Fikrinize ihtiyacm var doru yer mi bilmiyorum

burc_00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
7
0
86
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar

konuyu dogru yere mi aciyorum hic bilmiyorum zaten yeniyim burda
bi sorunum var kimseye soramadigim cok utaniyorum bu konuda ondan kimseyle konusamadim
ben nisanliyim..nisanlim türkiyede ben yurtdisinda yasadigim icin nikah erken olacak ama dügün seneye nikah aralikta olsun diyoruz yani annem öyle söylüyor kanunlari iyi bildigi icin buraya gelmesi icin islemler vs vs yapilacak..ama annem üstüne basa basa nikah evli olmak degil diyip duruyor yani nisanli gibi dügün olunca evlilik oluyor diyor yani anlayacaginiz karisi olmayacaksin diyor :utangac: nisanlimda beni deli ediyor olmaaaz nikah olunca kim karisir karim olmus oluyosun diyooor kendileri kaydirigubbakcemile3 nisanlimi 18yasindayken tanidim ilk sevgilisiyim ve daha önce 1gecelik iliskisi falan bile olmamis 4yildir yani hayatinda hic iliskiye girmemis olan bi insan kendisi bu konuda ona güveniyorum..sirf benim icin..o yüzden dügüne kadar dayanamazmis artik..ya anlayin iste vallahi bunlari yazarken bile kizardim kime soracagimi sasirdim..dügüne kadar beklemesek kötü olurmu :utangac: lütfen bu kiz sapikmi acaba diye sormayin kendinize olurmu :utangac:

valla karışık bi durum.
önemli olan nikah tabi.
nikaha herkesi davet edicekmisiniz.
yoksa sessiz sedasız bi nikahmı olacak?

Canım,öncelikle hayırlı olsun.Aslında önemli olan tabiki nikahtır ama benim birkaç arkadaşım nikahı senin gibi önceden kıymak zorunda kaldı,işyerlerine şehir değişikliği bildirip ,yer değişikliği istediler.Ve hepside ailelerinin isteğiyle düğüne kadar beklediler,aileleriyle kaldılar..

olurmu nikah kıyıldımıkarı kocasınız anneniz saçmalamış ama siz nikahınızı kıyın işinizi yapın

nikah olunca karı koca oluyorsunuz.kimse karışamaz size.istediğinizi yapın bence.çok istiyorlarsa illa düğün olsun diye düğünü de yapsınlar ne diye bekletiyorlar.bir sene sonra olunca ne fark olacak ki.sonuç olarak evleniceksiniz.ahh bu annelerr kıyamıyorlar kızlarına ne yapsınlar.
neyse canım sizin bileceğiniz iş.karı koca arasına kimse karışamaz nişanlın haklı yani..

ya :)))) LIMON yani evet öyle herkesi cagirmayacagiz aile gelir bitek cünkü dügün yazin olacak seneye..

VIOLA zaten ben ailemle tekrar almanyaya dönecem yani nisanlimin söyledigi sey almanyaya dönene kadar onunla kalayim ilk gecemizde olsun diyor yani dügünden önce..

CADISILA tabiki annemle giremiyorum bu konulara o yüzdende burdan fikir istiyorum:))

MLS bende sasirdim valla :(

KAHVECI iste canim nikahla dügün ayni anda olmuyo cünkü ben almanyadayim nikahtan hemen sonra almanyaya gelemeyiz islemler yapilacak cünkü nisanlim türkiyede yasiyor o yüzden yani nikah erken olacak..benim düsüncemde nikah oldu diyelim biz ilk gecemizide yasadik ay dügünün ne anlami kaliyor :))))

Allah tamamına erdırsın cnm
gÜzel bı soru
ama her ıkısıde olabılır
yanlız ben o anın gelınlıĞın ardından olması taraftarıyım
nıkah asıl olan ama
nebılıyım beyazlar ıÇınde mÜkemmel bı duygu ve heyecan oluyo ya
bıde Şunu dÜŞÜn hadı oldu ılıŞkıye gırdınız dıyelım
dÜĞÜne kadar hamıle kalırsan bıde
korunursunuz ama olurya
bu ıhtımalıde dÜŞÜn
tabı bu eŞın ve senın karar vereceĞın bıŞey
yanlız bÜyÜkleıde dınle derım ben
bıraz daa beklesın bıŞey olmaz
ufak tefek kaÇamak yaŞarsınız ama
bencede ılıŞkıyı bekletın derım
tabı karar sızın

Nikahınız olmuş olabilir ama düğün olmadan olmaz:kızgın:

Tamam kanun nazarında evli sayılırsınız ama eş dost akraba, konu komşu hepsi düğünden sonra karı koca bilecek sizi. Bekleyin accuk daha:CüvCüv:

YAMAN canim aslinda varya bende aynen senin gibi düsünüyorum gelinlikle ayri bir duygu ya evet allah korusun birde hamile kalirsam büyük rezillik cünkü hadi gizli yasadin bunu hamile kalinca ne yapacam :)))) korunmayada zaten erken baslamaliyim hap kullanacagim icin...annemden gizli de kullanamam anlar olayi :))) manyak nisanlimda annenle oturup acik acik konusurum ben kafayi yicem diyo sapik iste :)

Valla o kadar beklemişsinizzz..Accık daha bekleyin daha heyecanlı olur.
Büyük sözü dinleyin, büyüklerin vardır bir bildiği....

burda kalıpta 1 günlüğüne böyle birşey yapmayın

eşiniz tamamen sizin olana kadar yani işlemler hallolup yanınıza yerleşene kadar olmasın bu iş.

annenizi dinleyin. vardır bir bildiği elbette..

Nikahı mecbur olduğunuz için
erken yapmak zorundasınız,yani birbirinize dayanamadığınız için değil,
ee bu mecburiyette bu da aradan çıksın demeyin bence...
benim de tayin için nikahım erken oldu ama hiç de
böyle şeyler düşünmemiştik...
evlendiğiniz ilk gecenın,özelliğini ve güzelliğini kaybetmeyin bence...
sizi seviyorsa,sizinle evlenmek istiyorsa mecbur beklemeye,dayanmaya...
kesinlikle kararlı olun,net olun bence...
sevgiler...

Nikahınız olmuş olabilir ama düğün olmadan olmaz:kızgın:

Tamam kanun nazarında evli sayılırsınız ama eş dost akraba, konu komşu hepsi düğünden sonra karı koca bilecek sizi. Bekleyin accuk daha:CüvCüv:

Kart kuzu'ya katılıyorum, bekleyin canım, bunca zaman beklemişsiniz. Ne o öyle nikah oldu hoooppp yatak. Anneniz haklı, şöyle telli duvaklı gelin olun öyle olsun. Ne acelesi varmış nişanlınızın.
Bence böyle bir şeyi söylemesi bile çok ayıp. Sabretsin biraz.

bencede önemli olan nikah hani düğün gününün heyecanı kalsın dersen o ayrı ama

düğün olmadan olmaz diye düşünüyosan bence nikah önemli olan yani sana kalmış :):)

valla nikah varsa bal gibi karısısın alıp götürse annem karışamaz çünkü evlisiniz kanunen böyle 4 yıldır birlikteyken istememiş senden yinede sen bilirsin ama kimse bilmezse sorunda olmaz

Back
X