Fikrinize ihtiyacım var

ay masumlaştırmaya çalışmayın şöyle adamları ya, adam bildiğin ne istediğini bilmeyen bir dengesiz.:işsiz: tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa korkan travma sahibi bir minnoştu da sizinle neden başta buluştu değil mi?
Yok ya ne masumlaştıracağım.
Dediginiz gibi gerçekten dengesizlikten başka bir şey değil.
Sözleri ve davranışları hiç tutmuyor.
Ama ben sadece empati kurmaya çalıştım ihtimallerden biri olabilir sadece hepsi bu
Öyle tabi madem korkuyorsun neden buluşmak istiyorsun ne istediğini bilmeyen biri ile olmak zor olurdu hayırlısı buymuş demek istiyorum

Bazen insanları tanıdıkça en başta hissedilen büyülenme hissi pufffff uçup gidiyor. Yanlış anlamayın sizde bir kusur vardır diye söylemiyorum. Tamamen beklentilerle alakalı. Demek ki tanıdıkça olmayacağını düşündü.
Evet belki de öyle oldu
Ama açık iletişim kurmaması hoş değil
Bir şey hissetmedim desin bana uzak durmaya çalışmak nedir açık açık söylesin.
Geçen yıl benimle olmak isteyen biri vardı mesajlaşıyorduk ben yüz yüze görüşmeden hiç umut verici konuşmadım görüştükten sonra onu gördüğümde bir şey hissetmediğimi ilk görüşte hissetmezsem ben de devamı gelmeyeceğini açık açık söyledim hiç umut vermedim bence yapılması gereken bu

Direkt iliskiye baslamamıssınız flört etmeye baslamıssınız birbirinizi tanıma sürecine girmissiniz ilk olarak. Karsı tarafın en ufak bir hareketinden cok anlam cıkarmamak gerekiyor. İnsanoğlu dümdüz varlık değildir çeşit çeşit ruh haline girip, derece derece dönebilir. Dengesizlikle alakası yok.

Disinizin arasına bir sey girer soğur, kafanıza kuc mıcar sogur, sacınız yağlıdır soğur, davranısız açmamıstır sogur, duygu yogunlu zaman icinde ölür sogur. Bunlar karsısında da “ psikolojik sorunlarım var” “aldatıldım istemiyorum” “arkadas kalalım” diyerek gösterebilir.

Hiçbir duygu sonsuza kadar kalıcı değil. Çocukluk hisleride gecici. Aynı duyguları hissetmemistir. Velhasılı, baska asklara alalım sizi.

sarışın mavi gözlü diye reddedilmez değilsin :) Hisleriniz karşılıklı zannetmişsin işte ama adam hoşlanmaktan öteye gitmemiş ki normal. Olabilir böyle şeyler.
Onca yazdıklarım arasında buna mı takıldınız? :)
Çocukluğumuz birbirimize benzediğimiz aklıma geldi çocukluğumuzu gözümde canlandırırken öyle yazmış bulundum
Reddedilmez değilim tabi ki öyle bir şey mi söyledim? Hemcinslerinize bu şekilde davranmayın lütfen

Her hoşlantı ilişkiye dönüşmüyor ki adam da bağlanmak isteyeceği kadar elektrik almamış demek ki yoksa tedbirli olmak istese de engelleyemiyor insan zaten kendini.
Yalnız ikinizin de sarışın olması ne alaka onu anlamadim😂
Bende düşünüyorum konunun sarışın mavi gözlü olmakla ne alakası var acaba

öğretmenim bu arada😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Onca yazdıklarım arasında buna mı takıldınız? :)
Çocukluğumuz birbirimize benzediğimiz aklıma geldi çocukluğumuzu gözümde canlandırırken öyle yazmış bulundum
Reddedilmez değilim tabi ki öyle bir şey mi söyledim? Hemcinslerinize bu şekilde davranmayın lütfen
Genelde sarışın mavi gözlü adamlar esmer kızlarla etkileşime girer
bBence zaten sizinle veya sarışın bı kızla evlenmeyecek, derin bı aşk duymayacak filan

Genelde yani benim gördüğüm
Gönül zittina meylediyor ♥️

Bende sarışın veya rrenkli gözlü adamlara katlanamam
ben sarışın ve renkli gözlüyüm Esmer erkek seviyorum 🤷

