Fikrinizi ihtiyacım var

Eşiniz elinden gelen şeyi yapmaya çalışmış olmayınca sizin konuşma tarzınıza alınmış gibi geldi kendisininde tavrı çok yanlış gerçi ama kaç yıllık evli olduğunuz önemli olmayarak artık aynı evde ve eşyalara sahipsiniz daha kalitesilini almakta sizin sorumluluğunuz olduğunu düşünüyorum

Hic mi okul yüzü görmediniz bilmiyorum ki, ne karsinizdakiyle doğru sekilde iletişim kurabiliyorsunuz ne de derdinizi düzgünce yaziya dökebiliyorsunuz. Üzücü.
Tam da yorumunuzu okurken ben “tencere kapağı tutmacağı nedir”

Kulp galiba hep öyle diyorum
Tutmacağı olmadığı kesin, doğrusunu unutturan yanlışlardan resmen
Yarin ilk isim tencerelerin kulplarini kontrol edip, saglamlarsa gevsetip esimle kavga cikartmak.. O bahaneyle sulalesine kadar girerim artik, iyi taktik aslinda! Bir kulpu bile takamiyorsun, babani da sevmezdim zaten!

Ne kadar basit seylere takiliyorsunuz. Bu sekilde evlilik yurumez. Bir tencere kapagi için dirdir yapmaya gerek var miydi ? Biz neler işitiyoruz eşlerimizden yine bişey diyemiyoruz vallahi. Hangisi daha iyi bilmiyorum. Bir tuhaf oldum şimdi.

Yarin ilk isim tencerelerin kulplarini kontrol edip, saglamlarsa gevsetip esimle kavga cikartmak.. O bahaneyle sulalesine kadar girerim artik, iyi taktik aslinda! Bir kulpu bile takamiyorsun, babani da sevmezdim zaten!
Süper fikir, gerçi benimkinin tornavidası da sağlam değil ama değiştirmeyeceğim ki geldiği yeri unutmasın.

Sen başlatmışsın benim babamın parası yok ben aldım diyerek hem eşinin ağzına durup dururken laf vermişsin hem gereksiz yere tartışma çıkarmışsın. Konu para değilken paran var yaptır yenisini al ne alaka. Para olunca tamir etmeden çöpe mi atıyoruz ya da direkt tamirciye vermiyoruz halledelibecek birşeyse. Tencere kapağını da her insan tekrardan takar. Gerçekten dandikmiş ki takmaya çalışırken kırılmış. Olabilir her aldığımız ürün son kalite olmuyor. Bütün suç sende valla. Eşin de kendini savunmuş.

( Kamu spotu )Tencere ve kulplarınızı; ayrıca makinalarızın perdelerinizi kışırtırmadan düzgün yıkadığını ve evlilik döneminde kimin ailesinin aldığını kontrol ediniz

Ne okudum ben yahu. Yeni evlimisiniz siz derde bak

Geldiğin yeri unutma? Ne olursa olsun bu söylediği çok kırıcı bence bir daha yüzüne bakmazdım sanırım.

Adam yapmaya çalışmış, becerememiş ve siz “ne güzel, eviyle ilgileniyor” diyip ertesi gün yeni kapak almak yerine paradan vurmuşsunuz. Doğal olarak o da size “kalitelisini alsaydın da kapak sağlam olsaydı” demiş. Öyle lafa böyle cevap olmuş, eşiniz haklı bence

Ya ben neyi anlamıyorum bu kadınların hiç mi eli ayağı yok.
Hiç mi çarşı ,pazar, dükkan yok.

Her şeyi kahraman kocadan bekleme saçmalığı artık. Öyle süper man kocalarınız yok bunu önce kabullenin.

O kulplar takılıyor cüzi bir ücrete git taktır iki dakika.
O kadar tantanaya ne gerek var.

İnsan çözüm üretmek isterse çözüm çok.

Ramazanda ayrı sinirli oluyor insanlar evet kabul.

Üslup iki taraf için de hatalı ona çok kişi değinmiş zaten.

eee esra ezmeci vb bi sürrü pisikolig erkekinizi yüceltin ben bişi bilmiyom yapamıyom kahramanım el at şu işe erim diyin kendinizi muhtaç göstertin diyolla sürekli

eee esra ezmeci vb bi sürrü pisikolig erkekinizi yüceltin ben bişi bilmiyom yapamıyom kahramanım el at şu işe erim diyim kendinizi muhtaç göstertin diyolla sürekli
Eee adam yapamayınca yerin dibine sok ,göm demiyor ki . Buluttan nem kap , abart filan. Konu babanın maaşına kadar gelmiş bir de.

İletişim başka şey gerçekten.

Eee adam yapamayınca yerin dibine sok ,göm demiyor ki . Buluttan nem kap , abart filan. Konu babanın maaşına kadar gelmiş bir de.

İletişim başka şey gerçekten.
doğru 0.5 lt lik su şişesi kaldırsa kahramanım diyip boynuna sarılın diyor. arada yapasım geliyor sonra bi gülme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…