DÜZELTMEEEEE Fikrinize tekrar ihtiyacım var..._? Öncelikle Eşimin abisi rahatsızlıgından dolayı intihar etmiş.Bunu evlendiği eşide rahatsızlıgını ilerletmiş.Eşim şuan evin tek çocugu.Bundan dolayı annesi eşimin üzerine titiriyor bunu belirtmem gerekiyor öncelikle...1 yıllık evliyim ve eşimide ailesini de çok seviodum açıkçası kendi anne ve babamı 2 haftada bi ararken kayınvalidemi hergün aramalar şakalaşmalar falan çok mutluyduk takii eşim beni 10 günlüğüne ailesinin yanına bırakana kadar kadınının karışmadığı şey kalmadı kılık kıytafetimden ( ayrıca kayınpederim ilahiyat mezunu ) hamile oldugum için hamile elbisesi giymemi söylemişti yapım gereği bende istemmeiştim.eteğimin boyuna her dışarı çıktıgımda da karışıyor ki diz altı etek giyiyorum) kimi arayıp aramayacagıma ( şunu demeye çalıştım.Eşim rahatsız olmuş benim anne ve babamı yanlızken aradıgımdan ve annesine söylemiş,kayınvalidemde oğlunun bundan rahatsız oldugu oğlumun yanında arayıver dedi ki eşimin bunu benimle paylaşması gerekmezmiydi?) kadar hadi onuda gectim bide eşim evimizdeki herşeyi ( cinsel ilişki hariç ) annesine anlatıyomuşş bilmediği şey yok oğlunada bi temiz akıl veriyomuş cıldırdım öğrenince bide o kadar saygısızki eşimle yattığım odaya kapı tıklama falan adeti yok cat girer konuşur çıkar sanki 10 yasındaki oğlunun odasına giriyoo....bide afedersiniz eşime aramızdaki ilişkiyi sorarken yakaladım ( ki şöle oldu ramazan ayıydı eşim yoldan geldi gece 4 de.kayınvalidem errtesi sabahta eşim mutfağa girince oğluna oruçlumun değilmisin diye sorarken yakaladım)soğudum ki anlatamam gözüm göresi yok aramakta istemiyorum konuşmakta artık ben bunlarla naıl bi ömür gecircem die düşünüom bunalımdayım resmen içim içimi yiyo eşime bile güvenimi yitirdm ben onu annemden babamdan hayatımdaki herseyden üstün görerken o nasıl oluyoda annesine bütün özelimizi anlatabiliyo sizce çok mu abartıyorum sinirlenmekte haksızmıyım ne dersinz
lütfen yorumlarınızı bekliyoruuum
((
lütfen yorumlarınızı bekliyoruuum

Son düzenleme: