1 yıllık evliyim ve eşimide ailesini de çok seviodum açıkçası kendi anne ve babamı 2 haftada bi ararken kayınvalidemi hergün aramalar şakalaşmalar falan çok mutluyduk takii eşim beni 10 günlüğüne ailesinin yanına bırakana kadar kadınının karışmadığı şey kalmadı kılık kıytafetimden kimi arayıp aramayacagıma kadar hadi onuda gectim bide eşim evimizdeki herşeyi annesine anlatıyomuşş bilmediği şey yok oğlunada bi temiz akıl veriyomuş cıldırdım öğrenince bide o kadar saygısızki eşimle yattığım odaya kapı tıklama falan adeti yok cat girer konuşur çıkar sanki 10 yasındaki oğlunun odasına giriyoo....bide afedersiniz eşime aramızdaki ilişkiyi sorarken yakaladım o kim ki benm yatak odasını sorabilio arkadaşlar bunlar çok özel şey deilmidir 2 kişinn arasındaki cinsellik hiç araştırılır mı hele bi anne oğluna nasıl sorar aklım almıyo öle bi soğudum ki anlatamam gözüm göresi yok aramakta istemiyorum konuşmakta artık ben bunlarla naıl bi ömür gecircem die düşünüom bunalımdayım resmen içim içimi yiyo eşime bile güvenimi yitirdm ben onu annemden babamdan hayatımdaki herseyden üstün görerken o nasıl oluyoda annesine bütün özelimizi anlatabiliyo sizce çok mu abartıyorum sinirlenmekte haksızmıyım ne dersinz