Merhabalar, belki farklı gelecek ama ben ne yapacağımı bilemediğim için konuyu buraya açtım umarım yanlış anlaşılmam, fikirlerinize ihtiyacım var, 4 sene önce Facebook üzerinden biriyle tanıştım fakat sahte bir hesap açıp o şekilde konuşuyorduk tabii sadece onunla değil birçok kişiyle de, amaç hem sohbet hem de sanal ortamda yazışarak rahatlamaktı, onunla olan muhabbetimiz ilerledi, devamlı konuşuyorduk fakat sevgilisi de vardı ben bunu önemsemiyordum ikimiz de birbirimizin hayatına müdahalede bulunmuyorduk ancak benim sanal ortamda konuştuğum sanal seks yaptığım kişileri istemiyordu ben ona bağlanmaya başladım ama yaşantılarımız çok farklıydı tabii hiçbir şey söylemiyordum ona, sadece muhabbet ve sanal seks oluyordu, ona en sonunda kendimi açıkladım gerçek hesabımı verdim o beni zaten biliyormuş bir şekilde ulaşmış gerçek hesabıma, her şey aynı şekilde devam etti, onu tanıdıkça , muhabbet ilerledikçe sanal seks yapamamaya başladım utanıyordum artık görüşmeyi bitirmek istediğimi söyledim ama her defasında engel oldu eski muhabbetlerin hatrı da mı yok diyordu, ben ondan kaçsam da bana ulaştı her defasında, tehdit de etti ve mecbur kalıyordum, seks de yapamayınca başkalarıyla yaptım, ona yalan söylemek zorunda kaldım benim yalanlarımı çıkardı hep ben yalan söyledikçe deliriyordu iyice tedirgin oldum bunlar yaşandıkça ne yapacağımı bilemedim artık, her ne olursa olsun ondan kaçtım ve yine ulaştı derdi ise benim onu önemsemememiş çok şaşırdım şimdi ise onun istediği gibi devam ediyor askere gidip bir daha da ulaşmayacağını söyledi ama ben inanmıyorum hep bir bahaneyle çıkıp geldi, üstelik ona sevgilim var dedim inandı mı bilmiyorum umursamadı bile ki yalan söyledim, şimdi gerçekten evlensem biriyle olur da bir gün karşıma çıkar ya da beni takip eder hala diye tedirginim ne yapmam gerekiyor.