiniz? 2,5 yaşında kızım var yeni taşınıcazEvet kastamonu da oturuyorunbzaten toplasan iz 10 kreş anca var zamanında staj yapmıştım sahibi sürekli öğretmenleri kamera ile izliyordu çok dsiplinliydi
Sigortali calisanlara veriyorlar ayda 1000 tl siz degil direkt onlar krese odeme yapiyor ama daha cok calisani olan marketler var ya su meshur her ilde olan 3 büyük zincir.onlarin elemanlari aliyor genelde is yerinden belge aliniyor.Gerçekten mi nereye baş vura bilirim
Merhaba hanımlar. Konularım okuyanlar ne gibi bir piskoLojik şiddete maruz kaldığımız bilir çocuğum ve benim. Ben de yeni bir sayfa açtım ve bir markette Reyon gorevlisis olarak çalışmaya başladım . Çok kafam dağılıyor ve cok mutluyum . Şuanda annem bakıyor ama izinli olduğu için. Çalışacak oda yakında. Çocuğum 2 yaşında psikolojisi kavgada gurultu den çok etkilendi çok Asabi bir cocuk. Hayırlı olacağını dusunerekten kreşe vereceğim . Bir kreşle anlaştım ama vicdanım ne bileyim rahat değil hep acaba korkusu var. Sizce yaşı çok mu küçük . Yoksa psikolojisi daha da mı bozulur diyor bir tarafım . Siz ne diyorsunuz gerçekten bilgili hanımların fikrine ihtiyacım var. Şimdiden tesekkurler