• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikrinizi söylermisiniz

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
bir erkek yakın bir kiz arkadaşıyla kanka dediği biriyle whatsapp a profil resmi olarak birlikte çekildikleri bir fotografını koyar mı sizce????

Resimde ne kadar samimiler arkadaş gibiler mi ?

bir erkek yakın bir kiz arkadaşıyla kanka dediği biriyle whatsapp a profil resmi olarak birlikte çekildikleri bir fotografını koyar mı sizce????
Koyan insanin sevgilisi varsa %5 falan, sevgilisi yoksa %15, rahat biriyse de % 30 diyelim daha da cikmam .

erkeklerin tamamını bilmediğimden dolayı, koyabilir diyorum.

Muhtemelen hoşlandığınız "kişi" koymuş fotoğrafını kankasıyla profil resmi olarak, nasıl da seçenekler bire indi?
Ne kadar tanıyorsunuz bu kişiyi? geçen seferki "şerefsiz" mi bu?
Oysa neden bakıyorsunuz hala profil resmine?

erkeklerin tamamını bilmediğimden dolayı, koyabilir diyorum.

Muhtemelen hoşlandığınız "kişi" koymuş fotoğrafını kankasıyla profil resmi olarak, nasıl da seçenekler bire indi?
Ne kadar tanıyorsunuz bu kişiyi? geçen seferki "şerefsiz" mi bu?
Oysa neden bakıyorsunuz hala profil resmine?
evet geçen seferki :))numarası kayıtlı duruyor fotoyuda yükleyince gördüm:/

evet geçen seferki :))numarası kayıtlı duruyor fotoyuda yükleyince gördüm:/

Merve, iki sene geçti aradan arkadaşım, sil numarasını ya kısa yoldan, valla bak dert etmene değmez, hele o kız o zamanda buluşmaya yanında getirdiği kız ise, her zaman yanında o olacak, sen değil. Senin yanında ilgini hakeden başka insanlar olsun.

Evli değilse , sevgilisi yoksa olabilir .

Aksi halde sanırım ben kabul edemem .

Mesela ben kalkipta kankam olacak erkekle fotog. Koymam eger aramizda bir sey varsa koyarim... O erkegin durumuda bu hesap.. :KK66: kanka manka hikayeee:KK45:

Back
X