Bunu söylemeli mi? Nasıl söylemeli mesela? Seni gördüğümde etkilenmedim dese daha mı şık olur? Sizinle aynı duyguları hissedememiş demek ki. Görüştüğünüzde anlamış olabilir milyonlarca sebebi olabilir hatta. Flört zaten böyle bir şey iki tarafın acaba aramızda bir şey mi olur mu düşüncesini sorguladığı evre. Bunun umut vermek olduğunu düşünmüyorum. Yaşadığınız durum çok normal benim de her gün sabaha kadar mesajlaştığım bir flörtüm vardı, ben yazlıktaydım o ara. 2 aya yakın mesajlaştık neler neler yazıyordu bana. Ben dönünce görüştük ilk ve son görüşmemiz. O elektrik yoktu aramızda, kendi kendime aradığım bu değildi dedim. O da benim gibi düşündü bence birbirimize hiç yazmadık, bitti gitti

her flörtle ilişki yaşamayalım da saçlar öpüldükten sonra kendince uzak davranıp irkidiş kililim moduna girmesi garip. adamın denge ayarlarında sorun var. flört ilişkiye dönmeyecekse başta belli edilir diye düşünüyorum. madem arkadaş kalmak isteyecektin kıza neden yakın davrandın mesela ? kızda ilişki beklentisi apaçık.buluşma sonrası kız sormasa adamın konuşmaya niyeti de yok meseleyi, durduk yere soğuk yapmalara falan başlamış 😒
Yorumunuzu beğendim ve beni anladığınız için teşekkürler
Bir önceki mesajımda da belirtmiştim iyi ki çıktın karşıma iyi ki sana rast geldim ve kaybetmek istemiyorum, bundan sonra devamlı görüşeceğiz gibi şeyler söyledi, bense yaşayıp görelim dedim ben hızlı gidiyorum galiba haklısın ama hislerim yoğun dedi. Demek istediğim hep ileriye dönük konuştu yoksa bir iki sözden umutlanmazdım ki. İlişkinin devamı geleceğini belli eden oydu. yüz yüze görüşünce hislerinin yoğun olmadığını görüp devam etmek istemeyebilir ama istemiyorsan yakın da davranma. Hah durduk yere neden soğuk davranıyorsun ilişki istemediğini söyle veya sana karşı bir şey hissedemedim de soru işaretleri ile bırakma

Benim tavsiyem arkadaş bile kalmamak hatta biri seni yarı yolda bu kadar çabuk bırakıyorsa çocuk gibi arkadaş kalalım diyorsa ben aşkından ölsem bir daha konuşmam hepimiz birşeyler yaşıyoruz birşeylerin arkasına saklanmak ne demek birde eski ilişki kötüleyen insanlara tahammülüm yok benim zaten bı kadın olarak bir kadına bok atan adamlardan hep kaçtım tabi senin kararın bu ama elini bir kere bırakan hep bırakır
Duygusal hislerim olan biri ile arkadaş kalmayı kabul etmedim tabiki.
Hatta devamı gelmeyecekse değil arkadaş benim hiçbir şeyim olmamasını söyledim
O da ya hep ya hiç yani dedi
O günden sonra hicbirimiz yazmadık
Olmayacağını anladım
3 gün konuşmayınca da her yerden sildim.

Yok kimseyi kötülemedi aldattığı için bitti dedi o kadar. kötülemiş olsaydı zaten bende direkt soğurdum ama herhangi bir şey söylemedi

Ve evet aynı yolda yürürmüş gibi yapıp beni yarı yolda bıraktı bu içimi acıtmış olsa da önüme bakacağım.

Direkt iliskiye baslamamıssınız flört etmeye baslamıssınız birbirinizi tanıma sürecine girmissiniz ilk olarak. Karsı tarafın en ufak bir hareketinden cok anlam cıkarmamak gerekiyor. İnsanoğlu dümdüz varlık değildir çeşit çeşit ruh haline girip, derece derece dönebilir. Dengesizlikle alakası yok.

Disinizin arasına bir sey girer soğur, kafanıza kuc mıcar sogur, sacınız yağlıdır soğur, davranısız açmamıstır sogur, duygu yogunlu zaman icinde ölür sogur. Bunlar karsısında da “ psikolojik sorunlarım var” “aldatıldım istemiyorum” “arkadas kalalım” diyerek gösterebilir.

Hiçbir duygu sonsuza kadar kalıcı değil. Çocukluk hisleride gecici. Aynı duyguları hissetmemistir. Velhasılı, baska asklara alalım sizi.
Hahaha
Girmedi dişimin arasına bi şey yaa😅
Dişlerimi fırçalayıp çıktım dişlerim de dümdüz ve beyazdır iyi bakmaya çalışırım yani
Saçlarım da temizdi her gün duş alan biriyim duş almadan evden çıkmam 😅
Ama anladım ne demek istediğinizi :)

Bir de dengesizlikle alakası olabilir çünkü kendi bile öyle biri olduğunu dile getirdi :)

Şarkı sözü var ya istemez de koşmaz at yağmur çamur hikaye.. hepsi bahane bir şey hissetmedi muhtemelen ne yapayım hayırlısı

Bunu söylemeli mi? Nasıl söylemeli mesela? Seni gördüğümde etkilenmedim dese daha mı şık olur? Sizinle aynı duyguları hissedememiş demek ki. Görüştüğünüzde anlamış olabilir milyonlarca sebebi olabilir hatta. Flört zaten böyle bir şey iki tarafın acaba aramızda bir şey mi olur mu düşüncesini sorguladığı evre. Bunun umut vermek olduğunu düşünmüyorum. Yaşadığınız durum çok normal benim de her gün sabaha kadar mesajlaştığım bir flörtüm vardı, ben yazlıktaydım o ara. 2 aya yakın mesajlaştık neler neler yazıyordu bana. Ben dönünce görüştük ilk ve son görüşmemiz. O elektrik yoktu aramızda, kendi kendime aradığım bu değildi dedim. O da benim gibi düşündü bence birbirimize hiç yazmadık, bitti gitti
Evet söylemeli
Ben söylerdim ve söylemişliğim de var biri ile mesajlaşıyorduk yüz yüze görüştük ona karşı bir şey hissetmediğimi ve ilk görüşmede bir şey hissetmezsem ben de devamı gelmeyeceğini söyledim. Bizde elektrik var gibi hissetmiştim yani konuşurken göz göze bile gelemiyorduk konuşurken o gülüyordu ben gülüyordum bana çok güzel bakıyordu ayrılırken görüşürüz dedi görüşürüz dedim sarıldık devamı gelecek sandım ama yanılmışım :) sandığım gibi değilmiş kısmet

Evet söylemeli
Ben söylerdim ve söylemişliğim de var biri ile mesajlaşıyorduk yüz yüze görüştük ona karşı bir şey hissetmediğimi ve ilk görüşmede bir şey hissetmezsem ben de devamı gelmeyeceğini söyledim. Bizde elektrik var gibi hissetmiştim yani konuşurken göz göze bile gelemiyorduk konuşurken o gülüyordu ben gülüyordum bana çok güzel bakıyordu ayrılırken görüşürüz dedi görüşürüz dedim sarıldık devamı gelecek sandım ama yanılmışım :) sandığım gibi değilmiş kısmet

E tamam adam arkadaş olalım demiş işte. Klasik bir benim için olumsuz geçti, elektrik alamadım cümlesi. İlla bunu seni gördüğümde etkilenmedim, yüz yüze gelince elektrik alamadım, hayal ettiğim gibi geçmedi vs şeklinde mi söylemeliydi? Anlamadım gerçekten karşınızdaki insanlar sizin istediğini cümleleri kursun diye mi bekliyorsunuz?

E tamam adam arkadaş olalım demiş işte. Klasik bir benim için olumsuz geçti, elektrik alamadım cümlesi. İlla bunu seni gördüğümde etkilenmedim, yüz yüze gelince elektrik alamadım, hayal ettiğim gibi geçmedi vs şeklinde mi söylemeliydi? Anlamadım gerçekten karşınızdaki insanlar sizin istediğini cümleleri kursun diye mi bekliyorsunuz?
Evet ne ise onu söylemeliydi
Doğrudan belli etmeliydi
Dolaylı olarak arkadaş kalalım denmesi soru işaretleri bırakabiliyor neden arkadaş kalmak istedi ki diye ister istemez düşünüyorsun görüşme iyi geçmişken neden diye sorguluyorsun.
Neyini anlamadınız?

Evet ne ise onu söylemeliydi
Doğrudan belli etmeliydi
Dolaylı olarak arkadaş kalalım denmesi soru işaretleri bırakabiliyor neden arkadaş kalmak istedi ki diye ister istemez düşünüyorsun görüşme iyi geçmişken neden diye sorguluyorsun.
Neyini anlamadınız?

Görüşme onun için iyi geçmemiş demek ki. Siz neyini anlamadınız bunun? Arkadaş kalalım cümlesi de dolaylı bir cümle değil gayet net sevgili olmayalım cümlesi. Tam olarak şu hareketini beğenmedim veya şundan dolayı olsun istemiyorum dese ne değişecek hayatınızda? Sonuç belli neticede

Back
X