Fikrinize ihtiyacım var?

Ayyy be asla kalamam..
Benim kalmamı isteselerdi "Rahat edemem ben başkasının yatağında,banyosunda.." derdim..
Ama siz benim için farketmez derseniz kalın tabiii...

BUpazar ailece yayladaki eve gidicezzzz zaten bende rahat edememm bu biliyorum amaa sadece 1 gün kal bizimle diyorlarrr..Onları kırmakta istemiyorumm ailemede hak verıyorum

Kalmadım, kalmakta istemedim.
Ayrı şehirlerdeydik, annemle beraber görmeye gitmiştik birkere, 2 gün kalmıştık.
O da işte hiç gelmediniz muhabbeti olduğu için.
Yoksa ben tek başıma gitmeyi tercih etmem.
Şimdi bile evliyken, çağırıyorlar, ben kocamdan ayrılamam diyip gitmiyorumkaydirigubbakcemile3
Beraber gidiyoruz.
Gidilir mi, o sana kalmış, isteğe bağlı.

niye bu kadar ısrar ediyor kayınvalideniz anlayamadım CADIARZUalt tarafı 1 gün kalsa ne olur kalmasa ne olur.nedir bu ısrar?

benim arkadaşım bi kaç günlüğüne gitmişti ne geniş aileyse hemen izin vermişlerdi sonra kızı klöe izuara gibi kullanmışlar orda valla yok bulaşık yıka servis yap bilmem ne ee sonuç mu ne o kıza da hiç acımıyorum gerizekalı öyle biri hakediyo bence bunları:dilcikar:

benim arkadaşım bi kaç günlüğüne gitmişti ne geniş aileyse hemen izin vermişlerdi sonra kızı klöe izuara gibi kullanmışlar orda valla yok bulaşık yıka servis yap bilmem ne ee sonuç mu ne o kıza da hiç acımıyorum gerizekalı öyle biri hakediyo bence bunları:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay alemsin..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Konu sahibi madem aynı şehirdesiniz, yayla evi de aynı şehirdeyse günübirlik gidilebilinir..neden kal kal deniyor bende anlamadım..kız üstüne okuyup üflemesinler bi de..CADIARZU

Ben de nişanlıyım.
Kayınvalidem böyle bir teklifte bulunsa, annem kırılsın kırılmasın kesinlikle izin vermezdi.
Babam da aynı şekilde.
Gelip gideriz sık sık ama, yatıya kalmak söz konusu değil.
Ben kendim de kalmak istemezdim zaten :)))

Konu sahibi madem aynı şehirdesiniz, yayla evi de aynı şehirdeyse günübirlik gidilebilinir..neden kal kal deniyor bende anlamadım..kız üstüne okuyup üflemesinler bi de..CADIARZU

ama öyle be canım kolay kolay kızmam arkadaşlarıma yani haketmişti ahh ne fena çirkef vaarya yılannnnnnnn tam bi yılannnnn:1:

CADIARZUherşey olabilir bu kadar ısrar ettiğine göre bi işler çevirecek bi derdi var belli sen gitme arkadaşım boşver izin vermiyolar de kestir at.

Dün gittikkk zaten yayla evineee :) vee kalmadımmm tabikideeeeee ama konu kapanmış gozukmuyor şimdilikkkk

ne gereği var böyle birşeyin
ben kalmazdım, istemezdim ailem de izin vermezdi zaten
kayınvalidenin de bu kadar ısrar etmesi ilginç gerçekten
annenin izin vermemesi normal
ama genelde babalar izin vermez bu tür şeylere

Back
X