fikrinize ihtiyacım var

gulguzeli_89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
354
127
18
sanırım özgüveni yüksek biri değilim sanırım değil öyle en baştan bunu söyliyim. şuan kendimi çok kötü hissediyorum arkadaş ortamlarımda hep siliğim konuşacak birşey bulamıyorum içime kapanıyorum gittikçe mutsuzlaşıyorum şuan herkese mesafe koyup yoluma bakasım var ne diye insanlarla arkadaş olmaya çabalıyayım ki diydüşünüyorum herkes iki yüzlü konuşuyor konuşuyor sonra o konuştuyla benden iyi oluyor anlamıyorum. sonra sözde beni seven insanlar bir başka insan için anında seni yok saya biliyor çok eğlenceli biri sayılmam dertleşilecek tiptenim. ama dertleride sürekli dinlediğim şeyler olunca TEPKİ VEREMİYORUM içimden gelen bu yalandan aa uu edemiyorum. sıkıldım kendimden çevremdekilerden herşeyden antidepresan alasım geliyor hiç almadım hayatımda ama mulu hissettirecek gibi geliyor :( bir olayımı anlatayım en basiti x kişisi benle en samimi güya birde y kişi x ile ben y nin yanına gittiğimizde x bana direk yanin yanındaki sandalye benim sen arka sandalyeye geç diyebiliyor tapulu malıymış gibi sebepse o onla muhabbet edecek ben niye geliyorum sap gibi kalacaksam kalıyorum öyle sinirlerim bozuluyor neyse bu benim hatam ikinci yemek getiriyoruz 2 kase birşeyden getiririm ayrıca arada kaşık yedek koymuşluğum var ama yapmayınca yada unutunca vay niye getirmedin yapmadın yani yaptığım deği yapmadığım laf oluyor içim şişti sıkıldım kendimden antin kuntin basit şeyler benim asıl zoruma giden hazır cevap olamıyşım ve cevap veremiyişim.... uzaklaşıcam arkadaş dediklerimden böyl arkadaş olmaz ben de belki arkadaş olamıyorum ... insan güldürecek insan arıyor ne diye zorluyorsam kendimi işim mii yok... atla deve değil çokkk şükür halime...ne vardı azcık hazır cevap olabilsem azıcık konuşabilsem ne vardı alıngan olmasam :D ve na vardı insan sadece işlerine geldiği gibi hareket etmese... UZAKLAŞAYIM DİMİ BEN EVET EVET :d :d

Gerçekten 26 yaşında mısın? Sanki 16 yaşında bir kız yazmış gibi. Neyse. Beğenmediğin insanla görüşmek zorunda değilsin. Değiştir arkadaşlarını. Bu yaşta arkadaşlara bu denli önem vermemen gerekir.

Okudum da anlamadım valla...
Diyo ki
Özgüvenim yok, düşündüklerimi söyleyemiyorum
Eğlenceli bi tip değilim diye önüne gelen derdini anlatıp duruyo, hep aynı şeyler dert anası yaptılar beni :D aslında sıkılıyorum ama söyleyemiyorum

Biri ben başkasına yakın otururken geliyo, pişt kalk ordan ben oturup sohbet edecem ( sen sohbetten çakmıyorsun gibi ) dediğinde hemen kalkıyorum, aslında tapulu yeri değil ama yine de tepki veremiyorum. Keşke versem

Bir diğer örnek gayet nazik bi kız olduğumdan yemeğin yanına yedek kaşığına kadar alıp götürüyorum ama bi kez unutsam sanki garsonlarıymışım gibi bana kızıyorlar. Arkadaş demeye bin şahit lazım ama ben tepki verip mesefa koymayı bi türlü beceremedim şamar oğlanına döndüm :D

Diyo ki
Eğlenceli bi tip değilim diye önüne gelen derdini anlatıp duruyo, hep aynı şeyler dert anası yaptılar beni :KK70: aslında sıkılıyorum ama söyleyemiyorum

Biri ben başkasına yakın otururken geliyo, pişt kalk ordan ben oturup sohbet edecem ( sen sohbetten çakmıyorsun gibi ) dediğinde hemen kalkıyorum, aslında tapulu yeri değil ama yine de tepki veremiyorum. Keşke versem

Bir diğer örnek gayet nazik bi kız olduğumdan yemeğin yanına yedek kaşığına kadar alıp götürüyorum ama bi kez unutsam sanki garsonlarıymışım gibi bana kızıyorlar. Arkadaş demeye bin şahit lazım ama ben tepki verip mesefa koymayı bi türlü beceremedim şamar oğlanına döndüm :KK70:

Teşekkürler açıklama için...

De şimdi biz nasıl fikir verebiliriz ki? Özgüvenini yükselt, kendini kullandırma, sohbet edecek konular bul...

Mesafe koymasına koy da,yırtmadan gitme .Ben olsam önce bi yırtardım bunların ağızlarını sonra koyardım mesafemi.
Bu aralar saldırgan mıyım ne :KK69:

Evet canım malesef insanlar tuhaflaştı.şaşırıp kaldığım çok şey oluyor benimde bu insanlaf konusunda.boşver bir iki sağlam arkadaşın olsun yeter

Bi yerleden başlamak lazım bence konu sahibi
'Hayır' de , sen öteki koltuğa otur demekle başla
Gerisi gelir, içine atmaktansa söyledim rahatladım dediğinde devam edeceksin

Diyo ki
Eğlenceli bi tip değilim diye önüne gelen derdini anlatıp duruyo, hep aynı şeyler dert anası yaptılar beni :KK70: aslında sıkılıyorum ama söyleyemiyorum

Bir diğer örnek gayet nazik bi kız olduğumdan yemeğin yanına yedek kaşığına kadar alıp götürüyorum ama bi kez unutsam sanki garsonlarıymışım gibi bana kızıyorlar. Arkadaş demeye bin şahit lazım ama ben tepki verip mesefa koymayı bi türlü beceremedim şamar oğlanına döndüm :KK70:
Her konunun ana fikrini bu kadar güzel çıkartıp yazmana her seferinde hayran kalıyorum arkadaşım.
Valla çok ciddiyim.çok yeteneklisin bu konuda..editör olmayı düşündün mü hiç acaba?

üniversite okurken senin karakterinde bi arkadaş buna benzer şeyler söyleyip senin gibi nasıl olurum falan demişti ben o gün öğretim üyesiyle tartışmıştım çok özendiğini söylemişti.o zaman ona iyi tavsiyeler veremedim malum gençlik ama canım sana tavsiyem evde kararlı konuşmak için provalar yap.hislerini yüksek sesle önce kendine anlat ki başkasına anlatırken sesin emanet çıkmasın.kimsenin birbirine bi mecburiyeti yok kaybetmekten korkma eğer arkadaşlığınız bitecekse de gidişin sessiz olmasın ayrıca senin derdin tasan yok mu birazda sen anlat onlar seni dinlesin :KK35:

Her konunun ana fikrini bu kadar güzel çıkartıp yazmana her seferinde hayran kalıyorum arkadaşım.
Valla çok ciddiyim.çok yeteneklisin bu konuda..editör olmayı düşündün mü hiç acaba?
Yaa teşekkür ederim
Bilmem hiç aklımın ucundan geçmemişti :KK53: hatta okuma konusunda üşengeçim :oops:ama işyerinde yalnız çalıştığımdan kk ya sardım

Diyo ki

:D :D

Back
X