Fikrinize ihtiyacım var :))

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Kızlar bu kıyafete nasıl bi saç ve makyaj uygun olur sizce?
(abimin nişanında giycem benimki biraz daha nar çiçeğini andırıyo sanırım.)
Aksesuar olarak sallantılı bi küpe aldım çok uzun olmayan ve zarif ince bi bileklik.
Siyah platform rugan ayakkabı.
ve yine siyah clutch
aksesuar konusunda da fikrinizi alabilirim :)

Sadece eyeliner, bol rimel. Dudakları patlatabilirsiniz kırmızı tonlarında bir rujla.
Ben topuzdan hiç hoşlanmam ama sade,şık bi topuz yaptırabilirsiniz.

kıyafeti aldınmı cnm

Aldım canım aslında somonunu alacaktım çok tarzım olmasa da gelinimiz de benim aldığım modelle alakası olmadığı halde o renk giyeceği için almadım el mecbur aldım zaman kısıtlı diye
Açık tenliyim bu arada kızlar saçlarımda koyu avatarımdaki gibi :)

Kıyafet uzun ve parıltılı, hareketli bir elbise. Düz bir topuz güzel olur, dengeler bence. gözlerini ortaya çıkaracak siyah bir göz makyajı da çok güzel olur.

Gırmızımı bayılıveriyom. elbise gerçekten çok hoş görünüyor iyi günlerde kullan :)

Gırmızımı bayılıveriyom. elbise gerçekten çok hoş görünüyor iyi günlerde kullan :)

Teşekkür ederim canım ben çok sevmesem de tenime çok yakışıyo diye aldım :)

Kıyafet uzun ve parıltılı, hareketli bir elbise. Düz bir topuz güzel olur, dengeler bence. gözlerini ortaya çıkaracak siyah bir göz makyajı da çok güzel olur.
canım bu topuz nasıl sence? ve kırmızı kıyafetli bayanın makyajı :)

Eklentiler

• 2013-Topuz-Saç-Modelleri-2[1].webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 248
  • 293062_283956868408106_2003323384_n.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 373
Elbiseye bayıldım yaGüle güle kullan cnm.resimdeki gibi bi saç olabilir ya toplu olsun ama toplu maşalı bişeyler. Makyaj konusunda arkadaslari dinle.goz makyajı çok önemli .iyi yapılmalı.

Sanırım böyle bi makyaj yaptırcam canım teşekkür ederim :)

Eklentiler

• 293062_283956868408106_2003323384_n.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 115
alternatif küpe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…