Fikrinize ihtiyacım var :))

.................................

Eklentiler

• Fotoğraf-0124.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 116
  • Fotoğraf-0124.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 114
Buna ortadan ikiye ayrılmış tepeden düz yani karpuz topuz süper gider

topuzdan başka bişey kullanılmaz kapatır arkayı yanı, sıkı bir topuz süper olu bence, kilolu değilsen, kilon varsa daha dağınık bir model yakışır

topuzdan başka bişey kullanılmaz kapatır arkayı yanı, sıkı bir topuz süper olu bence, kilolu değilsen, kilon varsa daha dağınık bir model yakışır

36 bedene düştüm.. 38dim ahh ahh
:) bende sırtı kapansın istemiyorum canım
çok görümce topuzu da olmasın istiyorum aynı zamanda :)
teşekkürler

elbise yeeterınce dıkkat cekıyor kırmızı ruj önermiyorum. bana göre bıraz komık duracaktır. kırmızı baslı basına dıkkat ceken bır renk ve uzerınde sıyah kısımlar var parlıyor. heryerden ayrı patlatırsınız kendinizi :) cok abartılı olmayan siyah buğulu bır makyaj aralara cok hafıf bakır tonlarıyla harmanlama ve göz pınarlarını aydınlatma harıka olacaktır. bol rımel uygulaması fakat alt kırpiklere bitmiş rimeliniz varsa o fırcayla hafıf dokunuşlar yapın. cildinizi ışıl ışıl gösterecek bir bronzerla (SİMSİZ:) yüzünüzü netleştirmenizi tavsiye edıyorum.saç olarakta üstten hafif bombeli orta bir topuz, yada ensede sımsıkı bir topuz. At kuyruğuda olabilir. elbiseniz zaten net değil dalgalı sıyah desenler var. biraz daha net bir yüz ,saç,makyaj ıdeal olacaktır dıye dusunuyorum.

Düşününce ruj olayına hak verdim nude mu olsa somon gibi bi renk üzerine renksiz bi gloss ? aslında fotoğrafımı yüklemek isterdim ama sonradan silemiyorum sanırım :/

Düşününce ruj olayına hak verdim nude mu olsa somon gibi bi renk üzerine renksiz bi gloss ? aslında fotoğrafımı yüklemek isterdim ama sonradan silemiyorum sanırım :/

ruj kesinlikle cok nude olmalı , ya da hafif ışıltılı bir gloss varsa belli belirsiz renklendirme olabilir. allığınız belli olmayacak kadar az olsun. smokey eyes ta gözler dışında baska bıryer dıkkat cekmemeli, yuz hatları olabıldıgınce keskın ve net olmalı diye dusnuyorm.. takma kırpik kullanma nıyetıniz varsa kirpiği taktıktan snra kirğin dip kısmını eyelinerle gecin böylelikle takma kırpik gibi durmaz yapışan kısımları gızlenır.. aklıma bunlar gelıyor arkadasım.. bakır kahve tonlarında farla syıahı harmanlamanız daha doğal daha buğulu duracaktır. yzünüze simli bırsey değdirmeyın bıle

buharlı göz makyajı yap gözler ön planda olsun hafif açık tonda ruj çok fazla allık kullanma derim ... ve göderdiğim iki saç modelinide yapabilirsin kara senin...

kesinlikle yap...

Sağdaki daha iyi sanki zaten kıyafet ve ayakkabı yeterince zorlayacak bi de yüzüme düşne tutamlarla uğraşmayım :) bi de saçların uçuşup glossa yapışma olayına deli oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…