beğenmene sevindim:)vaovv ikisi de tam aradığım modeller gerçekten ikinciye bittim yalnız küpe de müthiş uyum sağlamış
ruj kesinlikle cok nude olmalı , ya da hafif ışıltılı bir gloss varsa belli belirsiz renklendirme olabilir. allığınız belli olmayacak kadar az olsun. smokey eyes ta gözler dışında baska bıryer dıkkat cekmemeli, yuz hatları olabıldıgınce keskın ve net olmalı diye dusnuyorm.. takma kırpik kullanma nıyetıniz varsa kirpiği taktıktan snra kirğin dip kısmını eyelinerle gecin böylelikle takma kırpik gibi durmaz yapışan kısımları gızlenır.. aklıma bunlar gelıyor arkadasım.. bakır kahve tonlarında farla syıahı harmanlamanız daha doğal daha buğulu duracaktır. yzünüze simli bırsey değdirmeyın bıle
teşekkürler canım daha güzeli senin olsun aslında hiç içime sinmemiştiÇok güzel elbiseymiş
Allık şeftali olursa daha iyi olur sanki değil mi .) pembe soğuk bi ton çok uyumlu olmaz sanki.Şakaklarıma ve çeneme hafif aydınlatıcı kullanırım diyodum belli belirsiz :) göz pınarına ve kaş altına da..kesinlikle katılıyorum buğulu göz makyajında gözler daha baskın olmalı.Makyajımı kuaförde yaptırcam artk becerebilir mi kirpiği takmayı bilmiyorm çoğu kuaför anlamıyo ne yazık ki makyajdan
heyecandan elimin titremeyeceğini bilsem kendim yapıcam da bakalım..
teşekkürler tavsiyelerin için canım :*
Teşekkürler. Ben de evde olacak nişanım için buna benzer bir kıyafet düşünüyorum. Aslında kırmızı rengi sevmem ama bu elbisede çok güzel görünüyor gerçekten. Nasıl olsa almışsın. Nasibinde bu varmış sen kombinlemeye bak gerisini düşünmeteşekkürler canım daha güzeli senin olsun aslında hiç içime sinmemiştiben düz daha elegan bi kıyafet arıyodum ama vakit kısıtlı naparsn.Üzerime cuk oturunca alıvereyim dedim :) hala düşünüyorum hoş somon rengini mi alsaydım diye bu kararsızlık olayından nefret ediyorum
canım
canım sıyah farın aydınlatıcın ve rımelın varsa kendınde cok pratık yapabılırsın tek ıhtıycn olan blending fırcası almak. iki dakıkanı bıle almaz ınan.. kirpik takılması cok basıt bence sen yapabılrsın.. kuaforler pek doğallıgı tutturamıyor dıyeceksın bugulu makyaj nasıl doğal olsun. bazıları ınanılmaz kalıp gıbı yapıyor.. ondan bahsedyorm. seftalı tonlarında fakat acık seftalı belli bıle olmasın allığın amacı bu zaten cok hafıf renklendirmek. kızıllık ıcermeyen bır bronzerle yuz hatlarını ve elmacık kemıklernı belırgnleştrmeyı unutma canım ,rica ederm bu arada
Teşekkürler. Ben de evde olacak nişanım için buna benzer bir kıyafet düşünüyorum. Aslında kırmızı rengi sevmem ama bu elbisede çok güzel görünüyor gerçekten. Nasıl olsa almışsın. Nasibinde bu varmış sen kombinlemeye bak gerisini düşünme
blending fırçam çok pofuduk fazla doğal sonuç veriyo o da :) önce başka bi fırçayla oturtup sonra dağıtıyorum yine de bütün farı alıp götürüyo :)
bende ya kat kat sürüyorum ya da fix plusla ıslatp kullanıyorum
yanıma alcam malzemelerimi zaten çünkü sağolsunlar ne idüğü belirsiz hijyenik olmayan kazık gibi fırçalarla gölge yapmaya çalıştılar geçen.
Tam manasıyla rezilliğin doruklarındaydı..elimle dağıtsam ondan iyiydi resmen göz kapağıma battı fırça.
Biliyorum o kalıp gibi olayı bi de bantla bütünleştiriyolar tadından yenmiyo :) (kaz ayağına bant takıp öyle uyguluyolar) elimdeki materyal aslında çok daha iyi beceri anlamında da onlardan iyi olduğumu düşünüyorm ama heyecan faktörü var işte:) kelin kendi kafasına merhem olamama durumu :) :)
teşekkürler canım elimdeki aksesuarlar hakkında ne düşünüyosun ?
Bişey değil. Ben hep göz makyajını daha çok sevmişimdir. Ama dudakların kalınsa baskın ruj da çok güzel durabilir.Dimi hafif gölge daha koyu olabilir ruj çok baskın olmazsa :) teşekkürler
Bu yaz bu elbiseden tam 5 kişide gördüm :) makyaj bir eyeliner kirmizi dudaklar yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?