Merhaba arkadaslar
konuyu dogru yere mi aciyorum hic bilmiyorum zaten yeniyim burda
bi sorunum var kimseye soramadigim cok utaniyorum bu konuda ondan kimseyle konusamadim
ben nisanliyim..nisanlim türkiyede ben yurtdisinda yasadigim icin nikah erken olacak ama dügün seneye nikah aralikta olsun diyoruz yani annem öyle söylüyor kanunlari iyi bildigi icin buraya gelmesi icin islemler vs vs yapilacak..ama annem üstüne basa basa nikah evli olmak degil diyip duruyor yani nisanli gibi dügün olunca evlilik oluyor diyor yani anlayacaginiz karisi olmayacaksin diyor
nisanlimda beni deli ediyor olmaaaz nikah olunca kim karisir karim olmus oluyosun diyooor kendileri kaydirigubbakcemile3 nisanlimi 18yasindayken tanidim ilk sevgilisiyim ve daha önce 1gecelik iliskisi falan bile olmamis 4yildir yani hayatinda hic iliskiye girmemis olan bi insan kendisi bu konuda ona güveniyorum..sirf benim icin..o yüzden dügüne kadar dayanamazmis artik..ya anlayin iste vallahi bunlari yazarken bile kizardim kime soracagimi sasirdim..dügüne kadar beklemesek kötü olurmu
lütfen bu kiz sapikmi acaba diye sormayin kendinize olurmu 
konuyu dogru yere mi aciyorum hic bilmiyorum zaten yeniyim burda
bi sorunum var kimseye soramadigim cok utaniyorum bu konuda ondan kimseyle konusamadim
ben nisanliyim..nisanlim türkiyede ben yurtdisinda yasadigim icin nikah erken olacak ama dügün seneye nikah aralikta olsun diyoruz yani annem öyle söylüyor kanunlari iyi bildigi icin buraya gelmesi icin islemler vs vs yapilacak..ama annem üstüne basa basa nikah evli olmak degil diyip duruyor yani nisanli gibi dügün olunca evlilik oluyor diyor yani anlayacaginiz karisi olmayacaksin diyor