evet canım gerçekten takınca çok farklı oluyobiraz daha acık olsa olur bence ama takınca güzel durabilr
Şu saç modelini çok beğeniyorum.
Bir tanesi küçük diğeri uzun küpe de bu saça çok yakışıyor.
Bence elbisenize uygun olabilir.
Eki Görüntüle 1225718
tamam cnm sevdiysen sorun yok yas kçtıevet canım gerçekten takınca çok farklı oluyo
Buna ortadan ikiye ayrılmış tepeden düz yani karpuz topuz süper gider
tamam cnm sevdiysen sorun yok yas kçtı
25 cnm22 .) sizin?
topuzdan başka bişey kullanılmaz kapatır arkayı yanı, sıkı bir topuz süper olu bence, kilolu değilsen, kilon varsa daha dağınık bir model yakışır
elbise yeeterınce dıkkat cekıyor kırmızı ruj önermiyorum. bana göre bıraz komık duracaktır. kırmızı baslı basına dıkkat ceken bır renk ve uzerınde sıyah kısımlar var parlıyor. heryerden ayrı patlatırsınız kendinizi :) cok abartılı olmayan siyah buğulu bır makyaj aralara cok hafıf bakır tonlarıyla harmanlama ve göz pınarlarını aydınlatma harıka olacaktır. bol rımel uygulaması fakat alt kırpiklere bitmiş rimeliniz varsa o fırcayla hafıf dokunuşlar yapın. cildinizi ışıl ışıl gösterecek bir bronzerla (SİMSİZ:) yüzünüzü netleştirmenizi tavsiye edıyorum.saç olarakta üstten hafif bombeli orta bir topuz, yada ensede sımsıkı bir topuz. At kuyruğuda olabilir. elbiseniz zaten net değil dalgalı sıyah desenler var. biraz daha net bir yüz ,saç,makyaj ıdeal olacaktır dıye dusunuyorum.
vaovv ikisi de tam aradığım modeller gerçekten ikinciye bittim yalnız küpe de müthiş uyum sağlamış
Düşününce ruj olayına hak verdim nude mu olsa somon gibi bi renk üzerine renksiz bi gloss ? aslında fotoğrafımı yüklemek isterdim ama sonradan silemiyorum sanırım :/
kesinlikle yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?