fikrinize ihtiyacım var

derdimvar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
5
1
1
36
Anneniz sosyal medya uzerinden mesajlasarak tlf no verip fotolar atarak ve mustehcen konusmalarla babanizi aldatiyorsa ve bunu yakalayip uyardiginiz halde devam ediyorsa ne yapardiniz ? kardesinize yada babaniza bu durumu acarmiydiniz ? ben bu durumdayim uzerimde oyle agir bir yük ki cok caresizim babam bunu hic haketmiyor

Anneniz sosyal medya uzerinden mesajlasarak tlf no verip fotolar atarak ve mustehcen konusmalarla babanizi aldatiyorsa ve bunu yakalayip uyardiginiz halde devam ediyorsa ne yapardiniz ? kardesinize yada babaniza bu durumu acarmiydiniz ? ben bu durumdayim uzerimde oyle agir bir yük ki cok caresizim babam bunu hic haketmiyor
Babanızın bu konuda hiçbir suçu olmadığını düşünüyorsanız anneniz sizlere ve babanıza ihabet ediyor demektir ben olsam böyle anne olmaz olsun derim ve herşeyi ortaya çıkarırım tabi böyle konuşmak kolay biliyorum ama bu iğrenç bi durum siz aldatılsanız en yakınınızın size bilipte söylememesini tercih edermisiniz böyle düşünün

Derhal evi terk edip boşanma işlemlerini başlatmasını isterim. Kabul etmezse söylerim.

Bir evlat için ağır bir yük. Annemi uyarır ve sürekli kontrol altında tutardım sanırım. Sözü geçen anneanne yada teyze varsa durumu paylaşır yardım isterdim. Babamı sevmiyorsa boşanmaları yönünde telkinler verirdim.

burada okumaya o kadr alışmışım ki adam karısını aldatıyo vs diye acaba doğru mu okudum diye 2 defa okudum . .
Sessiz kalmazdım. . .

Düşünmesi bile çok zor ama bence karışılmaması gereken bir konu. Babanız bunu sakin karşılamaz en iyi ihtimalle anneniz bütün çevrenize rezil olur bunu kaldırabilir misiniz? Ne annenizle ne babanızla aranız asla aynı olmaz ayrıca. Babanız öğrenirse onun yanında ona destek olursunuz şu an ortalığı ateşe vermenin anlamı yok.

Resimleri mesajlari delil olarak kendi telefonuna çek. Sonra da annene eğer numarayi kirip o resimleri hemen şimdi silmezsen akşam yemeğinde menude bu goruntuler olacak. Tüm akrabalara uçkurun yuzunden rezil olacaksin de. Ve hemen yapmasini iste ve yapmazsa gerçekten de soyle. Tabi namus cinayetleri o kadar çok ki insan korkuyor ama ya korkup vazgeçicek ya da olacaklari goze alicak.

Önce annemle kesin bir dille konuşurdum biraz beklerdim normale döndü mü diye yine aynı hataları yapmaya devam ederse bir aile büyüğüne bu durumu anlatırdım ama güvenilir birine , direk babanıza söylemeyin Allah korusun elinden bir kaza çıkar, siz aile büyüğü ile annenizi uyarmaya çalışın yinede olmazsa kontrollü bir şekilde babanıza aile büyüğü ile söylersiniz, boşanırlar başkada ne denir bilmiyorum

Ne olursa olsun babamın aldatılmasına izin vermez, söylerdim.
Gerisi onlara kalmış.

Cok kötü bir durum. Ama anneniz sizin bundan haberdar oldugunuzu bildigi halde piskin piskin devam ediyorsa, bütün gemileri yakmis demektir.
Belkide yakinda anneniz babanizi terk edip o adama kacar.
Kisa bir müddet bekleyin, eger ikisini ayni anda idare etmeye devam ederse, babaniza süphelerinizden bahsedin.

Düşünmesi bile çok zor ama bence karışılmaması gereken bir konu. Babanız bunu sakin karşılamaz en iyi ihtimalle anneniz bütün çevrenize rezil olur bunu kaldırabilir misiniz? Ne annenizle ne babanızla aranız asla aynı olmaz ayrıca. Babanız öğrenirse onun yanında ona destek olursunuz şu an ortalığı ateşe vermenin anlamı yok.
babamin bunu ogrenme gibi durumu olamaz.. annem ev hanimi babam okulda hademe olarak calisiyor ve babamin sosyal medya adina hic bi bilgisi yok..annemin tlfla oynamasi dikkatini cekiyor ama kardesleriyle konustugunu saniyor

Son bir kez annemle konuşurdum kontrol ederdim baktım ki devam ediyor Anneanne veya dedeme söylerdim.. Sonra kontrol etmeye devam ederdim. Baktım ki yine olmuyor boşanma davası açması için baskı yapardım sessiz sedasız babamdan boşanmasını isterdim. Çok zor bir durum gerçekten. Normalde başkası olsa defolup gitsin hiç de uğraşma diyesim geliyor ama. Anneniz olduğu için ne bilim yaa 🙄 ben olsam sanırım hemen ateşe veremezdim ortalığı. Ama gözümü kapatıp babamın kandırılmasını da seyredemezdim 😶

konu sahibinin ilk konusu ama

şu konuya benzetmiştim ama tek çocuk demiş. bu konuda kardeşim var demiş bilemedim.

Keşke kardeşiniz bilmese.
Siz mücadele gücü buluyorsunuz ama belki o atlatamıycak.
Bence bunu belgeleyin ilk iş.
Yani ekran resmi vs b şekilde.
Sonra bunu yaymakla tehdit edin.
Hiç çözüm olmazsa sadece babanıza deyin, kardeş bilmesin.

Back
X