Ya sen şaka mı yapıyon?Kütük de anne baba olması değil resmen evlatlık alınması önemli. Çapraz karmaşa nedir? Malum ülkemizde çocuğu olmuyor diye gayri resmi evlat edinen çok. Kimisi akrabadan kimisi farklı yollarla.
A önce bir üyeyle atıştım.resmi olarak evlat edinme islemi yapildiysa siz tek varislerisiniz
halaniza da mok yemek duser afedersiniz
bugun burda ikinci miras konusu
ne cig insanlar var yahu evlerdeb irak
Ya canım sen nerde yaşıyorun valla bilemedim :)) ama burda işler böyle arada bi müge anlı izlemeni tavsiye ederim şaka gibi ama gerçek. İnsanlar halalarına teyzelerine çocuğu olmadığı için veriliyor. Ve o memurlar nugusa kaydederken dna testi falan mı yapıyor sanıyorsun. Gerçek hayat çok farklı.Ya sen şaka mı yapıyon?
Kütüğü kafasına göre mi yazıyor sanıyon memurlar?
Valla ülkenin çoğundan uzak yaşıyorum yazdığın gibiyse.
Akrabadan çocuk almayı duymadım. Taşıyıcı anneyi taşlayan toplumda, bu saçma geldi
maalesef cok yogun bizim ulkemizde buA önce bir üyeyle atıştım.
Nasıl olmaz resmî işlem. Sonuçta kütüğü babasına değil mi? Bildiğimi babamlar bilmiyor demiş. Yurttan alınma gibi organik bağ olmayan, evlat edinme hikayesi düşündüm, inandım.
Başka türlüsüne ihtimal dahi vermiyorum.
Olabilir mi öyle saçma şey?
Sperm bankası, taşıyıcı anne sevmeyen toplum bu,
Akrabadan nasıl çocuk alır, verir?
Bulantı ya
Hayır yamaalesef cok yogun bizim ulkemizde bu
halanin cocugu yok , kardesinden istiyor dogur da bana ver diye millet de dogurup veriyor
saka gibi , mide bulandirici ama maalesef bizim toplumumuzda cok var
sonra gidip evde dogurdum deyip kendi cocuklariymis gibi nufus kagidi cikariyorlar
bence de igrenc ama yapiyorlar iste , anlamak mumkum degil
Ya çok can sıkıcı, vallahi tv dizisi gibiYa canım sen nerde yaşıyorun valla bilemedim :)) ama burda işler böyle arada bi müge anlı izlemeni tavsiye ederim şaka gibi ama gerçek. İnsanlar halalarına teyzelerine çocuğu olmadığı için veriliyor. Ve o memurlar nugusa kaydederken dna testi falan mı yapıyor sanıyorsun. Gerçek hayat çok farklı.
Bende o akrabaya "hediye" edilen çocuklardan biriyim. Halama verilmişim. Annem de üstelik beni hastanede doğurmuş. O zamanlar kayıt kuyut tutmuyorlar mıymış, bu çocuk noldu nerde diye soran olmamış. Çok kötü çok zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Çocuk esirgemeye verselerdi bundan iyiydi.maalesef cok yogun bizim ulkemizde bu
halanin cocugu yok , kardesinden istiyor dogur da bana ver diye millet de dogurup veriyor
saka gibi , mide bulandirici ama maalesef bizim toplumumuzda cok var
sonra gidip evde dogurdum deyip kendi cocuklariymis gibi nufus kagidi cikariyorlar
bence de igrenc ama yapiyorlar iste , anlamak mumkum degil
Allah onlara akıl fikir versin.başkasına verilmek için çocuk mu yapılır?halanızdada suç var o ne diye istiyor başkasının çocuğunu.üzüldüm sizin için inşallah diğer konularda mutlusunuzdur.Bende o akrabaya "hediye" edilen çocuklardan biriyim. Halama verilmişim. Annem de üstelik beni hastanede doğurmuş. O zamanlar kayıt kuyut tutmuyorlar mıymış, bu çocuk noldu nerde diye soran olmamış. Çok kötü çok zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Çocuk esirgemeye verselerdi bundan iyiydi.
