- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Çalışırken kpss çalışabilir miyimki? Branşım zor birsürü dersten sorumluyumpart time is ondan sonrasi gelir
Çalışırken kpss çalışabilir miyimki? Branşım zor birsürü dersten sorumluyum
Işte faturaya ek alınca faturamı nasıl ödeyeceğim kidersaneye yazılın oncelikle telefonunuz da idare edemeyecek gibiyse faturanıza ek alın uygun fiyatlılardan ama
Günde 4 5 saat çalışıyorum. O da oyalana oyalana sürüyor.günde kac saat ders calisiyorsun?
o zaman 2 aycık bir yerde çalışın asgari ücretle sorunlarınız çözülürIşte faturaya ek alınca faturamı nasıl ödeyeceğim kiBabama bana telefon al diyemem. Onun da telefonu yok elinde tuşlu telefon var. O da genç adam
Ücretli öğretmenlik yapsam peki?o zaman 2 aycık bir yerde çalışın asgari ücretle sorunlarınız çözülür
Günde 4 5 saat çalışıyorum. O da oyalana oyalana sürüyor.
Merhaba. ÖğretmenimNe mezunusunuz?
İnsan ne kadar yoğun olursa o kadar düzenli oluyor hayatı. Üniversitede en iyi notları dershanede part-time çalışırken almıştım. vakit çok olunca insan daha bir tembellesiyor. Bende öyle oluyordu en azından.Çalışırken kpss çalışabilir miyimki? Branşım zor birsürü dersten sorumluyum
Evet bu çok doğru. Mezun oldum aslında şu an boşum ama sürekli yatasım geliyorİnsan ne kadar yoğun olursa o kadar düzenli oluyor hayatı. Üniversitede en iyi notları dershanede part-time çalışırken almıştım. vakit çok olunca insan daha bir tembellesiyor. Bende öyle oluyordu en azından.
Gir bir işe, cafede garsonluk olur, markette kasiyerlik olur, mağazalarda satış danışmanlığı olur. Böyle çok iş var. Mutlaka bulursun. Yarım gün çalış, yarım gün dersaneye git. Hem para kazanırsan motivasyonun artar.Evet bu çok doğru. Mezun oldum aslında şu an boşum ama sürekli yatasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?