Almıyor işte kaliteli alsaydın banane dediBi tencere kapağından başlamış konu nerelere gelmiş.. İletişiminizde ciddi sıkıntılar var, karşılıklı zıtlaşıyor ters düşüyorsunuz.
Benim eşim de tamir etmeyi sever erkekler seviyor bunlarla uğraşmayı. Yapamazsa da canı sağolsun neyse eksik parçası alınır. Ama böyle zıt konuşarak olmaz. Yani tamam hayatım olmadıysa boşver kapağın parçasından alalım diyebilirdin. Acilen iletişiminizi düzeltmeniz lazım karşılıklı..
Almıyor işte kaliteli alsaydın banane dedi
Eşim bir tenceremin kapağındaki tutmacagi kırılmıştı onu yapiyimmi dedi bende düzgün yapacaksan yap dedim bunu kapaktaki tutmacagi paramparça etmiş taktı bana veriyor al diyor bende dedim ki düzgün yapmamissin dediğim alt tarafları kirmissin bune dedim alma gücün varken kapaktaki şeyi alabilirsin dedim gücün var dedim sanki yoksul bir insansin da yaptiramiyorsun dedim bana dediği ben napiyim banane kaliteli alsaydın banane dedi bende senin gibi babamızın parası bol değil dedim kendim çalışıp kendim aldım dedim banane babamda calissaysi dedi bende kalktım gittim benim babam keyfinden calismamazlik yapmadı eğer parası olsaydı herşeyin dört dörtlük olurdu ama adam kendi ev kirasina doğalgazina yemesine içmesine zor yetişiyor babamı çeyiz alacaktı bir kerede ben çamaşır makinesine baktiralim perdeleri burusturuyor dedim geldiğin yeri unutma dedi sinra özür diledi nedense benim suçum olmadığı halde ilişkide hep ben alttan alıyorum ben bu adama nasıl davranacam bana bir akıl verin
Bunları bende sinirlenince yapıyorum doğru söylemek gerekirse birbirinize çok kaba davranmissiniz.Ufak sebeplerden karşılıklı birbirinizden özür dileyin.Eşim bir tenceremin kapağındaki tutmacagi kırılmıştı onu yapiyimmi dedi bende düzgün yapacaksan yap dedim bunu kapaktaki tutmacagi paramparça etmiş taktı bana veriyor al diyor bende dedim ki düzgün yapmamissin dediğim alt tarafları kirmissin bune dedim alma gücün varken kapaktaki şeyi alabilirsin dedim gücün var dedim sanki yoksul bir insansin da yaptiramiyorsun dedim bana dediği ben napiyim banane kaliteli alsaydın banane dedi bende senin gibi babamızın parası bol değil dedim kendim çalışıp kendim aldım dedim banane babamda calissaysi dedi bende kalktım gittim benim babam keyfinden calismamazlik yapmadı eğer parası olsaydı herşeyin dört dörtlük olurdu ama adam kendi ev kirasina doğalgazina yemesine içmesine zor yetişiyor babamı çeyiz alacaktı bir kerede ben çamaşır makinesine baktiralim perdeleri burusturuyor dedim geldiğin yeri unutma dedi sinra özür diledi nedense benim suçum olmadığı halde ilişkide hep ben alttan alıyorum ben bu adama nasıl davranacam bana bir akıl verin
Konu tencere kapağından babanızın işsizliğine nasıl geldi. Paragrafının akışını bozan cümleyi bulunuz soruları geldi aklımaEşim bir tenceremin kapağındaki tutmacagi kırılmıştı onu yapiyimmi dedi bende düzgün yapacaksan yap dedim bunu kapaktaki tutmacagi paramparça etmiş taktı bana veriyor al diyor bende dedim ki düzgün yapmamissin dediğim alt tarafları kirmissin bune dedim alma gücün varken kapaktaki şeyi alabilirsin dedim gücün var dedim sanki yoksul bir insansin da yaptiramiyorsun dedim bana dediği ben napiyim banane kaliteli alsaydın banane dedi bende senin gibi babamızın parası bol değil dedim kendim çalışıp kendim aldım dedim banane babamda calissaysi dedi bende kalktım gittim benim babam keyfinden calismamazlik yapmadı eğer parası olsaydı herşeyin dört dörtlük olurdu ama adam kendi ev kirasina doğalgazina yemesine içmesine zor yetişiyor babamı çeyiz alacaktı bir kerede ben çamaşır makinesine baktiralim perdeleri burusturuyor dedim geldiğin yeri unutma dedi sinra özür diledi nedense benim suçum olmadığı halde ilişkide hep ben alttan alıyorum ben bu adama nasıl davranacam bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?