Evet haklısın halama da kızgınım. Evlatlık alan annem (halam) 12 sene önce vefat etti, Evlatlık alan babam da geçen sene vefat etti. Allah razı olsun beni büyüttüler sahip çıkmaya çalıştılar. Ama burda düşünülen asla ve asla ben olmadım, kimsesiz bir çocuk olsam neyse, desem ki kimsesiz bir çocuk almışlar büyütmüşler sevap işlemişler. Bir taraf yaşlılığını hastalığını düşünmüş, diğer taraf da fazladan olan bir çocuktan kurtulmak istemiş. Ben her iki tarafa da kızgınım. Evlatlık alan aileme kızgınlığımı hiç belli etmedim, çünkü onlara minnet duyuyordum beni büyüttükleri için. Bende Evlat olarak beklentilerini yerine getirdim, herşeyleriyle ilgilendim, hastalıklarında son anlarına kadar yanlarında oldum. Ama en çok öz aileme kızgınım. Biri geldi istedi diye çocuğunu vermek nedir. Kim birinin çocuğunu zorla alabilir? Demek ki çocuk onlar için o kadar değersiz bir şey ki, ekmek su gibi dağıtıyorlar. Zaten onlarla görüşmüyorum artık. Beni seven bir eşim, bir de ona baktığımda herşeyi unuttuğum bir kızım var, onlar yeter bana.Allah onlara akıl fikir versin.başkasına verilmek için çocuk mu yapılır?halanızdada suç var o ne diye istiyor başkasının çocuğunu.üzüldüm sizin için inşallah diğer konularda mutlusunuzdur.
Çok üzüldüm nasıl yani ya... Töbe... Peki gerçek annenizin başka çocuğu var mı nasıl verebilmiş sizin yüzünüze nasıl bakabiliyor... Bir yaşıma daha girdim nasıl yani ya ...Bende o akrabaya "hediye" edilen çocuklardan biriyim. Halama verilmişim. Annem de üstelik beni hastanede doğurmuş. O zamanlar kayıt kuyut tutmuyorlar mıymış, bu çocuk noldu nerde diye soran olmamış. Çok kötü çok zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Çocuk esirgemeye verselerdi bundan iyiydi.
İnsan inanmakta güçlük çekiyor, ama malesef böyle şeyler gerçek, ve o zamanlar çok yaygınmış. Benim normal bir hayatım vardı, öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı, bir filmde gibi hissettim kendimi. Öz annemin bir kızı bir oğlu daha var, ben en küçüğüm, ona göre çocuk kontenjanı dolmuş ben fazla gelmişim. Beni evlatlık almak istemeseler, beni aldırmak istemiş. Bende bilmiyorum daha nasıl benim yüzüme bakabiliyorlar. Annelik babalık etmemişler, bir emek sarf etmemişler ama benden onlara da evlatlık etmemi bekliyorlar. Yüzsüzlük ve bencillik bu başka bir şey değil.Çok üzüldüm nasıl yani ya... Töbe... Peki gerçek annenizin başka çocuğu var mı nasıl verebilmiş sizin yüzünüze nasıl bakabiliyor... Bir yaşıma daha girdim nasıl yani ya ...
Haklisiniz ne denir kiBende o akrabaya "hediye" edilen çocuklardan biriyim. Halama verilmişim. Annem de üstelik beni hastanede doğurmuş. O zamanlar kayıt kuyut tutmuyorlar mıymış, bu çocuk noldu nerde diye soran olmamış. Çok kötü çok zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Çocuk esirgemeye verselerdi bundan iyiydi.
Anladığım kadarı ile sizi alan anne ve babanız size güzel bakıp büyütmüş... Hayat çok tuhaf , ağzım açık kaldı bir şey diyemiyorum. Umarım mutlu bir yaşantınız vardır.İnsan inanmakta güçlük çekiyor, ama malesef böyle şeyler gerçek, ve o zamanlar çok yaygınmış. Benim normal bir hayatım vardı, öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı, bir filmde gibi hissettim kendimi. Öz annemin bir kızı bir oğlu daha var, ben en küçüğüm, ona göre çocuk kontenjanı dolmuş ben fazla gelmişim. Beni evlatlık almak istemeseler, beni aldırmak istemiş. Bende bilmiyorum daha nasıl benim yüzüme bakabiliyorlar. Annelik babalık etmemişler, bir emek sarf etmemişler ama benden onlara da evlatlık etmemi bekliyorlar. Yüzsüzlük ve bencillik bu başka bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?