Tam da yorumunuzu okurken ben “tencere kapağı tutmacağı nedir”Hic mi okul yüzü görmediniz bilmiyorum ki, ne karsinizdakiyle doğru sekilde iletişim kurabiliyorsunuz ne de derdinizi düzgünce yaziya dökebiliyorsunuz. Üzücü.
Nedir o zimbirtinin adi hakikaten? Kulp mu?Tam da yorumunuzu okurken ben “tencere kapağı tutmacağı nedir”
Kulp galiba hep öyle diyorumNedir o zimbirtinin adi hakikaten? Kulp mu?
Yarin ilk isim tencerelerin kulplarini kontrol edip, saglamlarsa gevsetip esimle kavga cikartmak.. O bahaneyle sulalesine kadar girerim artik, iyi taktik aslinda! Bir kulpu bile takamiyorsun, babani da sevmezdim zaten!Kulp galiba hep öyle diyorum
Tutmacağı olmadığı kesin, doğrusunu unutturan yanlışlardan resmen
Ne kadar basit seylere takiliyorsunuz. Bu sekilde evlilik yurumez. Bir tencere kapagi için dirdir yapmaya gerek var miydi ? Biz neler işitiyoruz eşlerimizden yine bişey diyemiyoruz vallahi. Hangisi daha iyi bilmiyorum. Bir tuhaf oldum şimdi.Eşim bir tenceremin kapağındaki tutmacagi kırılmıştı onu yapiyimmi dedi bende düzgün yapacaksan yap dedim bunu kapaktaki tutmacagi paramparça etmiş taktı bana veriyor al diyor bende dedim ki düzgün yapmamissin dediğim alt tarafları kirmissin bune dedim alma gücün varken kapaktaki şeyi alabilirsin dedim gücün var dedim sanki yoksul bir insansin da yaptiramiyorsun dedim bana dediği ben napiyim banane kaliteli alsaydın banane dedi bende senin gibi babamızın parası bol değil dedim kendim çalışıp kendim aldım dedim banane babamda calissaysi dedi bende kalktım gittim benim babam keyfinden calismamazlik yapmadı eğer parası olsaydı herşeyin dört dörtlük olurdu ama adam kendi ev kirasina doğalgazina yemesine içmesine zor yetişiyor babamı çeyiz alacaktı bir kerede ben çamaşır makinesine baktiralim perdeleri burusturuyor dedim geldiğin yeri unutma dedi sinra özür diledi nedense benim suçum olmadığı halde ilişkide hep ben alttan alıyorum ben bu adama nasıl davranacam bana bir akıl verin
Süper fikir, gerçi benimkinin tornavidası da sağlam değil ama değiştirmeyeceğim ki geldiği yeri unutmasın.Yarin ilk isim tencerelerin kulplarini kontrol edip, saglamlarsa gevsetip esimle kavga cikartmak.. O bahaneyle sulalesine kadar girerim artik, iyi taktik aslinda! Bir kulpu bile takamiyorsun, babani da sevmezdim zaten!
Ne okudum ben yahu. Yeni evlimisiniz siz derde bakEşim bir tenceremin kapağındaki tutmacagi kırılmıştı onu yapiyimmi dedi bende düzgün yapacaksan yap dedim bunu kapaktaki tutmacagi paramparça etmiş taktı bana veriyor al diyor bende dedim ki düzgün yapmamissin dediğim alt tarafları kirmissin bune dedim alma gücün varken kapaktaki şeyi alabilirsin dedim gücün var dedim sanki yoksul bir insansin da yaptiramiyorsun dedim bana dediği ben napiyim banane kaliteli alsaydın banane dedi bende senin gibi babamızın parası bol değil dedim kendim çalışıp kendim aldım dedim banane babamda calissaysi dedi bende kalktım gittim benim babam keyfinden calismamazlik yapmadı eğer parası olsaydı herşeyin dört dörtlük olurdu ama adam kendi ev kirasina doğalgazina yemesine içmesine zor yetişiyor babamı çeyiz alacaktı bir kerede ben çamaşır makinesine baktiralim perdeleri burusturuyor dedim geldiğin yeri unutma dedi sinra özür diledi nedense benim suçum olmadığı halde ilişkide hep ben alttan alıyorum ben bu adama nasıl davranacam bana bir akıl verin
Adı batsın Bi yuvayı dağıtıyordu az daha.Nedir o zimbirtinin adi hakikaten? Kulp mu?
Tutamaç demek istemiş sanırım.Tam da yorumunuzu okurken ben “tencere kapağı tutmacağı nedir”
eee esra ezmeci vb bi sürrü pisikolig erkekinizi yüceltin ben bişi bilmiyom yapamıyom kahramanım el at şu işe erim diyin kendinizi muhtaç göstertin diyolla sürekliYa ben neyi anlamıyorum bu kadınların hiç mi eli ayağı yok.
Hiç mi çarşı ,pazar, dükkan yok.
Her şeyi kahraman kocadan bekleme saçmalığı artık. Öyle süper man kocalarınız yok bunu önce kabullenin.
O kulplar takılıyor cüzi bir ücrete git taktır iki dakika.
O kadar tantanaya ne gerek var.
İnsan çözüm üretmek isterse çözüm çok.
Ramazanda ayrı sinirli oluyor insanlar evet kabul.
Üslup iki taraf için de hatalı ona çok kişi değinmiş zaten.
Eee adam yapamayınca yerin dibine sok ,göm demiyor ki . Buluttan nem kap , abart filan. Konu babanın maaşına kadar gelmiş bir de.eee esra ezmeci vb bi sürrü pisikolig erkekinizi yüceltin ben bişi bilmiyom yapamıyom kahramanım el at şu işe erim diyim kendinizi muhtaç göstertin diyolla sürekli
doğru 0.5 lt lik su şişesi kaldırsa kahramanım diyip boynuna sarılın diyor. arada yapasım geliyor sonra bi gülme geliyorEee adam yapamayınca yerin dibine sok ,göm demiyor ki . Buluttan nem kap , abart filan. Konu babanın maaşına kadar gelmiş bir de.
İletişim başka şey gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?